Object detail

For sale: Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal

€250,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 122 m²
Liveable area 82 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Levendigheid voor de deur, maar rust in uw huis en tuin! Deze keurige tussenwoning staat in het centrum van Veenendaal, maar biedt ook veel privacy (geen inkijk van overburen). De achtertuin is recentelijk groter geworden: een extra stuk tuin aan de achterzijde! De eengezinswoning beschikt over een lichte woonkamer met houten vloer, ruime keuken, drie slaapkamers, badkamer en toilet! Via één va... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1965
  Offered since 01 February 2021
  Offered since 01 February 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06795
Asking price €250,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 01 February 2021
Last updated 02 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 122 m²
Effective area 82 m²
Content 330 m³
Surface area other inner rooms 9 m²
Surface area external storage rooms 9 m²
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes

Description

Levendigheid voor de deur, maar rust in uw huis en tuin! Deze keurige tussenwoning staat in het centrum van Veenendaal, maar biedt ook veel privacy (geen inkijk van overburen). De achtertuin is recentelijk groter geworden: een extra stuk tuin aan de achterzijde! De eengezinswoning beschikt over een lichte woonkamer met houten vloer, ruime keuken, drie slaapkamers, badkamer en toilet! Via één van de slaapkamers bereikt u een balkon met uitzicht op de Julianakerk. De eengezinswoning heeft veel bergruimte: een opbergzolder, grote berging en trapkast. De cv-ketel is net nieuw geïnstalleerd.

Het huis staat in een levendige woonomgeving, aan de rand van centrum Veenendaal met vele voorzieningen in de buurt, zoals scholen, sportfaciliteiten en gezondheidscentra. Als u de Vijgendam uitloopt, komt u aan in de Hoogstraat, die uitmondt in de Hoofdstraat. Hieraan bevinden zich het Scheepjeshofplein, Winkelcentrum De Scheepjeshof, diverse restaurants en winkelstraten. Op ca. 100 meter van uw woning kunt u de bus nemen naar bijvoorbeeld Veenendaal Station van waaraf u met de trein richting Utrecht of Rhenen kunt reizen. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de A12, die in contact staat met Den Haag en Arnhem.

Indeling van de woning
Via de voordeur komt u aan in de hal met daarin een keurig (nieuw!) toilet met fonteintje, meterkast, trapkast en trapopgang naar boven. De deur recht voor u geeft toegang tot de keuken, de deur links van u brengt u naar de woonkamer. De keuken staat in contact met de achtertuin, waarin zich een berging bevindt.
De 1e verdieping is bereikbaar via een met vloerbedekking belegde gesloten trap. Hier bevinden zich een met vloerbedekking belegde overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot een balkon (aan de achterzijde van de woning).

U bereikt de zolder via een open trap vanuit de overloop van de 1e verdieping. Op deze 2e verdieping heeft u de beschikking over een ruimte met schuine wanden van ca. 9 m², een mooie plek voor de opslag van uw spullen. De zolder is voorzien van twee dakramen en de cv-installatie.

Woonkamer
De woonkamer biedt aan de voorzijde plek voor een zithoek en aan de achterzijde (waar zich ook de keuken bevindt) voor een eettafel met stoelen. Het is er lekker licht; door de brede raampartijen aan weerszijden schijnt volop buitenlicht naar binnen. De living is voorzien van een keurige houten vloer en verwarmingen onder de ramen. Via de woonkamer bereikt u de afgesloten keuken.

Keuken
De rechte, houten keuken bestaat uit onderkasten en bovenkasten. U heeft de beschikking over een elektrische kookplaat met daarboven een afzuiger. Naast en schuin tegenover uw aanrecht kunt u een koelkast, vriezer, vaatwasser en/of (combi)oven kwijt. Ook is hier een wasmachineaansluiting aanwezig. De gehele keuken is betegeld met wandtegels. Vanuit de keuken bereikt u uw achtertuin.

Slaapkamers + badkamer
De drie slaapkamers en badkamer zijn gelegen op de 1e verdieping. De masterbedroom, aan de achterzijde, is belegd met laminaat. Hij heeft een grote raampartij met een deur richting een balkon (van ca. 2,5 m²), die uitzicht biedt op de achtertuin en de daar achtergelegen Julianakerk. Naast de masterbedroom ligt een kleinere slaapkamer, die is belegd met tapijttegels. Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een slaapkamer met een brede raampartij en laminaatvloer.
De moderne, witte badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Hij is recentelijk gerenoveerd en voorzien van een wastafel, stortdouche met glazen wand, radiator.

Tuin
De achtertuin op het noorden, bereikbaar vanuit de keuken, is keurig onderhouden. Hij is voorzien van terrastegels, borders en houten schuttingen aan weerszijden. Achterin de tuin staat een grote berging (van ruim 8 m²) met ramen aan de voorzijde. Sinds vorige maand heeft dit huis een extra stuk tuin achter de berging gekregen! Dit nieuwe gedeelte van de achtertuin moet nog worden ingericht, maar is al wel voorzien van schuttingen rondom en een poort aan de achterzijde.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Met berging
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 1965
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Nefit, 2021)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Nefit, 2021)
- Isolatie: spouwmuur
- Dubbel glas: gedeeltelijk
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone