Aanmelden bij MakelWeb

Wilt u ook uw aanbod op het gebied van woonruimte, bedrijfsruimte of agrarisch onroerend goed op MakelWeb plaatsen? MakelWeb is er alleen voor makelaars in onroerend goed. Bent u particulier, belegger of beheerder en wilt u ook uw aanbod op MakelWeb plaatsen? Neem dan contact op met een van de bij ons aangesloten makelaarskantoren. 

 

MakelWeb is een vereniging van makelaars. 

Deelnemende makelaars zijn leden en hebben zeggenschap over te varen koers van de vereniging. MakelWeb is volledig onafhankelijk en bevoordeelt geen makelaars op grond van een lidmaatschap bij een bepaalde branchevereniging. Particulieren, beleggers, beheerders en pensioenfondsen kunnen niet zelfstandig adverteren op MakelWeb, alleen via contacten met een deelnemende makelaar.

Er is geen winstoogmerk: het aanbieden van objecten geschiedt tegen kostprijs. De vereniging opereert volledig transparant en bewaakt de belangen van de deelnemers. MakelWeb zorgt ervoor dat uw aanbod ook uw aanbod blijft. De gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. MakelWeb staat, in tegenstelling tot andere sites, bijsluiterproducten toe op haar website. U kunt in uw advertentietekst verwijzen naar uw hypotheek- of verzekeringsafdeling of naar één van uw relaties. 

 

Als makelaar kunt u zichzelf inschrijven via het onderstaande formulier om u aan te melden bij MakelWeb. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Condities.

Door aanmelding wordt u lid van de vereniging MakelWeb. U bent dan stemgerechtigd in ledenvergaderingen en bent als het ware gezamenlijk eigenaar van het portaal. De contributie is 50 euro per maand en zal jaarlijks vooraf voor een heel jaar aan u worden gefactureerd. De éénmalige entreekosten zijn 500 euro.

MakelWeb
Oude Herengracht 18
2312 LN Leiden
Nederland
Telefoon: +31 645546062
E-mailadres:
 
BTW: NL01.6565898458
Bankrekening: 6463134668163
KvK nummer: 67776108
 
 

MakelWeb is er voor makelaars en door makelaars: een onafhankelijk platform voor het aanbieden van al het onroerend goed in Nederland. Woningen, bedrijfs onroerend goed en agrarisch onroerend goed.

Grip op je eigen gegevens bij MakelWeb

Als makelaar besteed je veel tijd en aandacht aan het maken van goede omschrijvingen, mooie foto’s en zelfs uitgebreide video tours om het onroerend goed in je portefeuille onder de aandacht te brengen. Vervolgens ben je echter wel genoodzaakt om deze gegevens te plaatsen op diverse niet-onafhankelijke websites, tegen aanzienlijke kosten. Bovendien is het afwachten op welke manier het aanbod zichtbaar is en of er geen concurrerende advertenties worden getoond naast het aangeboden object. 

Volledig onafhankelijk en tegen kostprijs

MakelWeb wil dit veranderen en heeft een uniek concept bedacht. Via MakelWeb bieden makelaars op een aantrekkelijke manier hun objecten aan. Bovendien houd je als makelaar volledige controle over je eigen gegevens. MakelWeb is een vereniging van makelaars. Deelnemende makelaars zijn leden en hebben zeggenschap over te varen koers van de vereniging. MakelWeb is volledig onafhankelijk en bevoordeelt geen makelaars op grond van een lidmaatschap bij een bepaalde branchevereniging. Particulieren, beleggers, beheerders en pensioenfondsen kunnen niet zelfstandig adverteren op MakelWeb, alleen via contacten met een deelnemende makelaar.

Van alle makelaars, voor alle makelaars

Er is geen winstoogmerk: het aanbieden van objecten geschiedt tegen kostprijs. De vereniging opereert volledig transparant en bewaakt de belangen van de deelnemers. MakelWeb zorgt ervoor dat jouw aanbod ook jouw aanbod blijft. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden. MakelWeb staat, in tegenstelling tot andere sites, bijsluiterproducten toe op haar website. Je kunt in jouw advertentietekst verwijzen naar je hypotheek- of verzekeringsafdeling of een van je relaties. 

Optimale presentatie van het aanbod door betaalbare VR-tours

Als lid van MakelWeb kun je direct gebruikmaken van de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality-presentaties. De VR-tours kunnen eenvoudig worden gecreëerd met een eigen inlog op vr.makelweb.nl. MakelWeb kan al VR-tours leveren vanaf 1,45 euro per tour.  

Goede online vindbaarheid

Via Makelweb werken alle deelnemende kantoren samen om goed vindbaar te zijn via zoekmachines. Door zogenaamde collectieve linkbuilding ontstaat een sterke positie in de zoekmachines. Bovendien is er op MakelWeb dadelijk sprake van uniek aanbod, wat ook voor een sterke positie in de zoekmachine zorgt.

Social media integratie

MakelWeb biedt volledige integratie van social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en nieuwe platformen zoals Wazzurb. De kanalen van MakelWeb zijn eveneens onafhankelijk.

Geen concurrerende advertenties

Anders dan op veel andere aanbodsites, worden op MakelWeb geen advertenties weergegeven die de zakelijke belangen van makelaars schaden, zoals bijvoorbeeld concurrerende hypotheekverstrekkers. Wanneer er advertenties worden toegestaan, dan zijn dit advertenties van branchevreemde bedrijven.

Eenvoudig doorplaatsen van het aanbod

In diverse makelaarssoftware zoals Realworks, Kolibri en Venum wordt een koppeling gerealiseerd met MakelWeb. Zo kun je het aanbod eenvoudig uploaden op MakelWeb.

Dit betekent dat er voor jou geen extra handelingen zijn voor deelname aan MakelWeb.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.