Object detail

For sale: P.H. van Rijnstraat 68, 3904 HJ Veenendaal

€230,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 63 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze kluswoning is perfect voor een alleenstaande of koppel! Het appartement op de begane grond is momenteel ingericht met een woonruimte en aangrenzende garage, die met gemak bij de woning kan worden betrokken! Het huis is voorzien van een ruime voortuin, lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer met inbouwkast, separaat toilet en badkamer. De nieuwe situatie tekening geeft aan hoe u de won... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 1957
    Offered since 03 August 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 06904
Asking price €230,000
Acceptance By consultation
Offered since 03 August 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 63 m²
Content 232 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Water heating Gas boiler
Bathroom facilities Shower
Has fibre optical cable Yes

Description

Deze kluswoning is perfect voor een alleenstaande of koppel! Het appartement op de begane grond is momenteel ingericht met een woonruimte en aangrenzende garage, die met gemak bij de woning kan worden betrokken! Het huis is voorzien van een ruime voortuin, lichte woonkamer met open keuken, slaapkamer met inbouwkast, separaat toilet en badkamer. De nieuwe situatie tekening geeft aan hoe u de woning kunt indelen, waaronder de garage betrekken bij het appartement bij het woonoppervlakte. Deze vierkante meters zijn ook vermeldt als woonoppervlakte. Circa 63 m2. De huidige garage heeft nu een afmeting van circa 27 m2.

Ook de bovenwoning van dit pand, Bergweg 14A, staat te koop! Wellicht wilt u (of wil iemand uit uw omgeving) ook deze kluswoning kopen. Mogelijkheden in overvloed!

Info
De woning bevindt zich aan de zuidelijke rand van Veenendaal, in een mooie, groene buurt. Wenselijke voorzieningen, zoals supermarkten, gezondheidscentra, sportfaciliteiten, eetgelegenheden en Station Veenendaal, van waaruit u richting Utrecht en Rhenen reist, bevinden zich op loopafstand. Veenendaal centrum is gelegen op ca. 5 minuten fietsen van De woning. Uitvalswegen en de snelweg A12, richting Ede, Arnhem en Utrecht liggen vlakbij.

Indeling van de woning
De voordeur, voorzien van glas-in-lood ramen, geeft toegang tot de meterkast en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u een tweede hal, die in verbinding staat met de slaapkamer, een separaat toilet en de badkamer. Naast het huis bevindt zich een inpandige garage.

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een glad plafond en mooie vloer. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een brede raampartij, die uitkijkt op de voortuin en straat. De open keuken ligt aan de achterzijde. Naast de living staat een inpandige garage. Deze ruimte kunt u middels dubbele openslaande deuren betrekken bij de woonkamer (zie optionele foto)! deze 27m2 zijn ook meegenomen als woonoppervlakte aangezien het ook de bestemming heeft.

Keuken
De rechte huidige keuken heeft een eenvoudige afwerking. In de nieuwe situatie is de woonkamer verplaatst naar de garage en heeft de voormalige woonkamer nu een woonkeuken functie.

Slaapkamer + badkamer
In de slaapkamer bevindt zich een inbouwkast en
raam dat uitkijkt op de hal. De volledig betegelde badkamer is ingericht met een douche.

Garage
Rechts van de woning bevindt zich een inpandige garage van ca. 27 m², bereikbaar middels een garagedeur vanaf de oprit. Deze garage kunt u bij de woning betrekken en gebruiken als leefruimte (zie voor een voorbeeld de restyle foto's) en plattegronden voor de eventuele nieuwe situatie. De gemeente Veenendaal heeft al een vergunning verleend voor het veranderen van de garagedeur naar een kozijn met ramen.

Tuin
De woning beschikt over een onderhoudsvrije, zonnige voortuin op het zuidoosten. Deze is voorzien van een oprit (voor de garage), terras, tegelpad, grind en sierlijk, stalen hekwerk.

Let op! De restyle foto's (zowel van binnen en buiten) en optionele plattegronden zijn slechts een uitnodiging om over te gaan tot koop. Houdt hierbij wel rekening dat u als koper zelf alle kosten voor de verbouwing voor uw eigen rekening moet nemen.

Algemene gegevens
- Type woning: appartement begane grond
- De huidige garage is mee gerekend al zijnde woonoppervlakte ca.(27 m2)
- Aantal grote ruimtes: slaapkamer, woonkeuken en woonkamer
- Aantal slaapkamers: 1
- Bouwjaar: 1957
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: huur boiler kan worden afgekocht.
- Verwarmvoorziening: CV-ketel van bovenverdieping Bergweg 14A. De appartementen worden gesplitst. Koper moet zelf zorgen voor een eigen centrale verwarming en warmwatervoorziening.
- Dubbel glas: grotendeels
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone