Object detail

For sale: Thomas Morestraat 1, 3902 KB Veenendaal

€1,395,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 1,140 m²
Liveable area 337 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze indrukwekkende en ruime villa is tot in de puntjes afgewerkt. De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht, met een lichtstraat en twee paar dubbele openslaande tuindeuren. Ook de woonkeuken is zonnig en valt op door zijn ruim opgezette en luxe inrichting. Een groot gezin of veel gasten: met zeven slaapkamers en drie badkamers is er plek voor iedereen. De masterbedroom is bovendien uitgerus... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 2006
    Offered since 13 October 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 06958
Asking price €1,395,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 13 October 2021
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,140 m²
Effective area 337 m²
Content 2,023 m³
Surface area other inner rooms 247 m²
Surface area external storage rooms 14 m²
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 9 of which (7 bedrooms)
Number of bathrooms 3
Outdoors
Location On a quiet street
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Number of parking spaces 8
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating, Floor heating, Heat recovery system
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 3 Bath, Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Indoor
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Veenendaal K 5498
Area 1,140 m²

Description

Deze indrukwekkende en ruime villa is tot in de puntjes afgewerkt. De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht, met een lichtstraat en twee paar dubbele openslaande tuindeuren. Ook de woonkeuken is zonnig en valt op door zijn ruim opgezette en luxe inrichting. Een groot gezin of veel gasten: met zeven slaapkamers en drie badkamers is er plek voor iedereen. De masterbedroom is bovendien uitgerust met balkon en luxe en suite badkamer. Met een riant, tuingericht kantoor en een enorm souterrain biedt de woning veel mogelijkheden. Een bijkeuken, grote achtertuin met speelhoek en zwembad, oprit en dubbele garage: dit is een unieke villa!

Deze fraaie villa ligt vlak aan het water, in een mooi en rustig stuk van Veenendaal. Het stadspark en een speeltuintje bevinden zich op steenworp afstand. Eveneens op loopafstand bevinden zich scholen, sportvelden en de supermarkt. Ook het centrum, met al zijn voorzieningen, bevindt zich verrassend dichtbij. Uitvalswegen N233 en A12 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Indeling van de woning

Woonkamer
U betreedt de woning via de hal die opvalt door de indrukwekkende trapopgang. Deze fraaie, open constructie biedt toegang tot de twee bovenliggende verdiepingen en het souterrain. De hal geeft ook toegang tot de betegelde toiletruimte met fontein, de bijkeuken en de woonkamer.

Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de mooie, dubbele deuren die toegang geven tot de woonkamer. U betreedt dit riante en uitgebouwde vertrek dat heerlijk licht is. Meerdere raampartijen, twee paar dubbele openslaande tuindeuren en een royale lichtstraat, zorgen voor een heerlijke lichtinval. Met name in het uitgebouwde deel zorgt dit voor een serre-achtige sfeer. U geniet hier van een heerlijk uitzicht op de fraaie achtertuin. De woonkamer biedt verder plaats aan een royale zithoek waar u met het hele gezin of vrienden samenkomt en ontspant.

Keuken
Fraaie, dubbele deuren leiden naar de moderne woonkeuken. Ook dit is een riant en ruim opgezet vertrek. Kookliefhebbers komen hier aan hun trekken, tegelijkertijd is het vertrek ook uitnodigend en uitermate geschikt voor het hele gezin: een keuken waarin geleefd wordt. Het vertrek is voorzien van riante raampartijen die veel daglicht geven. De moderne inrichting bestaat uit een groot eet-/werkeiland, een keukenmeubel in hoekopstelling en is voorzien allerhande inbouwapparatuur. U heeft er volop werk- en opbergruimte. Tenslotte beschikt de keuken over dubbele, openslaande deuren naar de voorzijde/entree van de woning.

