Object detail

0cf8e46b-758f-464c-a99e-2a3563791810.jpg 5bfca043-88ee-4d18-9528-d17de07ed097.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_05.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_10.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_03.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_08.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_06.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_12.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_07.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_09.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_11.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_04.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_13.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_14.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_17.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_18.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_19.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_16.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_15.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_21.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_20.jpg e041b2a0-c1b4-4e76-ad9f-16ec740e59f0.jpg c06ee771-1a1d-4d5e-862f-986e01a72093.jpg 1eeed133-d92f-426e-8702-dc7ea438cb2f.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_28.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_26.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_29.jpg woningfotografie_topr_De_Riethoek_6_Veenendaal_Zonnenberg_Makelaardij_BV_27.jpg eb41bef8-3185-4f8d-8561-76b3aa03bbdb.jpg

Te koop: De Riethoek 6, 3901 KS Veenendaal

€ 629.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 355 m²
Woonoppervlakte 142 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

In een mooie groene omgeving staat deze ruime, lichte twee-onder-een-kapwoning te koop! Met vijf slaapkamers, een grote woonkeuken en een heerlijke zonnige tuin met (inbouw)trampoline en veranda is dit huis perfect voor een groot gezin! U kunt de eengezinswoning direct betreden: goede isolatie, vloerverwarming, een gashaard en mooie binnendeuren zijn aanwezig. Zelfs het binnen schilderwerk is r... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1970
    Aangeboden sinds Woensdag 5 juni 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07556
Vraagprijs € 629.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 5 juni 2024
Laatste wijziging Dinsdag 18 juni 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1970
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 355 m²
Woonoppervlakte 142 m²
Inhoud 596 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 16,5 m²
Oppervlakte externe bergruimte 5,5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering West
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Oosten
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel Bosch
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2010
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Gashaard, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Veenendaal C 2464
Perceeloppervlakte 355 m²

Beschrijving

In een mooie groene omgeving staat deze ruime, lichte twee-onder-een-kapwoning te koop! Met vijf slaapkamers, een grote woonkeuken en een heerlijke zonnige tuin met (inbouw)trampoline en veranda is dit huis perfect voor een groot gezin! U kunt de eengezinswoning direct betreden: goede isolatie, vloerverwarming, een gashaard en mooie binnendeuren zijn aanwezig. Zelfs het binnen schilderwerk is recentelijk al voor u verricht. De hoekkeuken kreeg recentelijk nieuwe apparatuur en is (als nieuw) gespoten. Ook de badkamer verkeerd in goede staat en beschikt over een regendouche en ligbad! Aan opbergruimte geen gebrek: het huis heeft een uitgebouwde schuur, berging, diverse inbouwkasten en schotbergruimte.

De Riethoek 6 bevindt zich op toplocatie: in een rustige, kindvriendelijke wijk met veel groen en voorzieningen op korte loopafstand, zoals het Stadspark, sportpark de Groene Velden, scholen, eetgelegenheden, gezondheidscentra, kerken en het centrum van Veenendaal. Het Stadspark biedt u een heerlijke plek om te picknicken en wandelen. In Park de Groene velden kunt u voetballen, hockeyen en korfballen. Als het weer het toelaat is zelfs schaatsen en op de surfvijver hier mogelijk. Achter Park de Groene Velden bevindt zich de N233 waarover u binnen een paar minuten de A12 bereikt.

Indeling van de woning

U komt binnen in de lange, L-vormige hal met daarin een PVC vloer, trapopgang, meterkast, modern toilet en trapkast. De mooie zwartstalen deur recht voor u brengt u naar de woonkeuken. Vanuit de woonkeuken bereikt u de achtertuin en via een glazen pui de woonkamer. Achter de woonkeuken bevindt zich een grote uitgebouwde schuur, die bereikbaar is vanuit de achtertuin. Vanaf de overloop van de 1e verdieping bereikt u drie slaapkamers en de badkamer. Op de 2e verdieping bevinden zich een overloop (met cv-installatie) en twee slaapkamers.

Woonkeuken
Het huis heeft een mooie grote woonkeuken waarin u lekker kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellig samenzijn. U plaatst hier met gemak een grote eettafel met stoelen op de fraaie PVC vloer. De muren en het plafond verkeren in goede staat: ze zijn recent geverfd. Ook de hoekkeuken is mooi grijs gespoten, waardoor deze er als nieuw uitziet! Het aanrechtblad, de spoelbak en alle inbouwapparatuur zijn amper 5 jaar oud en nog in zeer goede staat! U heeft de beschikking over een vaatwasser, koel-vriescombinatie, Quooker, oven, kookplaat en afzuiger. Door het brede keukenraam kijkt u uit op de groene woonomgeving. Er bevindt zich in de keuken ook een deur richting de achtertuin.

Woonkamer
De woonkamer staat middels een mooie glazen wand in halfopen verbinding met de woonkeuken, wat maakt dat u geniet van veel ruimte om u heen. Vanuit de woonkamer kijkt u door twee grote raampartijen mooi uit op de groen ingerichte straat en zonnige achtertuin. De living is schitterend afgewerkt. De huidige bewoners hebben recentelijk alles al voor u geschilderd: het plafond en de muren zijn mooi gestukt. Ook de pvc vloer ziet er nog goed uit. Kou leiden doet u niet in deze woning: de vloerverwarming en sfeervolle gashaard houden u heerlijk warm!

Slaapkamers + badkamer
De woning heeft maar liefst vijf ruime, lichte slaapkamers: drie op de 1e verdieping en twee op de 2e verdieping (waarvan 1 in een grote dakkapel). Alle slaapkamers zijn voorzien van bijzonder grote (dak)ramen en een mooie vloer (laminaat of vloerbedekking). In de master bedroom bevindt zich een fraaie boogpoort met daarachter een schuifdeurinbouwkast. Ook in een andere slaapkamers is een schuifdeurinbouwkast geplaatst. Een van de slaapkamers beschikt over schotbergruimte. Wilt u een extra kamer? Dat kan! U kunt van de master bedroom twee kamers maken (was voorheen ook het geval).
Badderen of douchen? Het kan allebei in de badkamer van deze woning. U heeft de beschikking over een ligbad, regendouche, zwevend toilet en wastafel. Hoewel de badkamer al wat ouder is, ziet deze er nog goed uit: tijdloze kleur en geen kalk aanslag.

Tuin
Het huis heeft een prachtige, ruime tuin op het zonnige westen! De tuin is mooi kindvriendelijk en onderhoudsvrij ingericht met een groot terras aan huis, kunstgras met daarop een inbouwtrampoline (ter overname!), borders en een tuinpad richting de achterom. Achterin de tuin bevindt zich ook een prachtige houten veranda van ca. 15 m², waaronder u gedurende het hele jaar heerlijk buiten kunt vertoeven! Naast de veranda staat een berging van ca. 6 m². Vanuit de tuin bereikt u ook uw uitgebouwde schuur, die een oppervlakte heeft van ca. 17 m², een prachtige opbergruimte, maar ook als hobby/werkruimte in te richten (er zijn al ramen aanwezig!).

Algemene gegevens
- Type woning: 2-onder-1-kap
- Met dakkapel en berging
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 5
- Bouwjaar: 1970
- Parkeerruimte: 2 op eigen terrein / openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel Bosch (bouwjaar 2010)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel Bosch (bouwjaar 2010)
- Vloerverwarming: gedeeltelijk
- Mechanische ventilatie: niet aanwezig
- Zonnepanelen: 11 stuks
- Isolatie: dak / muur / spouw
- Dubbel glas: volledig
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen