Object detail

New for sale

For sale: Sandenburg 4, 3904 JR Veenendaal

€1,585,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Plot size 1,765 m²
Liveable area 220 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Deze royale, lichte bungalow villa op toplocatie is van alle luxe en gemakken voorzien: 40 zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp (de woning is geheel gasloos), airco, vloerverwarming en vloerkoeling. Recentelijk werd de royale tuin volledig onder architectuur aangelegd. Zelfs een carport, zwembad en sproei installatie zijn geplaatst. Ook binnenshuis geniet u van alle luxe. U heeft de beschik... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow, detached house
  Construction period 1975
  Status New for sale
  Offered since 04 August 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 07107
Asking price €1,585,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 04 August 2022
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Shed
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 1,765 m²
Effective area 220 m²
Content 1,107 m³
Surface area other inner rooms 88.5 m²
Surface area external storage rooms 11.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 18.5 m²
Mapping
Number of floors 1 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Constructed under architecture
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Number of parking spaces 4
Water heating Solar water heating
Heating Fireplace, Floor heating, Heat pump
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Double sink, Underfloorheating, Walkin shower
Parking Indoor
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has home automation Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Has a swimming pool Yes
Cadastral informations
Veenendaal B 5382
Area 1,765 m²

Description

Deze royale, lichte bungalow villa op toplocatie is van alle luxe en gemakken voorzien: 40 zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp (de woning is geheel gasloos), airco, vloerverwarming en vloerkoeling. Recentelijk werd de royale tuin volledig onder architectuur aangelegd. Zelfs een carport, zwembad en sproei installatie zijn geplaatst. Ook binnenshuis geniet u van alle luxe. U heeft de beschikking over een mega woonkeuken met luxueuze keuken, ruime woonkamer met doorkijkhaard, twee moderne badkamers en vier slaapkamers. Onder de villa bevinden zich ook nog een garage, wasruimte, technische ruimte en een royale ruimte die is in te richten als werkkamer, speelkamer of relaxruimte. Het binnen- en buitenschilderwerk is in 2022 door een erkende schilder verricht.

De woning bevindt zich in de wijk Salamander, één van de mooiste wijken van Veenendaal met ruime, privacy rijke percelen. Ondanks de ruime opzet is het ook een sociale, vriendelijke buurt, waar mensen elkaar aanspreken en een helpende hand bieden. Door de aangrenzende nieuwbouwwijk (Salamander II) is er voldoende reuring. Vlakbij de woning bevindt zich een grote speeltuin. Daarnaast bevindt zich vlakbij de wijk een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum in de dorpskern van Veenendaal is eveneens binnen 5 minuten bereikbaar. Ook basisscholen en middelbare scholen zijn zowel lopend als fietsend vlot te bereiken. Tevens zit u in korte tijd op een van de uitvalswegen richting Arnhem, Utrecht of Nijmegen.

Salamander is een wijk waar nog veel eerste bewoners wonen. Velen van hen zullen in de aankomende 5-10 jaar vanwege hun leeftijd een ander onderkomen krijgen. Daarom gaat de wijk veel nieuwe bewoners verwelkomen die hun woning zullen aanpakken en moderniseren. Deze wijk zal daarom zeer waarschijnlijk een van de mooiste wijken van Veenendaal blijven.

Indeling van de woning

U betreedt de woning in de ruime hal, die is voorzien van inbouwspots, een luxe tegelvloer in visgraat houtlook (met vloerverwarming en koeling), industriële dubbele openslaande deuren richting de woonkeuken en een trap richting het souterrain. Via drie traptreden komt u aan in een hoger gelegen gedeelte met daarin een lichtstraat en deuren richting de meterkast, het moderne toilet, de vier slaapkamers en een badkamer. De woonkeuken staat middels een opstapje in contact met de woonkamer. Vanuit de woonkeuken bereikt u ook de achtertuin en bijkeuken met daarin een keukenblok en deuren richting de achtertuin en master bedroom, die is voorzien van een en suite badkamer.