Bijkeuken en kantoor
De handige bijkeuken is ruim en uitgerust met een gootsteen en witgoedaansluiting. U vindt er toegang tot de achtertuin en het kantoor. De kantoorruimte is royaal en biedt plaats aan een bureau, een riante vergadertafel en aanvullend meubilair. Maar liefst drie paar openslaande tuindeuren zorgen voor een fijn uitzicht en volop daglicht. Een deur leidt naar de dubbele garage.

Slaapkamers + badkamer
Vijf slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, twee slaapkamers zijn op de tweede verdieping gesitueerd. Het zijn ruime slaapkamers, met een nette vloer, raampartij en strakke wanden.

De ruime overloop geeft toegang tot de eerste slaapkamer, de masterbedroom met badkamer en suite. Dit ruime vertrek bevindt zich aan de voorzijde van de woning. U vindt er de toegang tot het fraaie balkon. Met mooi weer zet u de dubbele deuren open en lucht u de kamer prettig door. Gelegen op het zuidwesten, zit u hier bovendien heerlijk in de zon. De luxe en suite badkamer is betegeld. Een dakraam voorziet in daglicht en ventilatie. U vindt er een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel in meubel, inloopdouche en toilet. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De vierde slaapkamer bevindt zich aan de zijkant en de vijfde is boven de garage gesitueerd. Een mooie ruime kamer onder het knusse, schuine dak, met een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde. De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers. Eén bevindt zich aan de voorzijde, de andere aan de achterzijde. Beide zijn uitgerust met een raam en een dakraam.

De tweede volwaardige badkamer, bereikbaar via de overloop op de eerste verdieping, is betegeld en zeer compleet ingericht. Een dakraam voorziet in daglicht en ventilatie. U vindt er een ligbad, wastafel in meubel, een toilet en een douche.

Souterrain
De woning beschikt over een enorm souterrain van maar liefst meer dan 200 m2 dat multifunctioneel inzetbaar is. U vindt er meerdere, riante en separate vertrekken die momenteel in gebruik zijn als onder andere een cinema en speelruimte. Berging, studeerkamer of extra logeerruimte zijn bijvoorbeeld ook goed mogelijk.
Aanvullend biedt het souterrain nog een zeer ruime kamer die nu als bergruimte functioneert, maar erg goed dienst zou kunnen doen als personal gym.
Het souterrain beschikt daarnaast over een mooie eigen badkamer. Dit betegelde vertrek is ingericht met een inloopdouche, wastafel in meubel en toilet.

Verder is vermeldenswaardig dat de woning volledig geïsoleerd is, geheel voorzien is van vloerverwarming, een warmte-terugwin-installatie heeft en maar liefst 81 zonnepanelen telt. Kortom, deze woning is op de toekomst voorbereid!

Tuin
De voortuin is ruim en schept een prettige afstand tussen de straat en de woning. De inrichting bestaat uit gazon en borders. De brede oprit leidt naar de dubbele garage en de overdekte entree.

De achtertuin ligt op het noordoosten. De buitenruimte is ruim en eenvoudig bereikbaar vanuit de woning. Zowel de woonkamer als het kantoor beschikken over dubbele openslaande tuindeuren. Hierdoor staan tuin en woning prettig met elkaar in contact. Grenzend aan de woning is een mooi terras gesitueerd. Hier geniet u heerlijk met vrienden of familie van het buitenzijn. Aangrenzend bevindt zich een gazon. De inrichting bestaat verder uit een speelgedeelte, moestuin en een zwembad. Ook is er een tweede terras gerealiseerd, onder een overkapping. Op deze manier kunt u bij ieder weertype beschut van de tuin genieten. De overkapping is onderdeel van een grote berging. Dit is een tuin die aan vele wensen tegemoet komt.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande villa
- Met berging en dubbele garage
- Aantal kamers: 9
- Aantal slaapkamers: 7
- Bouwjaar: 2006
- Parkeerruimte: op eigen terrein

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remko smart lucht warmtepomp
- Verwarmvoorziening: Remko smart lucht warmtepomp (bouwjaar 2018)
- Vloerverwarming: geheel
- Mechanische ventilatie: geheel
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel
- Kozijnen: hout
- 81 zonnepanelen

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone