Over Makelweb

MakelWeb is het nieuwe platform dat al het aanbod op het gebied van wonen, bedrijfsruimte en agrarisch onroerend goed overzichtelijk in kaart brengt. Daarbij gaat het zowel om koop als huur en om aanbod door heel Nederland. Er zit altijd een passend aanbod voor je bij.

Nog een huizensite?

Nee, MakelWeb is anders. Op deze website krijg je het huizenaanbod, maar ook het aanbod op het gebied van bedrijfsonroerendgoed en agrarisch onroerend goed, gepresenteerd zonder onderscheid. Iedere makelaar in Nederland die besluit om aanbod te plaatsen op MakelWeb, moet voldoen aan dezelfde formats en heeft dezelfde kansen. Daardoor krijg je als woonconsument of wanneer je op zoek bent naar bedrijfsruimte of agrarisch onroerend goed, direct een eerlijk beeld van het aanbod. MakelWeb biedt je een ongefilterd overzicht van het aanbod van alle deelnemende makelaars.

Wat is het voordeel voor mij?

Op MakelWeb kun je een gedetailleerd zoekprofiel aanmaken, waarbij je precies kunt aangeven wat je wilt. Je ontvangt dan direct een seintje wanneer er aanbod wordt geplaatst dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ieder object op MakelWeb, van welke makelaar dan ook en of het om woonruimte, kantoor- en bedrijfsruimte of agrarisch onroerend gaat, wordt even uitgebreid weergegeven. Via MakelWeb reageer je direct op een woning, plan je eenvoudig een bezichtiging in of zet je het aanbod door aan een vriend of vriendin. Daarnaast biedt MakelWeb je diverse handige functies wanneer je een gratis account aanmaakt. Je kunt bepaald aanbod bewaren als favoriet, de ontwikkelingen volgen, een eigen notitie toevoegen of met een druk op de knop een verzamelpagina over het object uit laten printen. Bovendien wordt het aanbod op MakelWeb in veel gevallen aantrekkelijk gepresenteerd, bijvoorbeeld met behulp van Virual Reality-tours.

Aanbod van betrouwbare makelaars

Op MakelWeb vind je alleen aanbod van makelaars, niet van particulieren, beheerders of beleggers. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat je met een professionele organisatie te maken hebt.

Ik vind nu nog niet wat ik zoek, wat nu?

Maak vooral een zoekprofiel aan, ook wanneer je nu nog niet de juiste woon- of bedrijfsruimte tegenkomt. De komende periode wordt het aanbod steeds verder uitgebreid.

Ik ben makelaar en wil meer weten over MakelWeb

Ben je zelf makelaar en wil je meer weten over het deelnemen aan MakelWeb? Meer informatie over de werkwijze en de uitgangspunten van MakelWeb vind je hier.