Object detail

For sale: Prins Bernhardlaan 14, 3901 CC Veenendaal

€425,000 f.o.t.c.
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 106 m²
Acceptance By consultation

Note

General

UNIEKE KANS in het bruisende hart van Veenendaal! Dit nieuwbouwappartement is zojuist opgeleverd en klaar voor bewoning!

Het betreft een luxe INSTAPKLAAR driekamerappartement, gelegen op de BEGANE GROND en heeft een woonoppervlakte van ca 106 m² en een eigen terras/tuintje van circa 14 m². Dit appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken, een complete badkamer en een keurige wand- en vlo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 2023
    Offered since 06 June 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 07370
Asking price €425,000 f.o.t.c.
Service costs €134.32
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 06 June 2023
Last updated 27 May 2024
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction New estate
Accessibility Seniors
Construction period 2023
Certifications Energy performance advice
Isolations Full, HR glazing
Surfaces and content
Floor Surface 106 m²
Content 334 m³
External surface area storage rooms 6.5 m²
External surface area 14 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near public transport, Near school, On a busy street
Energy consumption
Energy certificate A+++
Features
Water heating Electric boiler
Heating Floor heating, Heat pump
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Double sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached wood
Has fibre optical cable Yes
Has a garage Yes
Has solar panels Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Veenendaal K 9193
Range Condominium

Description

UNIEKE KANS in het bruisende hart van Veenendaal! Dit nieuwbouwappartement is zojuist opgeleverd en klaar voor bewoning!

Het betreft een luxe INSTAPKLAAR driekamerappartement, gelegen op de BEGANE GROND en heeft een woonoppervlakte van ca 106 m² en een eigen terras/tuintje van circa 14 m². Dit appartement wordt opgeleverd met een luxe keuken, een complete badkamer en een keurige wand- en vloerafwerking.

Stelt u zich eens voor: “heerlijk op uw terras, te genieten van de zon, met zicht op de mooie toren van de Julianakerk.” Dat klinkt toch heerlijk!

Maar ook de luxe en het comfort van de totale nieuwbouw die dit appartement met zich meebrengt. Zo is het appartement optimaal geïsoleerd, gasloos en voorzien van zonnepanelen. En de talloze winkels, terrassen en andere centrumvoorzieningen zijn op steenworpafstand. Ideaal toch?!

Benieuwd? Bestudeer de plattegronden en plan uw bezoek aan de makelaar. Hij zal u verder enthousiasmeren en volledig op de hoogte brengen van dit nieuwe appartement.

Indeling
Het appartement met een keurige vloer- en wandafwerking bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het complex met een gebruiksoppervlakte van ca. 106 m². Het biedt een ruime woon-/eetkamer met een halfopen keuken. Wauw, wat een prachtige keuken! Deze is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een wasemkap, een inductiekookplaat, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast. Ook is er veel opbergruimte aanwezig. Daarnaast een lichte slaapkamer met mogelijkheid tot inbouwkast en werkruimte. Ook is er een tweede slaapkamer aanwezig, welke bijvoorbeeld te gebruiken is als logeerkamer, werkplek of als kastenkamer. De badkamer en de toiletruimte zijn ook modern afgewerkt. De riante badkamer beschikt over een ligbad, een dubbele wastafel met meubel, een wandrek en een inloopdouche. De wanden van de badkamer zijn voorzien van een stuclaag. Een overzichtelijke hal verbindt alle ruimtes en een flinke berging biedt opbergruimte en een praktische plek voor de wasmachine en droger. Uiteraard is het appartement van alle gemakken voorzien voor wat betreft veiligheid en ventilatie, zo treft u onder andere een video-intercom bij de beveiligde entree.

Tuin
Er is een eigen terras aanwezig aan de achterzijde van het appartementencomplex. De eigenaar zal zorgen voor terreinafscheiding middels schuttingen bij de aanwezige tuin.

Bijzonderheden
- De woonoppervlakte van het appartement betreft ca. 106 m² en wordt opgeleverd met een moderne keuken en een complete badkamer.
- Het appartement is instapklaar en voorzien van een keurige vloer- en wandafwerking;
- Er is een eigen terras/tuintje aan de achterzijde van het appartementencomplex;
- De servicekosten bedragen ca. € 134,32 per maand.
- Warmtepomp aanwezig voor warm tapwater en vloerverwarming.
- Het appartement beschikt over een eigen buitenberging.
- Naast de twee voor gezamenlijk gebruik beschikbare parkeerplaatsen (laden/lossen) aan de achterzijde van het complex, zijn er voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden. Onder andere direct voor de deur en aan de overkant van de Prins Bernhardlaan op een publiekelijk toegankelijke parkeerplaats. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het aangaan van een parkeerabonnement in de nabijgelegen overdekte en beveiligde parkeergarage ‘Arie van Hensbergen’.
- Veenstate is een kleinschalige ontwikkeling van 14 stadsappartementen. In totaal zijn er 12 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 4 woonlagen.
- Alle voorzieningen dicht bij huis en een goede bereikbaarheid voor uw familie en vrienden.

Floor plans

ZonZone