Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Zuiderkruis 678, 3902 XV Veenendaal

€295,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 87 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Kopers opgelet! Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper) in combinatie met meerdere kijkdagen. De sluitingsdatum voor het bieden is vrijdag 31 mei 2024 om 15:00 uur.

Laat u verrassen door dit instapklare, ruime en goed verzorgde appartement aan de Zuiderkruis 678 in Veenendaal. Met een totale gebruikersoppervlakte van 86 m², drie slaapkamers, een ruime w... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 1972
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 21 May 2024
 • Location

Features

Offer
Reference number 07628
Asking price €295,000
Service costs €224
Heating €150
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 21 May 2024
Last updated 12 June 2024
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations HR glazing, Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 87 m²
Content 286 m³
External surface area storage rooms 9 m²
External surface area 11 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Veenendaal K 4539
Range Condominium

Description

Kopers opgelet! Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper) in combinatie met meerdere kijkdagen. De sluitingsdatum voor het bieden is vrijdag 31 mei 2024 om 15:00 uur.

Laat u verrassen door dit instapklare, ruime en goed verzorgde appartement aan de Zuiderkruis 678 in Veenendaal. Met een totale gebruikersoppervlakte van 86 m², drie slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne keuken, externe berging en een ruim balkon, is dit de ideale woning voor jonge stellen of starters. Het appartement is in 2023 volledig gerenoveerd. Comfort en ruimte worden gecombineerd op een toplocatie in Veenendaal.

Gelegen aan het Zuiderkruis, ligt deze woning in de levendige buurt Dragonder-Oost. In de nabije omgeving zijn supermarkten, sportclubs, scholen en zijn ov-voorzieningen aanwezig. Hiermee is het een gewilde locatie. Uitvalswegen richting de snelweg zijn eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Daarnaast wordt het hele appartementencomplex op dit moment verduurzaamt. Zo is het dak opnieuw aangelegd en geïsoleerd. De asbestplaten zijn gesaneerd en worden vervangen door nieuwe beplating met 7 centimeter isolatiemateriaal. Ook zijn de ruiten vervangen met HR++ glas. Op dit moment is er nog geen energielabel afgegeven, deze wordt mogelijk wel door de VvE aangevraagd en afgegeven. Door de verduurzaming gaat het energielabel van F naar B en mogelijk zelfs A.

Indeling:

Entree:
Vanaf de gezamenlijke ingang, waar de intercoms en brievenbussen zijn gesitueerd, neemt u de trap of lift naar de 5e etage, waar de woning zich bevindt. Bij binnenkomst arriveert u in een goed afgewerkte hal, welke door het hart van de woning loopt. Alle ruimtes grenzen aan deze hal.

Woonkamer:
De woonkamer is ruim, wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien en biedt een weids vergezicht over de omgeving. Met een totale oppervlakte van 27m² en een open indeling is het mogelijk om naast een royale zithoek, ook een volwaardige eethoek te creëren. Hiermee is het de ideale leefruimte.

Keuken:
Aan de voorzijde bevindt zich de moderne keuken. Deze heeft een L-vormig aanrechtblad en is voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast met vriezer, spoelbak en vaatwasmachine maken de keuken compleet. De lades en kastjes voorzien de keuken van slimme opbergmogelijkheden. Tevens is hier de boiler gesitueerd.

Slaapkamers:
Zuiderkruis 678 beschikt over drie slaapkamers. Allen zijn goed onderhouden, worden van veel natuurlijk daglicht voorzien en zijn ruim genoeg voor het plaatsen van een bed en bureau. Hier is ook een witgoedaansluiting aanwezig.

Sanitair:
Grenzend aan de hal bevinden zich de nette badkamer en de separate toiletruimte. De badkamer is volledig betegeld, voorzien van een ruime douchecabine met regendouche, wastafel met spiegel, opbergmeubel en een handdoekrek. De toiletruimte is eveneens betegeld en voorzien van een staand toilet.

Algemene gegevens
- Type woning: galerijflat
- Bouwjaar: 1972
- Verbouwjaar: 2023
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: openbare parkeerplaatsen
- Aanwezig: berging
- Ligging balkon: zuid-oost

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Thermex elektrische boiler 100 liter
- Verwarmvoorziening: Blokverwarming
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone