Huistekoop.tv: unieke dienst voor woningmarkt

Huistekoop.tv lanceert een uniek platform om particulieren en makelaars, online en offline, te ondersteunen bij de verkoop van een woning. Huistekoop.tv is een nieuwe, manier om (opnieuw) aandacht voor een woning te genereren.

Een professionele woningpresentatie op internet is van essentieel belang. Het huistekoop.tv All-in pakket geeft verkopers, particulieren en makelaars, de beschikking over een moderne en aantrekkelijke woningwebsite, een Twitter-account, email-adres, verkoopbrochure, verkoopvideo, QR-code en Layar-functie voor mobiele apparaten, Google Maps- en Streetview-kaarten. Daarnaast adverteert huistekoop.tv een aantal dagen met de woning op haar partnerwebsites. 

 

Online en offline versterken elkaar. Deze moderne manier van online presenteren wordt gecombineerd met offline promotie middelen zoals 100% gepersonaliseerde visitekaartjes, gepersonaliseerde brochures en gratis raamposters.

 

Zowel verkopers met een groot als klein budget hebben last van de stagnerende woningmarkt. huistekoop.tv wil dan ook alle verkopers de mogelijkheid geven om van deze dienst gebruik te maken. Ook makelaars en vastgoedbeheerders kunnen huistekoop.tv inzetten voor hun klanten of kunnen het concept whitelabel afnemen.

 

Huistekoop.tv wordt officieel gelanceerd op ‘Wonen&Co de beurs’ van 14 tot en met 17 maart in Groningen. 

Tekstblok

Dit is een tekstblok. Je kunt deze tekst eenvoudig aanpassen in het beheergedeelte van je website.

Mocht je hierbij hulp nodig hebben kijk dan op ons help center.