Het huis heeft een souterrain met daarin de garage. Deze garage is geschikt voor 2 auto’s en voorzien van drie ramen, een elektrische garagedeur en een loopdeur richting de voortuin. Achter de garage bevinden zich een aantal ruimtes, waarvan er een is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting. Twee van de ruimtes hebben ramen. De kelderruimtes kunt u gebruiken als berg- of werkruimte. Alle kelderruimtes zijn voorzien van tegelvloeren met vloerverwarming en koeling.

Woonkamer
De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen. Deze is prachtig afgewerkt met airco, een luxe tegelvloer in visgraat houtlook (met vloerverwarming en vloerkoeling), een glad plafond met inbouwspots en een schitterende doorkijkhaard (met daarachter de woonkeuken). De drie grote raampartijen halen bijzonder veel buitenlicht naar binnen. Middels een opstapje bereikt u vanuit de woonkamer de woonkeuken.

Woonkeuken
De bungalow villa heeft een royale woonkeuken. Deze is voorzien van een luxe, greeploze keuken met kookeiland/bar en high-end keukenapparatuur: een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, een vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en combi-oven van de toplijn van Siemens. Ook is er een Quooker kokend-water-kraan aanwezig. De woonkeuken is schitterend afgewerkt met airco, een luxe tegelvloer in visgraat houtlook (met vloerverwarming en koeling) en een glad plafond met inbouwspots. Bij de riante hoekraampartij (voorzien van tuindeur) kunt u een eettafel met 8-10 stoelen kwijt.

Slaapkamers + badkamer
In de villa bevinden zich vier ruime, lichte slaapkamers, allemaal voorzien van een of meerdere grote raampartijen, inbouwspots en een luxe houtlook tegelvloer (met vloerverwarming en vloerkoeling op zelfstandige naregeling). De master bedroom is tevens uitgerust met een vaste kastenwand en een en-suite badkamer.

Het huis heeft twee moderne, luxueuze badkamers die zijn voorzien van tegelvloeren met vloerverwarming en vloerkoeling. De kleinste badkamer grenst aan de hal en is voorzien van een inloop regendouche, dubbel wastafelmeubel, inbouwspots en een Velux dakraam. In de grotere badkamer, die grenst aan de master bedroom, bevinden zich een half-vrijstaand bad, inloop regendouche, groot dubbel wastafelmeubel met twee waskommen, twee verlichte spiegels, een zwevend toilet, inbouwspots en een groot raam.

Tuin
Het huis heeft een prachtige, riante tuin rondom (perceel van bijna 1800 m²!). De tuin is in 2021 volledig onder architectuur aangelegd: voorzien van een mooie afwisseling en diverse hoogteverschillen. Destijds werd er ook een nieuw hekwerk rondom de woning geplaatst. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een ruime oprit (van tegels en grind) die plek biedt voor diverse auto’s. De oprit loopt gedeeltelijk af naar de garage (die zich in het souterrain bevindt). Rechts van de woning werd in 2022 een carport gebouwd. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en in 2021 voorzien van een sproei installatie (o.b.v. grondwaterpomp) en verwarmd zwembad (tot 35/38 graden, waardoor u ook in de winter kunt zwemmen)!. Er is in de royale tuin altijd wel een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden op een van de gazons of terrassen (waarvan er een overkapt is). Vanuit de tuin kijkt u prachtig uit op de diverse rijkelijk gevulde borders.

Algemene gegevens
- Type woning: bungalow-villa
- Bouwjaar: 1973
- Verbouwjaar: 2021
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: 4 op eigen terrein
- Aanwezig: berging/garage
- Ligging tuin: rondom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: zonneboiler
- Verwarmvoorziening: warmtepomp
- Vloerverwarming: geheel
- Zonnepanelen: 40 stuks aanwezig
- Voorzieningen: airco/alarminstallatie/houthaard/domotica/kelder/zwembad
- Isolatie: dak/spouw/muur
- Dubbel glas: geheel (HR)
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone