Object detail

woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_01_extra.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_07.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_11.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_08.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_18.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_04_0.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_06.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_09.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_10.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_13.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_12.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_14.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_15.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_16.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_19_2.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_21.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_24.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_25.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_22.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_23.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_17.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_26.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_27.jpg woningfotografie_topr_Frans_Halslaan_21_Veenendaal_Van_Ginkel_en_Van_Bemmelen_NVM_Makelaars_28.jpg
Verkocht

Verkocht: Frans Halslaan 21, 3904 XH Veenendaal

€ 569.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 185 m²
Woonoppervlakte 133 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Unieke kans: Een instapklare vrijstaande woning met vier ruime slaapkamers, moderne design badkamer, een handgemaakte luxe keuken met kookeiland, een garage/werkkamer en een eigen oprit. En dit alles op loopafstand van het station Veenendaal-centrum. Met recht een unieke kans te noemen!
Verder vind je op korte afstand diverse scholen, een buurtwinkelcentrum, zwembad De Vallei, diverse sportvel... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
    Bouwperiode 2011
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 21 juni 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07656
Vraagprijs € 569.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 21 juni 2024
Laatste wijziging Dinsdag 20 augustus 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2011
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 185 m²
Woonoppervlakte 133 m²
Inhoud 601 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 34 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel Remeha Avanta
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2012
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Ligbad, Toilet, Wastafel
Heeft een alarm Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Veenendaal B 8618
Perceeloppervlakte 185 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Unieke kans: Een instapklare vrijstaande woning met vier ruime slaapkamers, moderne design badkamer, een handgemaakte luxe keuken met kookeiland, een garage/werkkamer en een eigen oprit. En dit alles op loopafstand van het station Veenendaal-centrum. Met recht een unieke kans te noemen!
Verder vind je op korte afstand diverse scholen, een buurtwinkelcentrum, zwembad De Vallei, diverse sportvelden. Op enkele minuten loopafstand ligt het uitgestrekte natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug. Ook het levendige centrum van Veenendaal is op enkele minuten afstand gelegen.

Indeling

Begane grond
Via de oprit gelegen naast de woning en voorzien van een laadpaal, bereik je de voordeur en kom je in de ruime ontvangsthal met de meterkast, de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, de garderobe en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal stap je de woon- en eetkamer binnen.
De begane grond is afgewerkt met een strakke wand- en plafondafwerking door middel van stucwerk. Dit gecombineerd met een lichtgrijze keramische vloer maakt de woning strak en netjes, zoals men het nu graag ziet! De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming. Kortom: de woning is instapklaar!

Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht dankzij de vele ramen in de erker, het zijraam en de openslaande deuren naar de tuin. Je hebt hier alle ruimte voor een gezellige zithoek. Halverwege de woonkamer is er voldoende plaats een grote eettafel.

Keuken:
De keuken beschikt over een strakke, met de hand gemaakte moderne keuken uit 2020 en is van alle gemakken voorzien. De inbouwapparaten zijn van het merk Siemens en verder beschikt de keuken over een Quoocker. Het aanwezige barretje is een fijne plek waar je kunt genieten van een lekkere bak koffie.

Vanuit de keuken is de unieke garage van in totaal ongeveer 34 m2 bereikbaar. In de garage is een fraaie kantoorruimte gecreëerd voorzien van veel daglicht door de aanwezige lichtkoepel in het plafond. De op maat gemaakte schuifwandenkast biedt veel praktische opbergruimte. De garage is door middel van een glazen wand afgesloten van het kantoor en is voorzien van een elektrische deur.
Vanuit het kantoor is er toegang tot de besloten achtertuin gelegen op het zuid/oosten. Verder aanwezig in het kantoor zijn twee vaste kasten waarin zich de Remeha combiketel en de wasmachineaansluiting bevinden.

Eerste verdieping:
Via de overloop bereik je drie ruime slaapkamers (allen voorzien van elektrische rolluiken), de moderne badkamer en de separate toiletruimte. De ouder-slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een riante vaste kast. De gehele eerste verdieping is afgewerkt met een nette vloerbedekking en gestucte wanden.

Badkamer:
De moderne badkamer uit 2020 is ruim en is voorzien van een ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche, dubbele wastafel, een brede spiegel, een designradiator, en diverse handige opbergkasten. Separaat van de badkamer bevindt zich de toiletruimte.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze gehele verdieping kan doorgaan voor een riant woon/slaapvertrek welke uit twee delen bestaat, bijvoorbeeld in gebruik te nemen als een woonkamer gecombineerd met een slaapkamer. Ook is een combinatie van werken en slapen hier heel goed mogelijk.

Tuin
De besloten achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is met recht een zonnige tuin te noemen. De tuin is fraai aangelegd met een mix van bestrating en bloemborders met diverse planten en leilindes en biedt volop privacy. De tuin is langs de woning op te bereiken en wordt afgesloten doormiddel van een hek.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande woning
- Bouwjaar: 2011
- Verbouwjaar: 2020
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op eigen terrein
- Aanwezig: berging/garage
- Ligging tuin: rondom
- Tuin bereik: voor en opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha avanta 2012
- Verwarmvoorziening: idem
- Vloerverwarming: aanwezig op de begane grond
- Voorzieningen: alarminstallatie/buitenzonwering /rolluiken
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden