Object detail

For sale: Kerkewijk 32, 3901 EG Veenendaal

€1,485,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 686 m²
Liveable area 416 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Tien woon-, werk- en slaapkamers, veel uitstraling en een modern klassiek interieur: deze zeer ruime villa kan met recht een buitenkans worden genoemd. Wie gezegend is met een groot gezin of zoekt naar een pand om wonen en werken vanuit huis op een comfortabele manier te combineren, vindt hier zonder twijfel de benodigde ruimte. Het geheel is in 2022 prachtig gerenoveerd, waarbij respectvol is... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1942
    Offered since 18 November 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 07175
Asking price €1,485,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 18 November 2022
Last updated 07 February 2023
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1942
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 686 m²
Floor Surface 416 m²
Content 1,612 m³
Surface area other inner rooms 28 m²
External surface area 11 m²
Layout
Number of floors 4 (and one basement)
Number of rooms 10 (of which 9 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Orientation West
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Nefit Aquapower
Heating source Gas
Year of manufacture 2022
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system, Gas boiler
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Double sink, Toilet, Underfloorheating, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Neder-Betuwe D 8394
Area 686 m²

Description

Tien woon-, werk- en slaapkamers, veel uitstraling en een modern klassiek interieur: deze zeer ruime villa kan met recht een buitenkans worden genoemd. Wie gezegend is met een groot gezin of zoekt naar een pand om wonen en werken vanuit huis op een comfortabele manier te combineren, vindt hier zonder twijfel de benodigde ruimte. Het geheel is in 2022 prachtig gerenoveerd, waarbij respectvol is omgegaan met authentieke elementen. De villa is ontworpen onder architectuur van het bekende Amsterdamse bureau Zandstra, Giesen en Sijmons voor de eigenaren van de Ritmeester-sigarenfabrieken. De fraaie Delftse School-stijl met glas in lood, bijzondere deuren, een statig trappenhuis, grote balkons en veel licht maken van deze villa echt een parel. En wat te denken van een grote (wijn)kelder? Naast alle ruimte binnenshuis beschikt u over een grote voor- en achtertuin, zodat u ’s zomers geniet van een heerlijk loungeterras, een bloementuin of groenten uit eigen grond.

U woont op ca 400 meter van zowel het NS-station als het gezellige centrum van Veenendaal. Hier vindt u een divers aanbod aan winkels, speciaalzaken, cafés, restaurant en koffiezaken, maar ook culturele voorzieningen als een bibliotheek en Theater de Lampegiet. Kinderopvang, scholen en sportvoorzieningen liggen eveneens op loopafstand. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen aan de uitgestrekte bossen en heidegebieden van de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe, beiden uitstekend per fiets bereikbaar. Via de A12 en A15 rijdt u snel en gemakkelijk het hele land door.

Ground floor

Woonkamer
De woonruimte op de begane grond is verdeeld in een grote woon- en eetkamer, van elkaar gescheiden door een glazen wand met ijzeren smeedwerk en een doorgang. De living is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over grote raampartijen, dubbele openslaande deuren naar de tuin en een sfeervolle schouw onder de opengewerkte houten plafondbalken. De eetkamer aan de achterzijde beschikt eveneens over dubbele openslaande deuren naar de tuin. U vindt hier ook een sfeervolle erker. Beide ruimtes zijn voorzien van een klassieke vloer in visgraatmotief, vloerverwarming en grote raampartijen en strak afgewerkte wanden, die zorgen voor een luxe ‘look’ én ‘feel’.

Keuken
Via de eetkamer heeft u via een open doorgang toegang tot de keuken. Deze wordt casco opgeleverd, zodat u de keuken geheel naar eigen smaak kunt ontwerpen. Een authentieke granitovloer en een grote raampartij vormen daarbij een uitstekend uitgangspunt. Via de keuken bereikt u de kelder evenals de bijkeuken met openslaande deur naar de tuin en twee grote inbouwkasten.

First floor

Slaapkamers + badkamers (allen voorzien van vloerverwarming, behalve de 3e verdieping)
De eerste, tweede en derde verdieping bieden plaats aan respectievelijk drie, vier en twee (slaap)kamer(s), allen heerlijk ruim. De kamers op de eerste verdieping geven stuk voor stuk toegang tot een eigen balkon en zijn voorzien van één of meer inbouwkasten. Drie van de kamers op de tweede verdieping zijn voorzien van een inbouwkast en alle vertrekken beschikken over een dakkapel. Twee kamers op de tweede verdieping zijn vrijwel allemaal voorzien van inbouwkasten, drie van de vier kamers beschikken over een dakkapel. Op de derde verdieping treft u een grote zolderkamer, sfeervol gelegen onder het puntdak met dakraam en gesierd door het zichtbare karkas van de woning. Alle kamers zijn voorzien van luxe vloerbedekking, hoge plinten en strak afgewerkte wanden.
De eerste en tweede verdieping beschikken elk over een schitterende nieuwe badkamer met marmeren afwerking en in de wand verzonken kranen. De badkamer op de eerste verdieping is toegankelijk via de overloop evenals de ouderslaapkamer, en is uitgerust met spotverlichting, mechanische ventilatie, een grote raampartij, wandcloset, heerlijk ligbad en badkamermeubel met lades, dubbele waskom en spiegel. Alle kranen zijn in de wand verzonken. Op de tweede verdieping is de badkamer uitgerust met een raampartij, mechanische ventilatie, wandcloset, badkamermeubel met lades, waskom en spiegel en een geweldige tweepersoons inloopdouche met dubbele hand- en regendouche.

Garden

Tot de woning behoort een grote voortuin op het oosten, strak aangelegd en royaal beplant. Een lage stenen muur en groene heg vormen de omlijsting. Aan weerszijden van de woning is een pad naar de achtertuin op het westen. Deze is heerlijk ruim en eveneens strak aangelegd. Hier vindt u een groot terras, veel groen en verschillende bomen die zorgen voor beschutting. Achterin is een oprit aangelegd, afgewerkt met een grindbodem en bereikbaar via een afsluitbaar hekwerk. De oprit biedt plaats voor meerdere auto’s. Tevens bestaat de mogelijkheid om hier een carport of garage te bouwen.

Details

Algemene gegevens
- Type woning: Vrijstaande villa (Delftse School-stijl)
- Bouwjaar: 1942
- Renovatiejaar: 2022
- Aantal kamers: 10
- Aantal slaapkamers: 9
- Aantal badkamers: 2
- Parkeerruimte: 4 op eigen terrein
- Aanwezig: dakkapel, balkon 3 maal
- Ligging tuin: west
- Tuin bereik: voor/achter/opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Nefit Aquapower CV combi ketel
- Verwarmvoorziening: Nefit Aquapower CV combi ketel
- Vloerverwarming: gehele woning (uitgezonderd de vierde verdieping).
- Zonnepanelen: voorbereid maar nog niet geplaatst/ voorbereiding warmtepomp. Vloerverwarming kan op lage temperatuur.
- Openhaard in woonkamer aanwezig
- Voorzieningen: Alarminstallatie/buitenzonwering/kelder
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/ glas en wanden zijn voor 50% geïsoleerd middels voorzetwanden
- Dubbel glas: grotendeels (monumenten dubbel glas 2022)
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: staal en gedeeltelijk hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone