Object detail

For sale: De Riethoek 6, 3901 KS Veenendaal

€629,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 355 m²
Liveable area 142 m²
Acceptance By consultation

Note

General

In een mooie groene omgeving staat deze ruime, lichte twee-onder-een-kapwoning te koop! Met vijf slaapkamers, een grote woonkeuken en een heerlijke zonnige tuin met (inbouw)trampoline en veranda is dit huis perfect voor een groot gezin! U kunt de eengezinswoning direct betreden: goede isolatie, vloerverwarming, een gashaard en mooie binnendeuren zijn aanwezig. Zelfs het binnen schilderwerk is r... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1970
    Offered since 05 June 2024
  • Location

Features

Offer
Reference number 07556
Asking price €629,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 05 June 2024
Last updated 18 June 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 355 m²
Floor Surface 142 m²
Content 596 m³
Surface area other inner rooms 16.5 m²
External surface area storage rooms 5.5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Bosch
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace, Partial Floor heating
Ventilation method Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Veenendaal C 2464
Area 355 m²

Description

In een mooie groene omgeving staat deze ruime, lichte twee-onder-een-kapwoning te koop! Met vijf slaapkamers, een grote woonkeuken en een heerlijke zonnige tuin met (inbouw)trampoline en veranda is dit huis perfect voor een groot gezin! U kunt de eengezinswoning direct betreden: goede isolatie, vloerverwarming, een gashaard en mooie binnendeuren zijn aanwezig. Zelfs het binnen schilderwerk is recentelijk al voor u verricht. De hoekkeuken kreeg recentelijk nieuwe apparatuur en is (als nieuw) gespoten. Ook de badkamer verkeerd in goede staat en beschikt over een regendouche en ligbad! Aan opbergruimte geen gebrek: het huis heeft een uitgebouwde schuur, berging, diverse inbouwkasten en schotbergruimte.

De Riethoek 6 bevindt zich op toplocatie: in een rustige, kindvriendelijke wijk met veel groen en voorzieningen op korte loopafstand, zoals het Stadspark, sportpark de Groene Velden, scholen, eetgelegenheden, gezondheidscentra, kerken en het centrum van Veenendaal. Het Stadspark biedt u een heerlijke plek om te picknicken en wandelen. In Park de Groene velden kunt u voetballen, hockeyen en korfballen. Als het weer het toelaat is zelfs schaatsen en op de surfvijver hier mogelijk. Achter Park de Groene Velden bevindt zich de N233 waarover u binnen een paar minuten de A12 bereikt.

Indeling van de woning

U komt binnen in de lange, L-vormige hal met daarin een PVC vloer, trapopgang, meterkast, modern toilet en trapkast. De mooie zwartstalen deur recht voor u brengt u naar de woonkeuken. Vanuit de woonkeuken bereikt u de achtertuin en via een glazen pui de woonkamer. Achter de woonkeuken bevindt zich een grote uitgebouwde schuur, die bereikbaar is vanuit de achtertuin. Vanaf de overloop van de 1e verdieping bereikt u drie slaapkamers en de badkamer. Op de 2e verdieping bevinden zich een overloop (met cv-installatie) en twee slaapkamers.

Woonkeuken
Het huis heeft een mooie grote woonkeuken waarin u lekker kunt genieten van heerlijke maaltijden en gezellig samenzijn. U plaatst hier met gemak een grote eettafel met stoelen op de fraaie PVC vloer. De muren en het plafond verkeren in goede staat: ze zijn recent geverfd. Ook de hoekkeuken is mooi grijs gespoten, waardoor deze er als nieuw uitziet! Het aanrechtblad, de spoelbak en alle inbouwapparatuur zijn amper 5 jaar oud en nog in zeer goede staat! U heeft de beschikking over een vaatwasser, koel-vriescombinatie, Quooker, oven, kookplaat en afzuiger. Door het brede keukenraam kijkt u uit op de groene woonomgeving. Er bevindt zich in de keuken ook een deur richting de achtertuin.

Woonkamer
De woonkamer staat middels een mooie glazen wand in halfopen verbinding met de woonkeuken, wat maakt dat u geniet van veel ruimte om u heen. Vanuit de woonkamer kijkt u door twee grote raampartijen mooi uit op de groen ingerichte straat en zonnige achtertuin. De living is schitterend afgewerkt. De huidige bewoners hebben recentelijk alles al voor u geschilderd: het plafond en de muren zijn mooi gestukt. Ook de pvc vloer ziet er nog goed uit. Kou leiden doet u niet in deze woning: de vloerverwarming en sfeervolle gashaard houden u heerlijk warm!

Slaapkamers + badkamer
De woning heeft maar liefst vijf ruime, lichte slaapkamers: drie op de 1e verdieping en twee op de 2e verdieping (waarvan 1 in een grote dakkapel). Alle slaapkamers zijn voorzien van bijzonder grote (dak)ramen en een mooie vloer (laminaat of vloerbedekking). In de master bedroom bevindt zich een fraaie boogpoort met daarachter een schuifdeurinbouwkast. Ook in een andere slaapkamers is een schuifdeurinbouwkast geplaatst. Een van de slaapkamers beschikt over schotbergruimte. Wilt u een extra kamer? Dat kan! U kunt van de master bedroom twee kamers maken (was voorheen ook het geval).
Badderen of douchen? Het kan allebei in de badkamer van deze woning. U heeft de beschikking over een ligbad, regendouche, zwevend toilet en wastafel. Hoewel de badkamer al wat ouder is, ziet deze er nog goed uit: tijdloze kleur en geen kalk aanslag.

Tuin
Het huis heeft een prachtige, ruime tuin op het zonnige westen! De tuin is mooi kindvriendelijk en onderhoudsvrij ingericht met een groot terras aan huis, kunstgras met daarop een inbouwtrampoline (ter overname!), borders en een tuinpad richting de achterom. Achterin de tuin bevindt zich ook een prachtige houten veranda van ca. 15 m², waaronder u gedurende het hele jaar heerlijk buiten kunt vertoeven! Naast de veranda staat een berging van ca. 6 m². Vanuit de tuin bereikt u ook uw uitgebouwde schuur, die een oppervlakte heeft van ca. 17 m², een prachtige opbergruimte, maar ook als hobby/werkruimte in te richten (er zijn al ramen aanwezig!).

Algemene gegevens
- Type woning: 2-onder-1-kap
- Met dakkapel en berging
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 5
- Bouwjaar: 1970
- Parkeerruimte: 2 op eigen terrein / openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel Bosch (bouwjaar 2010)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel Bosch (bouwjaar 2010)
- Vloerverwarming: gedeeltelijk
- Mechanische ventilatie: niet aanwezig
- Zonnepanelen: 11 stuks
- Isolatie: dak / muur / spouw
- Dubbel glas: volledig
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone