Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Kerkewijk 198, 3904 JK Veenendaal

€650,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 480 m²
Liveable area 169 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Deze mooie twee onder een kapwoning is opvallend ruim en licht. De riante L-vormige doorzonwoonkamer biedt ruimte aan het hele gezin. Blikvanger is de sfeervolle haard met schouw. Het tuingerichte eetkamergedeelte heeft een zonnige lichtinval. De riante en moderne open keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur en een deur naar de tuin. Deze is diep en ligt op het westen. Er zijn meerde... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1973
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 26 October 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06955
Asking price €650,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 26 October 2021
Last updated 24 November 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 480 m²
Effective area 169 m²
Content 580 m³
Surface area external storage rooms 33 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Nefit Ecomline HR Excellent
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink
Parking Detached stone
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has solar blinds Yes

Description

Deze mooie twee onder een kapwoning is opvallend ruim en licht. De riante L-vormige doorzonwoonkamer biedt ruimte aan het hele gezin. Blikvanger is de sfeervolle haard met schouw. Het tuingerichte eetkamergedeelte heeft een zonnige lichtinval. De riante en moderne open keuken is voorzien van allerhande inbouwapparatuur en een deur naar de tuin. Deze is diep en ligt op het westen. Er zijn meerdere terrassen mogelijk. Met maar liefst vier ruime slaapkamers, twee balkons, een dubbele garage, een diepe oprit en handige voorzolder is dit een ideale gezinswoning.

De ruime twee-onder-een-kapwoning ligt in een breed opgezette straat met veel groen. De afwisselende en sfeervolle bebouwing geeft de straat karakter. De wijk is rustig en voorzien van allerhande voorzieningen, zoals scholen en supermarkt. Eveneens op loopafstand bevindt zich het prachtige buitengebied van Veenendaal, met bossen en landgoed. U kunt er eindeloos wandelen/fietsen. Voor het gezellige centrum van Veenendaal en het treinstation springt u even op de fiets. In enkele autominuten rijdt u op uitvalsweg N233, de A12 bereikt u binnen 10 minuten.

Indeling van de woning

Woonkamer
U betreedt de woning via de riante hal met open trapopgang en betegelde toiletruimte met raam en fontein. U vindt er de toegang tot de doorzonwoonkamer. Deze is eveneens royaal en aangenaam licht, met ramen aan beide zijden. Het L-vormige vertrek is voorzien van een fraaie, tropisch hardhouten vloer. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd. Een deel van de woonkamer steekt enigszins uit, hierdoor is een tweede zitje mogelijk. Of u gezellig wilt samenzijn of zich juist even terug wilt trekken; in deze woonkamer kan het allebei. Centraal in de woonkamer is de sfeervolle haard met schouw gesitueerd. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich het eetkamergedeelte. U plaatst er een eettafel die aan zeker zes personen plaats biedt. Tijdens het eten en kletsen, geniet u van het uitzicht op de tuin. De deur geeft toegang tot de tuin zodat het contact met buiten optimaal is.

Keuken
Via het eetkamergedeelte betreedt u de open keuken. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Dit ruime vertrek is voorzien van meerdere raampartijen en een betegelde vloer. Inbouwspots voorzien in aanvullend licht. De deur naar buiten geeft toegang tot de achtertuin. De moderne inrichting bestaat uit een keukenmeubel in hoekopstelling en een kasten-/apparatenwand. U vindt er allerhande inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap.

Slaapkamers + badkamer
Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de vierde is op de tweede verdieping gesitueerd. Alle vier zijn ze ruim. De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn bovendien voorzien van een nette laminaatvloer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Gelegen op het oosten, wordt u er wakker met de eerste ochtendzon. De deur geeft toegang tot het leuke balkon. Twee handige inbouwkasten bieden ruimte aan uw garderobe. De tweede slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning. Het vertrek is voorzien van twee raampartijen waardoor de lichtinval aangenaam is. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Gelegen op het westen, is het een zonnige vertrek. Ook hier bieden twee ruime inbouwkasten opbergruimte voor bijvoorbeeld uw garderobe. De vierde slaapkamer bevindt zich knus onder de punt van het dak. Het vertrek is voorzien van een bijzonder, vijfhoekige raampartij in de zijmuur van de woning. Er is voldoende ruimte voor een kast of ander meubilair. Deze slaapkamer grenst aan een ruime voorzolder. Deze is ideaal voor de opslag van spullen die u niet het hele jaar door nodig heeft.

De betegelde badkamer is voorzien van ramen die uitzicht bieden op de achtertuin. Een deur geeft toegang tot het tweede balkon. De inrichting bestaat uit een douche in cabine, wastafel en ligbad. De separate toiletruimte bereikt u via de overloop.

Tuin
De diepe voortuin zorgt voor een prettige afstand tussen de stoep en de woning. De inrichting bestaat uit bestrating en een grote, beplante border. Aan de zijkant van de woning is de diepe oprit gesitueerd. Deze komt uit bij de dubbele garage. Het parkeren van meerdere auto’s is hierdoor prima mogelijk.
De achtertuin is eveneens diep. U bereikt de buitenruimte via de woonkamer, keuken, de oprit of de garage. Grenzend aan de woning is een fijn terras gesitueerd. Gelegen op het westen, vindt u er zeker een plekje in de zon. De tuin is verder ingericht met een groot gazon, afgewisseld met beplanting. Achterin de tuin bevindt zich de dubbele garage. Ernaast is een tweede terras gesitueerd.

Het eerste balkon is bereikbaar via de slaapkamer. De ruimte is voorzien van tegels en een balustrade. Het tweede balkon is ruimer, u bereikt het via de badkamer. Bijzonder is de overkapping, zodat u hier altijd droog en beschut zit. De balustrade omzoomt het geheel.

Algemene gegevens
- Type woning: twee-onder-een-kapwoning
- Met berging
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 1973
- Parkeerruimte: op eigen terrein

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Nefit Ecomline HR Excellent, 2004)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Nefit Ecomline HR Excellent, 2004)
- Isolatie: spouwmuur
- Dubbel glas: gedeeltelijk
- Internet, TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone