Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Wim Kanstraat 25, 6708 MH Wageningen

€294,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 125 m²
Liveable area 91 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Aan een autoluwe straat in de geliefde wijk Noordwest ligt deze ideale gezinswoning met dakkapel, berging, overkapping en zonnige achtertuin op het zuiden.
Deze praktisch ingedeelde tussenwoning is heerlijk licht, met een tuingerichte woonkamer op het zuiden. Het vele lichtinval en het uitzicht op de tuin, geven het vertrek een vriendelijke sfeer. De aangrenzende open keuken is eveneens licht... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1988
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 28 October 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06712
Asking price €294,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 28 October 2021
Last updated 26 November 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1988
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 125 m²
Effective area 91 m²
Content 351 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Garden 3 - Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Electricity
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Wageningen A 676
Area 125 m²

Description

Aan een autoluwe straat in de geliefde wijk Noordwest ligt deze ideale gezinswoning met dakkapel, berging, overkapping en zonnige achtertuin op het zuiden.
Deze praktisch ingedeelde tussenwoning is heerlijk licht, met een tuingerichte woonkamer op het zuiden. Het vele lichtinval en het uitzicht op de tuin, geven het vertrek een vriendelijke sfeer. De aangrenzende open keuken is eveneens licht en ruim. Met vier slaapkamers, waarvan één met een grote dakkapel, biedt de woning ruimte aan het hele gezin. Ook de badkamer is uitgerust met een dakkapel waardoor er veel licht en ventilatie mogelijk is. De woning is enigszins gedateerd en kan zodoende geheel naar smaak en wens van de koper afgewerkt worden.
De heerlijke achtertuin ligt op het zonnige zuiden. U vindt er twee terrassen, waarvan één overdekt. De schuur en het achterom maken het plaatje compleet. Kortom, dit is een ideale gezinswoning.

Info
De ruime tussenwoning is gelegen in de rustige wijk Noord West. Er lopen veel fietspaden door deze vriendelijke en groene buurt. Een wandelpark en sportveld vindt u in de directe omgeving. Ook scholen en de supermarkt bevinden zich op loopafstand. Voor het gezellige centrum van Wageningen en de universiteitscampus, springt u even op de fiets. De bereikbaarheid is goed: in 5 minuten rijdt u op de N781 en in 10 minuten rijdt u op de A12.
Indeling van de woning

Woonkamer
Via de overdekte entree betreedt u de hal met garderobe. U vindt er de toegang tot de tuingerichte woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De PVC vloer verkeert in goede staat en strekt zich uit over het gehele oppervlak. Een riante raampartij en de tuindeur, zorgen voor een fijn lichtinval. Gelegen op het zuiden, is de woonkamer een heerlijk zonnig vertrek. In de zithoek heeft u uitzicht op de achtertuin. Halverwege het vertrek vindt u de toegang tot de hal naar de trapopgang en de betegelde toiletruimte met fontein. Ernaast bevindt zich de handige trapkast.

Keuken
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Ramen kijken uit op de rustige straat. U vindt er een royaal keukenmeubel in hoekopstelling, voorzien van allerhande inbouwapparatuur. Op termijn is deze nette, maar enigszins gedateerde inrichting aan vervanging toe. De achterwand is deels betegeld.

Slaapkamers + badkamer
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer gesitueerd. Sommige slaapkamers zijn voorzien van een vinylvloer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Gelegen op het zuiden, is het een zonnig vertrek. In 2000 is de dakkapel geplaatst waarmee meer ruimte in zowel deze slaapkamer als in de naast gelegen badkamer is gecreëerd. U heeft er uitzicht op de achtertuin. De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning. De vierde slaapkamer betreedt u direct via de vaste trap. Het vertrek bevindt zich knus onder de punt van het dak. Een dakraam zorgt voor daglicht. Ook vindt u hier de cv-installatie van het merk Nefit Smartline uit 2006 en de witgoedaansluitingen.

De betegelde badkamer is uitgerust met een dakkapel. De ramen voorzien in daglicht en ventilatie. U vindt er een douche, wastafel en toilet.

Tuin
De voortuin is grotendeels bestraat en daarmee onderhoudsvriendelijk. Enkele beplante borders zorgen voor de aankleding van de tuin.
De achtertuin bereikt u via de woonkamer en de achterom. De buitenruimte is gelegen op het zuiden. Grenzend aan de woning bevindt zich het heerlijke zonnige terras. U vindt er volop plaats voor een fijn zitje. De rest van de tuin bestaat uit een bestraat pad naar achter met aan weerszijden borders. De schutting tussen de buren is recent geplaatst. Achterin de tuin bevindt zich de schuur, een overkapping en de achterom.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Met berging en dakkapel (geplaatst in 2000)
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 1988
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Nefit 2006)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Nefit 2006)
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: grotendeels
- Glasvezel kabel, TV kabel, telefoon, internet
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Ede.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone