Object detail

For sale: Godfried Bomansstraat 4, 3901 PA Veenendaal

€475,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Liveable area 145 m²
Acceptance By consultation

Note

General

INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING! De woning is recent opgeleverd en geschilderd van binnen. U hoeft alleen nog uw eigen stoffering uit te zoeken!

Over deze woning
Deze stadswoning is onderdeel van een speels, nieuw woningblok. De huizen vormen een eenheid en hebben toch allemaal een net ander gevelbeeld. De woning heeft een heerlijk riante woonkamer met schuifpui naar het dakterras. De open keu... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2021
    Offered since 02 June 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 06860
Asking price €475,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 02 June 2021
Last updated 11 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2021
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 145 m²
Content 509 m³
Surface area external, linked storage rooms 30 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2021
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Double sink, Shower, Toilet
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Veenendaal D 9745
Range Condominium
Ownership Full ownership
Veenendaal D 9745
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING! De woning is recent opgeleverd en geschilderd van binnen. U hoeft alleen nog uw eigen stoffering uit te zoeken!

Over deze woning
Deze stadswoning is onderdeel van een speels, nieuw woningblok. De huizen vormen een eenheid en hebben toch allemaal een net ander gevelbeeld. De woning heeft een heerlijk riante woonkamer met schuifpui naar het dakterras. De open keuken is royaal en licht. Met 3 slaapkamers, een multifunctionele begane grond, een moderne badkamer en een heerlijk onderhoudsvriendelijk dakterras is dit een ideale gezinswoning. Tel daarbij op de geliefde ligging in het levendige centrum van Veenendaal: deze woning biedt volop woonplezier. De woning beschikt over een eigen parkeerplek achter de woning!

Info
Deze stadswoning bevindt zich in het centrum van Veenendaal. Op loopafstand vindt u allerhande winkels, restaurants en terrasjes, het theater, maar ook scholen en het leuke stadspark. Het treinstation Veenendaal centrum bevindt zich op loop-/fietsafstand. In 5 minuten rijdt u op de N233 en ook de A12 is daarmee vlot bereikbaar.

Indeling van de woning

Woonkamer
U betreedt de woning via de riante hal. Deze heeft meerdere ramen waardoor een zitje of werkplek mogelijk is. U vindt er de toegang tot de hal naar achterzijde van de woning, de geheel betegelde toiletruimte met fontein en de trapopgang. Via de trap bereikt u de woonkamer die op de eerste verdieping is gelegen. Dit riante vertrek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Een schuifpui geeft toegang tot het heerlijke dakterras. Schuift u de pui met mooi weer open, dan wordt de buitenruimte een vanzelfsprekend onderdeel van het woonvertrek. De logische indeling maakt het eenvoudig de woonkamer in te richten. U plaatst een zithoek van waaruit u een prettig uitzicht hebt op de buitenruimte. Daarnaast is er volop ruimte voor een fijne eethoek. Omdat de woning leeg wordt opgeleverd, is deze geheel en eenvoudig naar eigen smaak in te richten. Alle wanden in de gehele woning zijn na oplevering volledig afgewerkt en geschilderd door een erkend schildersbedrijf. U hoeft dus slechts vloer- en raambekleding aan te brengen en u kunt wonen!

Keuken
De open keuken grenst aan de woonkamer en bevindt zich eveneens op de eerste verdieping. Drie raampartijen, met kamerhoog glas, voorzien in volop daglicht. Het grote vertrek is ingericht met een apparatenwand, een langwerpig keukenmeubel tegen de wand en een werkeiland met ruime lades en ruimte om aan te zitten. Met zoveel werkruimte en mogelijkheden is dit een keuken waar iedere kookliefhebber blij van wordt.

Slaapkamers + badkamer
De drie slaapkamers zijn op de tweede verdieping gesitueerd. De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Het riante vertrek beslaat de gehele breedte van de woning. Maar liefst drie raampartijen voorzien in daglicht. U ziet uit op de rustige straat. De tweede en derde slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Het zijn beide nette vertrekken.

De badkamer, eveneens op de eerste verdieping, is geheel betegeld. U vindt er twee wastafels, een toilet en een inloopdouche.

Terras
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het grote terras. Hier vindt u ruimte voor een heerlijk zitje. Met familie of vrienden geniet u hier van het buitenzijn. