Object detail

MonteChristolaan18AVeenendaal01 - kopie.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal02 - kopie.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal13 - kopie.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal54 - kopie.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal52 - kopie.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal02.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal06.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal04.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal01.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal07.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal08.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal09.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal20.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal10.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal11.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal12.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal13.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal14.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal18.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal15.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal16.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal17.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal19.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal21.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal22.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal23.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal24.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal25.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal26.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal27.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal28.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal29.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal30.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal35.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal36.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal31.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal32.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal33.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal34.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal37.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal39.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal40.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal38.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal41.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal42.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal45.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal43.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal44.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal54.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal48.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal47.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal46.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal52.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal50.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal49.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal51.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal05.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal53.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal03.jpg MonteChristolaan18AVeenendaal55.jpg
Verkocht

Verkocht: Monte Christolaan 18A, 3903 XJ Veenendaal

€ 798.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 396 m²
Woonoppervlakte 227 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Een bijzonder onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met souterrain wacht op u aan de Monte Christolaan in Veenendaal. Gelegen aan een autoluwe straat, op een vierkant perceel van 396 m2, biedt deze woning onder andere riante en praktische leefruimtes, denk aan een royale sfeervolle en tuingerichte woonkamer met open haard met een bijzondere hoge nok, welke in verbinding staat met de k... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
    Bouwperiode 1998
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 14 juni 2024
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07629
Vraagprijs € 798.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 14 juni 2024
Laatste wijziging Dinsdag 27 augustus 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Toegankelijkheid Mindervaliden, Senioren
Bouwperiode 1998
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Lessenaarsdak
Isolatievormen Dakisolatie, Dubbel glas, Muurisolatie, Spouwmuren, Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 396 m²
Woonoppervlakte 227 m²
Inhoud 921 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 33 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 6 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Tuin rondom
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
CV ketel Nefit cv-ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Open haard, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche, Ligbad, Toilet, Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche, Toilet, Wastafel
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een open haard Ja
Heeft een rookkanaal Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Veenendaal C 3483
Perceeloppervlakte 191 m²
Kadastrale aanduiding Veenendaal C 3481
Perceeloppervlakte 205 m²

Beschrijving

Een bijzonder onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met souterrain wacht op u aan de Monte Christolaan in Veenendaal. Gelegen aan een autoluwe straat, op een vierkant perceel van 396 m2, biedt deze woning onder andere riante en praktische leefruimtes, denk aan een royale sfeervolle en tuingerichte woonkamer met open haard met een bijzondere hoge nok, welke in verbinding staat met de keuken, een ruime bijkeuken, vijf slaapkamers waarvan één op de begane grond met een badkamer en suite, een tweede badkamer op de verdieping, parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein, een verwarmde inpandig te bereiken garage, en een fraaie tuin rondom de woning, om al uw woondromen werkelijkheid te maken. En als verrassend element: een licht en riant souterrain, met vele mogelijkheden.

Genieten doet u niet alleen binnen de vier muren van uw nieuwe thuis, maar ook daarbuiten. De Monte Christolaan in Veenendaal is zo'n plek waar alles klopt. De buurt ademt een vriendelijke sfeer uit, en u vindt er alle nodige voorzieningen dicht bij huis. Winkels, scholen, groen en recreatiemogelijkheden liggen binnen handbereik. Bovendien zit u zo op de uitvalswegen en is openbaar vervoer altijd nabij. Alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven is hier binnen handbereik.

Begane grond
Betreed het domein via de overdekte voordeur en stap een wereld van ruimte en licht binnen. De natuurstenen vloer leidt u langs de bijkeuken, de garderobe, de trapopgang richting de volgende verdieping, de trapafgang richting het souterrain, het toilet, de 1e slaapkamer met badkamer en suite, en naar het hart van het huis: de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een hoge nok, grote raampartijen en openslaande tuindeuren. Er is meer dan genoeg ruimte voor een gezellige zithoek bij de open haard en voor een grote eethoek bij de open keuken.

De keuken is ingericht met een keurig hoekmeubel en diverse apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Het donkere werkblad biedt veel werkruimte, terwijl de vele kasten u voorzien van genoeg opbergruimte. De bijkeuken is uitgerust met een keukenblok, huist de witgoedaansluitingen, en biedt toegang tot de garage. De slaapkamer met badkamer en suite maakt deze woning tevens levensloopbestendig. Het is ruim van opzet, voorzien van een rijke lichtinval en grenst aan de tuin. De badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douche, wastafel, designradiator en een hangend toilet.

Eerste verdieping
Grenzend aan de overloop vindt u vier ruime slaapkamers en een tweede badkamer. Alle kamers zijn voorzien van een prettige lichtinval. De grootste kamer is momenteel ingericht als kantoor en biedt een fraai zicht op de woonkamer beneden, en op tuin aan de voorzijde van de woning. De tweede badkamer, voorzien van inloopdouche, wastafel, designradiator, en een hangend toilet, maakt deze verdieping af.

Tweede verdieping
Een bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap in een van de slaapkamers.

Souterrain
Een verborgen verrassing is een uitstekende benaming voor dit riante en lichte souterrain. Het is verdeeld over drie afzonderlijke ruimtes, waarvan twee zijn voorzien van een praktisch klepraampje. Een ideale toevoeging aan de woning, met eindeloze mogelijkheden.

Buitenruimte
De voorzijde biedt een ruime opzet met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en toegang tot de verwarmde garage. Achter het huis ontvouwt zich een paradijselijke tuin, met een royaal terras voorzien van uitvalschermen, volwassen beplanting, diverse knusse zitplekjes, een overkapping, een sfeervolle vijver en volop privacy.

Algemene gegevens:
- Type woning: vrijstaande woning met souterrain
- Bouwjaar: 1998
- Aantal kamers: 9 inclusief 3 kamers in het souterrain
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: 4
- Aanwezig: berging en garage
- Ligging tuin: westen
- Tuin bereik: tweemaal opzij

Technische gegevens:
- Warmwatervoorziening: Nefit Boiler
- Verwarmvoorziening: Nefit cv- ketel
- Vloerverwarming: aanwezig met radiatoren en convectoren
- Zonnepanelen: 12 stuks
- Openhaard: aanwezig
- Voorzieningen: buitenzonwering, souterrain en vliering
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel en TV kabel
- Kozijnen: hardhouten kozijnen

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen