Object detail

For sale: Texelstraat 118, 1181 ES Amstelveen

€2,995,000
Type of residence Apartment, penthouse
Liveable area 228.5 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze plaatsing betreft een vooraankondiging. Er zullen later nieuwe binnen foto's volgen met het volledig interieur. Momenteel wordt de woning met hoogwaardig nieuw interieur ingericht, dit zit ook bij het aanbod inbegrepen. Het is nu al mogelijk om een bezichtiging in te plannen of op de geïnteresseerden lijst geplaatst te worden. Neem gerust contact op met ons kantoor.

This placement conce... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, penthouse
    Construction period 2019
    Offered since 10 April 2024
  • Location

Features

Offer
Reference number 07552
Asking price €2,995,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Offered since 10 April 2024
Last updated 27 May 2024
Construction
Type of residence Apartment, penthouse
Floor 5th floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2019
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, HR glazing, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Floor Surface 228.5 m²
Content 755 m³
External surface area storage rooms 38 m²
External surface area 234 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate A+
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Water heating Electric boiler
Heating Air conditioning, Floor heating, Heat pump
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Bathroom facilities Bathroom 1 Sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Double sink, Shower, Sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Garagebox
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a garage Yes
Has home automation Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Amstelveen H 18385
Range Condominium

Description

Deze plaatsing betreft een vooraankondiging. Er zullen later nieuwe binnen foto's volgen met het volledig interieur. Momenteel wordt de woning met hoogwaardig nieuw interieur ingericht, dit zit ook bij het aanbod inbegrepen. Het is nu al mogelijk om een bezichtiging in te plannen of op de geïnteresseerden lijst geplaatst te worden. Neem gerust contact op met ons kantoor.

This placement concerns a preliminary announcement. New interior photos will follow later with the complete interior showing. The house is currently being furnished with high-quality new interior, which is also included in the offer. It is possible to schedule a viewing or be placed on the interested list. Please feel free to contact our office.

Betreed de Wereld van Luxe: Een Penthouse Pareltje in Amstelveen (English version below)
Welkom in de wereld van verfijnde luxe, waar comfort en elegantie samenkomen in een adembenemend penthouse aan de Texelstraat 118 in het hart van Amstelveen. Dit buitengewone residentiële appartement biedt een weelderige levensstijl op een toplocatie onder de rook van Amsterdam.
Met een woonoppervlakte van 228m², omarmt dit penthouse de ware betekenis van ruimte en klasse. Bij het betreden van de indrukwekkende entree wordt u begroet door een overvloed aan natuurlijk licht en een uitnodigende ambiance die de zintuigen streelt.

Stap binnen in een leefruimte, waar hoogwaardige afwerkingen en moderne architectuur samenkomen. De drie royale slaapkamers bieden een oase van rust en sereniteit, terwijl een volwaardige walk-in closet en twee luxueuze badkamers uw comfort naar nieuwe hoogten tillen.
De gastronomische keuken, compleet met state-of-the-art apparatuur, vormt het middelpunt van het huis en nodigt uit tot culinaire hoogstandjes en gezellig samenzijn. Buiten wacht een riant dakterras, een idyllische toevluchtsoord waar u kunt ontspannen en genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving.

Gelegen in een bruisende buurt met een levendige sfeer, omarmt deze residentie het beste van beide werelden. Van scholen tot supermarkten, sportclubs tot OV-voorzieningen, alles wat u nodig heeft ligt binnen handbereik. En met uitvalswegen naar Amsterdam en Schiphol in de nabijheid, is de wereld binnen handbereik.
Voeg daarbij de luxe van een ondergrondse privé parkeergarage met laadpaal en de nabijheid van voldoende parkeergelegenheid, en het plaatje is compleet. Bovendien kunt u het centrum van Amstelveen in enkele minuten bereiken, waardoor het dagelijks leven moeiteloos en plezierig wordt.
Kortom, dit penthouse aan de Texelstraat 118 vertegenwoordigt verfijnde luxe en biedt een leven dat zowel weelderig als praktisch is. Welkom thuis in de wereld van exclusief wonen.

Entree:
Na het betreden van de gezamenlijke, goed beveiligde entree, waar de brievenbussen en intercoms zijn gesitueerd, vervolgt u de lift of trap naar de bovenste verdieping. Via de voordeur arriveert u in de indrukwekkende ruime, hal. Deze hal grenst aan twee slaapkamers, een badkamer, separate toiletruimte, de walk-in closet en bergruimtes.

