Object detail

Zwarteweg37Rhenen02 - kopie.jpg Zwarteweg37Rhenen10 - kopie.jpg Zwarteweg37Rhenen13 - kopie.jpg Zwarteweg37Rhenen-27_web - kopie.jpg Zwarteweg37Rhenen-25_web - kopie.jpg Zwarteweg37Rhenen06.jpg Zwarteweg37Rhenen07.jpg Zwarteweg37Rhenen24.jpg Zwarteweg37Rhenen08.jpg Zwarteweg37Rhenen09.jpg Zwarteweg37Rhenen10.jpg Zwarteweg37Rhenen11.jpg Zwarteweg37Rhenen13.jpg Zwarteweg37Rhenen14.jpg Zwarteweg37Rhenen15.jpg Zwarteweg37Rhenen17.jpg Zwarteweg37Rhenen18.jpg Zwarteweg37Rhenen19.jpg Zwarteweg37Rhenen23.jpg Zwarteweg37Rhenen20.jpg Zwarteweg37Rhenen21.jpg Zwarteweg37Rhenen22.jpg Zwarteweg37Rhenen-25_web.jpg Zwarteweg37Rhenen-27_web.jpg Zwarteweg37Rhenen-28_web.jpg Zwarteweg37Rhenen05.jpg Zwarteweg37Rhenen02.jpg Zwarteweg37Rhenen01.jpg Zwarteweg37Rhenen04.jpg Zwarteweg37Rhenen03.jpg
Verkocht

Verkocht: Zwarteweg 37, 3911 AP Rhenen

€ 369.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning, driveinwoning
Perceeloppervlakte 114 m²
Woonoppervlakte 114 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Op een centrale locatie in het sfeervolle Rhenen staat deze moderne drive in woning met inpandige garage, vrijstaande berging en heerlijk ruime tuin te koop.

Bent u op zoek naar een ruime, goed verzorgde en speels ingedeelde drive in woning? Dan is Zwarteweg 37 in Rhenen precies wat u zoekt. Met een totale gebruikersoppervlakte van 114m² biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft. De w... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning, driveinwoning
    Bouwperiode 1998
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Dinsdag 25 juni 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07580
Vraagprijs € 369.500,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 25 juni 2024
Laatste wijziging Woensdag 14 augustus 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning, driveinwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, HR-glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 114 m²
Woonoppervlakte 114 m²
Inhoud 459 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 16 m²
Oppervlakte externe bergruimte 6,5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 6,5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 2 aparte toiletten)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Nefit
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2012
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Airconditioning, Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Inloopdouche, Wasmachineaansluiting, Wastafel, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft airco Ja
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Telefoonaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Rhenen E 3634
Perceeloppervlakte 114 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op een centrale locatie in het sfeervolle Rhenen staat deze moderne drive in woning met inpandige garage, vrijstaande berging en heerlijk ruime tuin te koop.

Bent u op zoek naar een ruime, goed verzorgde en speels ingedeelde drive in woning? Dan is Zwarteweg 37 in Rhenen precies wat u zoekt. Met een totale gebruikersoppervlakte van 114m² biedt deze woning alle ruimte die u nodig heeft. De woning beschikt over een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een keurige badkamer, een onderhoudsarme achtertuin met berging en 10 zonnepanelen. Aan de voorzijde is een inpandige garage aanwezig. Wilt u een kantoor en/of werkruimte met eigen ingang aan huis? Dat is hier zeker mogelijk. Deze woning combineert comfort met praktische details en vele mogelijkheden die uw woongenot aanzienlijk zullen verhogen.

De woning is centraal in Rhenen gelegen. De omgeving biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder diverse supermarkten, winkels en scholen op loopafstand. Voor de sportievelingen zijn er meerdere sportclubs en recreatiegebieden in de nabije omgeving. Bovendien is de woning uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de nabijgelegen uitvalswegen. Hierdoor bent u binnen korte tijd in steden als Utrecht en Arnhem. Ook diverse natuurgebieden zoals de bossen van de Utrechtse heuvelrug en de uiterwaarden van de Rijn liggen in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond:
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde, waar u de woning betreedt. De ruime hal biedt toegang tot de toiletruimte, de trap naar de eerste verdieping, de inpandige garage en een multifunctionele kamer. Deze kamer, die uitzicht biedt op de achtertuin, kan perfect dienen als kantoorruimte, hobbykamer of werkkamer. Maar ook als tweede woonkamer grenzend aan de tuin is hij uitermate geschikt.

1e verdieping:
De trap in de hal leidt u naar de eerste verdieping, waar zich de woonkamer en keuken bevinden.

Woonkamer:
Dankzij de grote raampartijen wordt de woonkamer overvloedig voorzien van natuurlijk daglicht. De open indeling biedt meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een royale zithoek en een eetkamer. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. Door de ligging op de eerste verdieping heeft u een mooi uitzicht op de levendige omgeving en ervaart u veel privacy. De master bedroom beschikt over een airconditioning.

Keuken:
De keuken grenst naadloos aan de woonkamer en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze ruime en instapklare keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak. De aanwezige lades en kastjes bieden slimme opbergmogelijkheden, waardoor u alles netjes kunt opbergen.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevinden zich twee goed onderhouden slaapkamers en de keurige badkamer. Daarnaast is hier een balkon en de nodige bergruimte aanwezig.

Slaapkamers:
Beide slaapkamers worden overvloedig voorzien van natuurlijk licht en bieden veel mogelijkheden voor het plaatsen van een bed, bureau of opbergmeubel. Indien gewenst kan een van de slaapkamers ook als werk- of hobbyruimte dienen. Beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon, waar u kunt genieten van de frisse lucht, de zon en het uitzicht.

Sanitair:
De badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en opbergmeubel. De separate toiletruimte beschikt over een staand toilet en biedt extra gemak.

Buiten:
De woning beschikt over een ruime en zonnige achtertuin. Deze is bestraat en daarmee onderhoudsarm, maar beschikt tevens over veel groen. Het terras is de ideale plek om te ontspannen en van de zonuren te genieten. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een loungeset of buitentafel. De tuin geeft toegang tot een schuurtje, wat voor extra opslagruimte zorgt. Een zonnescherm biedt schaduw op zonnige dagen, waardoor u altijd comfortabel buiten kunt zitten.

Algemene gegevens
- Type woning: drive-in woning
- Bouwjaar: 1998
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: in de garage en in de directe omgeving
- Aanwezig: inpandige garage, houten berging en balkon
- Ligging tuin: oosten
- Tuin bereik: via de woning en een achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Nefit 2012
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Nefit 2012
- Vloerverwarming: niet aanwezig
- Zonnepanelen: 10 stuks
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak-/spouw-/vloerisolatie aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Centrale antenne aanwezig
- Kozijnen: hout

Plattegronden