Object detail

Has received a bid.

Has received a bid.: Karveel 42, 3904 SR Veenendaal

€299,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 237 m²
Liveable area 119 m²
Acceptance By consultation
Status Has received a bid.

Note

General

Op een geliefde locatie in Veenendaal-West, aan een autoluwe straat ligt deze ruime hoekwoning met grote, groene tuin op het westen. Het huis is voorzien van een deels open keuken met uitzicht richting voor- en zijzijde, woonkamer met deur richting achtertuin, keurige badkamer, drie slaapkamers (waarvan eentje met grote dakkapel) en zolder met dakraam, waarin u eventueel een vierde slaapkamer k... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1976
  Status Has received a bid.
  Offered since 03 February 2021
  Offered since 03 February 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06796
Asking price €299,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Has received a bid.
Acceptance By consultation
Offered since 03 February 2021
Last updated 15 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 237 m²
Effective area 119 m²
Content 428 m³
Surface area external storage rooms 27 m²
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower
Parking Carport, Detached stone
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes

Description

Op een geliefde locatie in Veenendaal-West, aan een autoluwe straat ligt deze ruime hoekwoning met grote, groene tuin op het westen. Het huis is voorzien van een deels open keuken met uitzicht richting voor- en zijzijde, woonkamer met deur richting achtertuin, keurige badkamer, drie slaapkamers (waarvan eentje met grote dakkapel) en zolder met dakraam, waarin u eventueel een vierde slaapkamer kunt creëren. Achter in de tuin is naast een stenen garage ook een houten caravanstalling aanwezig, waarin u eventueel een tweede auto kunt plaatsen. De groene tuin aan de voor-, zij- en achterkant is royaal. Hierdoor biedt de woning u qua indeling en uitbreiding vele mogelijkheden.

Info/Omgeving/Ligging
De eengezinswoning bevindt zich in de kindvriendelijke, rustige schepenbuurt. Alle wenselijke voorzieningen vindt u in de buurt, zoals scholen, sportfaciliteiten, gezondheidscentra en Zwembad De Vallei. Ook Station Veenendaal-west, van waaraf u richting Veenendaal Centrum, Rhenen Driebergen-Zeist en Utrecht kunt reizen, ligt op steenworp afstand. Bij dit station bevindt zich Winkelcentrum Ellekoot met onder andere een Albert Heijn en HEMA. De natuur in? U bent zo in het Prattenburgse bos en bij Kasteel Prattenburg. Binnen een kwartier fietsen, bereikt u het gezellige centrum van Veenendaal. Met de auto bent u in ca. 5 minuten op de A12 die in verbinding staat met Den Haag en Arnhem.

Indeling van de woning
U komt de woning binnen in de hal met daarin een meterkast, toilet met fonteintje en deur richting woonkamer met deels open keuken. De living staat in verbinding met de achtertuin, die is voorzien van een berging, garage en caravanstalling.
Via een open, houten trap vanuit de woonkamer bereikt u de 1e verdieping. Hier heeft u de beschikking over een overloop, drie slaapkamers en een badkamer.
De 2e verdieping, die u bereikt met een gesloten trap, biedt u een grote open ruimte met daarin de cv-installatie, een houten balkenplafond, dakraam en bergruimte achter de schotten.

Woonkamer
De woonkamer is lekker licht. Door de grote raampartij met deur richting achtertuin valt er veel buitenlicht naar binnen. In de living bevindt zich een open, houten trap naar de 1e verdieping. Er is voldoende plek voor een ruime zithoek.

Keuken
In de deels open keuken, aan de voorzijde van de woning, kunt u een eettafel met stoelen kwijt. Deze plaatst u voor het brede raam, dat u een fraai uitzicht biedt op de voortuin met daarachter de rustige straat. De houten hoekkeuken is voorzien van een vierpits gasfornuis, bovenkasten, wandtegels en een houten (bar)tafel, waaraan u twee stoelen kunt plaatsen. De koelkast, naast het aanrecht, blijft achter in de woning. Tijdens het koken, geniet u door het keukenraam, van het uitzicht aan de zijkant van de woning. De keuken is door het verwijderen van de muur geheel bij de woonkamer te betrekken.

Slaapkamers en badkamer
Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig. U heeft de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer op de 2e verdieping, waar zich nu een grote open ruimte bevindt. De masterbedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is lekker licht doordat er veel buitenlicht naar binnen valt door het raam van de dakkapel. De twee slaapkamers aan de achterzijde van het huis zijn ook voorzien van brede ramen en ze zijn ruim genoeg om in te richten als slaapkamer of werkkamer.

De volledig betegelde badkamer bevindt zich in het midden van de 1e verdieping. Deze is voorzien van een wastafel, zwevend toilet, douche, radiator en wasmachineaansluiting.

Tuin
U heeft de beschikking over een voor-, zij- en achtertuin. Hierdoor heeft de tuin qua indeling vele mogelijkheden.

De voor- en zijtun in zijn lekker groen ingericht; er is een grote border aanwezig met daaromheen een houten hek. Via een tuinpad bereikt u de voordeur.

De achtertuin ligt op het westen. Hierdoor én door de diepte van de tuin kunt u er tijdens warme dagen volop genieten van zowel de zon als schaduw. De tuin is ingericht met terrastegels (aan huis) en grote borders met daartussenin een stenen tuinpad naar achteren. Achter in de tuin bevinden zich een stenen garage (van ca. 12 m²) en houten caravanstalling (van ca. 15 m²), waaronder u ook een tweede auto kunt plaatsen. De garage heeft aan de achterzijde een garagedeur richting straat. Ook de caravanstalling heeft hier een brede deur. Vooraan in de tuin (naast het huis) is een berging, waarin u uw fietsen en tuingereedschap kunt plaatsen. De achtertuin wordt omsloten door houten schuttingen en gaas, waaraan u bloembakken kunt hangen en/of klimplanten kunt laten groeien, zodat uw groene tuin nóg groener wordt.

Algemene gegevens
- Type woning: hoekwoning
- Met carport en garage
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 1978
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Remeha, 2008)
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Remeha, 2008)
- Dubbel glas: gedeeltelijk
- Elektra: 4 groepen
- Aardlekschakelaar: aanwezig
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Extra

ZonZone