Object detail

woningfotografie_topr_Bergweg_14_Veenendaal_Zonnenberg_cover.jpg Bergweg-PH van Rijnstraat 68 Veenendaal_exterior_stamp.jpg Bergweg_Rijnstraat_Final-BirdView_stamp.png Zonnenberg Makelaardij B.V. - Bergweg PH van Rijnstraat_KKN_stamp.jpg Zonnenberg Makelaardij B.V. - Bergweg PH van Rijnstraat_WK_stamp.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_02.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_06.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_07.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_09.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_10.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_08.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_11.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_12.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_13.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_14.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_14_15.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_15.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_16.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_17.jpg Bergweg-PH van Rijnstraat 68 Veenendaal_exterior_01-stamp.jpg woningfotografie_topr_Bergweg_14A_Veenendaal_Zonnenberg_extra_03.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_03.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_04.jpg woningfotografie_topr_PH_van_Rijnstraat_68_Veenendaal_Zonnenberg_01.jpg woningfotografie_topr_Bergweg_14A_Veenendaal_Zonnenberg_extra_02.jpg woningfotografie_topr_Bergweg_14A_Veenendaal_Zonnenberg_extra_01.jpg woningfotografie_topr_Bergweg_14_Veenendaal_Zonnenberg_24.jpg woningfotografie_topr_Bergweg_14_Veenendaal_Zonnenberg_25.jpg woningfotografie_topr_Bergweg_14_Veenendaal_Zonnenberg_26.jpg

Te koop: P.H. van Rijnstraat 68, 3904 HJ Veenendaal

€ 230.000,- k.k.
Type object Appartement, benedenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 63 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Deze kluswoning is perfect voor een alleenstaande of koppel! Het appartement op de begane grond is momenteel ingericht met een woonruimte en aangrenzende garage, die met gemak bij de woning kan worden betrokken! Het huis is voorzien van een ruime voortuin, lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer met inbouwkast, separaat toilet en badkamer. De nieuwe situatie tekening geeft aan hoe u de won... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Appartement, benedenwoning
  Bouwperiode 1957
  Aangeboden sinds Dinsdag 3 augustus 2021
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06904
Vraagprijs € 230.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 3 augustus 2021
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1957
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 63 m²
Inhoud 232 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Uitrusting
Warm water Gasboiler
Badkamervoorzieningen Douche
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja

Beschrijving

Deze kluswoning is perfect voor een alleenstaande of koppel! Het appartement op de begane grond is momenteel ingericht met een woonruimte en aangrenzende garage, die met gemak bij de woning kan worden betrokken! Het huis is voorzien van een ruime voortuin, lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer met inbouwkast, separaat toilet en badkamer. De nieuwe situatie tekening geeft aan hoe u de woning kunt indelen, waaronder de garage betrekken bij het appartement bij het woonoppervlakte. Deze vierkante meters zijn ook vermeldt als woonoppervlakte. Circa 63 m2. De huidige garage heeft nu een afmeting van circa 27 m2.

Ook de bovenwoning van dit pand, Bergweg 14A, staat te koop! Wellicht wilt u (of wil iemand uit uw omgeving) ook deze kluswoning kopen. Mogelijkheden in overvloed!

Info
De woning bevindt zich aan de zuidelijke rand van Veenendaal, in een mooie, groene buurt. Wenselijke voorzieningen, zoals supermarkten, gezondheidscentra, sportfaciliteiten, eetgelegenheden en Station Veenendaal, van waaruit u richting Utrecht en Rhenen reist, bevinden zich op loopafstand. Veenendaal centrum is gelegen op ca. 5 minuten fietsen van De woning. Uitvalswegen en de snelweg A12, richting Ede, Arnhem en Utrecht liggen vlakbij.

Indeling van de woning
De voordeur, voorzien van glas-in-lood ramen, geeft toegang tot de meterkast en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u een tweede hal, die in verbinding staat met de slaapkamer, een separaat toilet en de badkamer. Naast het huis bevindt zich een inpandige garage.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een glad plafond en mooie vloer. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een brede raampartij, die uitkijkt op de voortuin en straat. De open keuken ligt aan de achterzijde. Naast de living staat een inpandige garage. Deze ruimte kunt u middels dubbele openslaande deuren betrekken bij de woonkamer (zie optionele foto)! deze 27m2 zijn ook meegenomen als woonoppervlakte aangezien het ook de bestemming heeft.

Keuken
De rechte huidige keuken heeft een eenvoudige afwerking. In de nieuwe situatie is de woonkamer verplaatst naar de garage en heeft de voormalige woonkamer nu een woonkeuken functie.

Slaapkamer + badkamer
In de slaapkamer bevindt zich een inbouwkast en
raam dat uitkijkt op de hal. De volledig betegelde badkamer is ingericht met een douche.

Garage
Rechts van de woning bevindt zich een inpandige garage van ca. 27 m², bereikbaar middels een garagedeur vanaf de oprit. Deze garage kunt u bij de woning betrekken en gebruiken als leefruimte (zie voor een voorbeeld de restyle foto's) en plattegronden voor de eventuele nieuwe situatie. De gemeente Veenendaal heeft al een vergunning verleend voor het veranderen van de garagedeur naar een kozijn met ramen.

Tuin
De woning beschikt over een onderhoudsvrije, zonnige voortuin op het zuidoosten. Deze is voorzien van een oprit (voor de garage), terras, tegelpad, grind en sierlijk, stalen hekwerk.

Let op! De restyle foto's (zowel van binnen en buiten) en optionele plattegronden zijn slechts een uitnodiging om over te gaan tot koop. Houdt hierbij wel rekening dat u als koper zelf alle kosten voor de verbouwing voor uw eigen rekening moet nemen.

Algemene gegevens
- Type woning: appartement begane grond
- De huidige garage is mee gerekend al zijnde woonoppervlakte ca.(27 m2)
- Aantal grote ruimtes: slaapkamer, woonkeuken en woonkamer
- Aantal slaapkamers: 1
- Bouwjaar: 1957
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: huur boiler kan worden afgekocht.
- Verwarmvoorziening: CV-ketel van bovenverdieping Bergweg 14A. De appartementen worden gesplitst. Koper moet zelf zorgen voor een eigen centrale verwarming en warmwatervoorziening.
- Dubbel glas: grotendeels
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Plattegronden