Woonkamer:
Aan het einde van de hal wordt de woonkamer betreden. Deze heeft een open indeling en wordt omringd door glas. Hierdoor wordt een ruimtelijk gevoel gecreëerd. Een ware eyecatcher is de ingebouwde tv in de muur, waaromheen een royale zithoek ingericht kan worden. Ingebouwde wandkasten voorzien de living tevens van slimme opbergmogelijkheden.

Keuken:
In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de luxe keuken. Deze is modern en voorzien van allerhande inbouwapparatuur, van het hoogwaardige merk Gaggenau, waaronder een inductiekookplaat met afzuiging, combi-oven, ingebouwde koelkast met vriezer, vaatwasmachine en spoelbak. Naast een aanrechtblad beschikt de keuken over een riant kookeiland, voorzien van diverse lades en kasten. Een natuursteen afwerking geeft de keuken een luxe, hoogwaardige uitstraling.

Door de gehele hal, woonkamer en keuken ligt een prachtige hazelnootachtige kleur visgraatvloer.

Slaapkamers:
De Texelstraat 118 beschikt over maar liefst drie ruime slaapkamers. Twee slaapkamers grenzen aan de hal en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een bureau. Beide slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kastruimtes.
De masterbedroom grenst aan de walk-in closet en is ruim 34m² groot. Deze slaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer en beschikt over een ingebouwde tv in de roomdivider. Tevens is deze masterbedroom ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een bureau.

Sanitair:
Deze woning beschikt over twee luxe badkamers en twee toiletruimtes. De ensuite badkamer grenst aan de slaapkamer, heeft een natuursteen afwerking en beschikt over een vrijstaand ligbad, ruime douchecabine, dubbele wastafel met spiegel en een zwevend toilet. De andere badkamer grenst aan de hal, beschikt over een ruime inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met spiegel en opbergmeubel.

De separate toiletruimte is goed onderhouden en voorzien van een zwevend toilet.

Walk-in closet:
Tussen de hal en de grote slaapkamer bevindt zich een ruime walk-in closet. Voorzien van ingebouwde kastruimtes, levensgrote spiegels en spotverlichting, is dit de ideale plek om kleding op te bergen.

Dakterras:
Naast alle hoogtepunten binnen, beschikt deze woning over een riant dakterras, welke om de woning heen loopt. Het dakterras biedt een uniek vergezicht over Amstelveen. Vanuit elke kamer is het dakterras te betreden, dankzij de aanwezige schuifdeuren. Het dakterras is volledig betegeld, is onderhoudsarm en biedt veel mogelijkheden om een lounge set of buitentafel te plaatsen. De ideale plek om te genieten van de zonuren op een dag.

Algemene gegevens
- Type woning: penthouse
- Bouwjaar: 2019
- Verbouwjaar: 2023/2024
- Aantal kamers: 4 (voorheen 5 kamers aanwezig)
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: In de eigen garagebox (2 auto's) in de parkeerkelder + in de directe omgeving
- Aanwezig: groot dakterras, eigen garagebox ( 2 auto's) in de onderbouw en gezamenlijke fietsenberging
- Ligging dakterras: zuidoosten
- Dakterras bereik: Via de woonkamer en alle slaapkamers

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Warmtepomp (Bosch)
- Verwarmvoorziening: Warmtepomp (Bosch)
- Vloerverwarming: aanwezig in het gehele penthouse
- Zonnepanelen: 133 zonnepanelen (gezamenlijk gebruik)
- Voorzieningen: airco- en muzieksysteem door de gehele woning, camera- en alarmsysteem aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: volledig en hoogwaardig geïsoleerd
- Dubbel glas: geheel (HR++)
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

Enter the World of Luxury: A Penthouse Gem in Amstelveen
Welcome to the realm of refined luxury, where comfort and elegance converge in a breathtaking penthouse at Texelstraat 118 in the heart of Amstelveen. This extraordinary residential apartment offers a lavish lifestyle in a prime location just outside Amsterdam's city limits.
With a living area of 228m², this penthouse embraces the true meaning of space and class. Upon entering the impressive foyer, you are greeted by an abundance of natural light and an inviting ambiance that tantalizes the senses.

