Object detail

Sold

Sold: Munnikenweg 21, 3905 MD Veenendaal

€315,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 184 m²
Liveable area 124 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze vriendelijke woning is verrassend ruim. De lichte doorzonwoonkamer biedt aan de voorzijde een vrij en groen uitzicht. De achterzijde, waar het eetkamergedeelte is gesitueerd, is heerlijk zonnig. De riante keuken geeft toegang tot de betegelde achtertuin. Op dit zuidelijk gelegen terras vindt u met gemak een plekje in de zon. Met vier slaapkamers, een garage en veel bergruimte, is dit een i... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1975
  Status Sold
  Offered since 14 April 2021
  Offered since 14 April 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06841
Asking price €315,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 April 2021
Last updated 17 May 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 184 m²
Effective area 124 m²
Content 421 m³
Surface area external storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet
Parking Detached stone
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Veenendaal D 5076
Area 184 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Deze vriendelijke woning is verrassend ruim. De lichte doorzonwoonkamer biedt aan de voorzijde een vrij en groen uitzicht. De achterzijde, waar het eetkamergedeelte is gesitueerd, is heerlijk zonnig. De riante keuken geeft toegang tot de betegelde achtertuin. Op dit zuidelijk gelegen terras vindt u met gemak een plekje in de zon. Met vier slaapkamers, een garage en veel bergruimte, is dit een ideaal familiehuis.

De tussenwoning ligt aan een rustige straat, zonder bebouwing en veel groen aan de overzijde. De wijk is kindvriendelijk, met verderop in de straat een speelveldje. Ook scholen bevinden zich nabij, evenals sportvelden en het winkelcentrum. In 5 minuten rijdt u op de A12 en ook de A30 is daarmee vlot bereikbaar.

Indeling van de woning

Woonkamer
U betreedt de woning via de hal met garderobe, die toegang geeft tot de geheel betegelde toiletruimte met fontein en de woonkamer.
De woonkamer is een heerlijk doorzonvertrek met ramen aan beide zijden. In 2015 is de ruimte opgeknapt. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd. Een riante raampartij voorziet in daglicht. Omdat er aan de overkant van de straat geen bebouwing is, geniet u hier ten volle van privacy en het groen. Halverwege de ruimte bevindt zich de deur naar de trapopgang en de trapkast met meterkast. Aan de achterzijde is het eetkamergedeelte met open keuken gesitueerd. Een eveneens riante raampartij ziet uit op de tuin. Gelegen op het zuiden, eet en geniet u hier in een zonnige sfeer.

Keuken
De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en grenst aan het eetkamergedeelte. In 2013 is de inrichting vernieuwd. Een deur leidt naar de achtertuin zodat eten in de tuin met mooi weer erg aanlokkelijk wordt. De keuken is ingericht met een keukenmeubel in hoekopstelling. U vindt er allerhande inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Volop kasten en lades voorzien in opbergruimte.

Slaapkamers + badkamer
Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de vierde is op de tweede verdieping gesitueerd. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Een grote raampartij ziet uit op de rustige en groene straat. Het ruime vertrek is uitgerust met een vaste kast en biedt daarnaast ruimte aan aanvullende kastruimte. De tweede en derde slaapkamer liggen beide aan de achterzijde van de woning. Gelegen op het zuiden, zijn het zonnige vertrekken. De vierde slaapkamer, bereikbaar via een vaste trap, is uitgerust met een dakkapel aan de achterzijde. Hiermee is licht en ruimte gewonnen. Het zonnige vertrek geeft ook toegang tot twee bergruimtes. Eén is voorzien van een dakraam in het schuine plafond. Hier bevindt zich de witgoedaansluiting. Ook kunt u er spullen opbergen die u niet het hele jaar door nodig heeft. In de andere bevindt zich de cv-installatie van het merk Nefit uit 2018. Zowel de overloop op de eerste als die op de tweede verdieping, geeft toegang tot een handige vaste kast/bergruimte.

De geheel betegelde badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Een raam voorziet in daglicht en ventilatie. U vindt er een wastafel, douche, ligbad en toilet.
Verder is vermeldenswaardig dat deze zeer complete woning is voorzien van een zonnescherm, dubbelglas, vloerisolatie en spouwisolatie.

Tuin
De voortuin bestaat uit een bestraat pad naar de voordeur en een border, omzoomd door een lage muur.

De achtertuin is op een border na, geheel bestraat en daarmee onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is er alle ruimte voor een fijn terras. Gelegen op het zuiden, kunt u al heel snel buiten zitten en genieten van de zon en het buitenzijn. Met potplanten is de buitenruimte eenvoudig naar eigen smaak in te richten. De garage is aan de uiterste zijde van de tuin gesitueerd. Deze heeft een tuindeur en een garagedeur aan de straatzijde. Naast de garage is het achterom gesitueerd zodat de woning ook eenvoudig via de achterzijde bereikbaar is. Het geheel wordt omzoomd door schuttingen en een muur die veel privacy geven.

Algemene gegevens
- Type woning: eengezinswoning, tussenwoning
- Met garage
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 1975
- Parkeerruimte: op eigen terrein, openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Nefit, 2018)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Nefit, 2018)
- Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, spouwmuur, vloerisolatie
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel, internet, tv kabel
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

ZonZone