Step into a living space where high-quality finishes and modern architecture come together seamlessly. The three generous bedrooms offer an oasis of tranquility, while a full walk-in closet and two luxurious bathrooms elevate your comfort to new heights.
The gourmet kitchen, complete with state-of-the-art appliances, serves as the heart of the home, inviting culinary delights and cozy gatherings. Outside awaits a spacious rooftop terrace, an idyllic retreat where you can relax and enjoy panoramic views of the surroundings.

Located in a vibrant neighborhood with a lively atmosphere, this residence embraces the best of both worlds. From schools to supermarkets, sports clubs to public transport facilities, everything you need is within easy reach. And with quick access to Amsterdam and Schiphol Airport, the world is at your fingertips.
Add to that the luxury of an underground private parking garage with charging station and ample parking nearby, and the picture is complete. Moreover, you can reach the center of Amstelveen in just minutes, making daily life effortless and enjoyable.
In summary, this penthouse at Texelstraat 118 represents refined luxury and offers a life that is both opulent and practical. Welcome home to the world of exclusive living.

Entrance:
After entering the shared, well-secured entrance, where mailboxes and intercoms are located, you proceed to the elevator or stairs to the top floor. Through the front door, you enter the impressive spacious hall. This hall adjoins two bedrooms, a bathroom, separate toilet room, the walk-in closet, and storage spaces.

Living Room:
At the end of the hall, you enter the living room. This has an open layout and is surrounded by glass, creating a spacious feeling. A true eye-catcher is the built-in TV in the wall, around which a generous seating area can be arranged. Built-in wall cabinets also provide the living room with smart storage options.

Kitchen:
In line with the living room is the luxury kitchen. This is modern and equipped with all kinds of built-in appliances, from the high-quality brand Gaggenau, including an induction hob with extraction, combination oven, built-in fridge with freezer, dishwasher, and sink. In addition to a countertop, the kitchen has a spacious kitchen island, equipped with various drawers and cabinets. A natural stone finish gives the kitchen a luxurious, high-quality look.
Throughout the hall, living room, and kitchen, there is a beautiful hazelnut-colored herringbone floor.

Bedrooms:
Texelstraat 118 boasts three spacious bedrooms. Two bedrooms adjoin the hall and offer enough space for a double bed and a desk. Both bedrooms have built-in closets. The master bedroom adjoins the walk-in closet and is over 34m² in size. This bedroom has an ensuite bathroom and features a built-in TV in the room divider. Additionally, this master bedroom is spacious enough to accommodate a double bed and a desk.
Sanitary Facilities: This property has two luxurious bathrooms and two toilet rooms. The ensuite bathroom adjoins the bedroom, has a natural stone finish, and features a freestanding bathtub, spacious shower cabin, double sink with mirror, and a floating toilet. The other bathroom adjoins the hall, features a spacious walk-in shower, floating toilet, sink with mirror, and storage cabinet.

The separate toilet room is well-maintained and equipped with a floating toilet.

Walk-in Closet:
Between the hall and the large bedroom is a spacious walk-in closet. Equipped with built-in closets, life-size mirrors, and spot lighting, this is the ideal place to store clothing.

Rooftop Terrace:
In addition to all the highlights inside, this property boasts a spacious rooftop terrace that surrounds the house. The rooftop terrace offers a unique view over Amstelveen. The rooftop terrace can be accessed from every room, thanks to the sliding doors. The terrace is fully tiled, low-maintenance, and offers many possibilities to place a lounge set or outdoor table. The ideal place to enjoy the sunshine during the day.

General Information:
• Property Type: penthouse
• Year of Construction: 2019
• Year of Renovation: 2023/2024
• Number of Rooms: 4 (previously 5 rooms present)
• Number of Bedrooms: 3
• Number of Bathrooms: 2
• Parking Space: In the private garage box (2 cars) in the basement + in the immediate vicinity
• Features: large rooftop terrace, private garage box (2 cars) in the basement, and communal bicycle storage
• Rooftop Terrace Orientation: southeast
• Rooftop Terrace Access: Via the living room and all bedrooms

Technical Information:
• Hot Water Supply: Heat pump (Bosch)
• Heating System: Heat pump (Bosch)
• Underfloor Heating: present throughout the penthouse
• Solar Panels: 133 solar panels (shared use)
• Facilities: air conditioning and music system throughout the house, camera and alarm system present
• Mechanical Ventilation: present
• Insulation: fully and high-quality insulated
• Double Glazing: entirely (HR++)
• Fiber Optic Cable: available
• Window Frames: wood

Floor plans

ZonZone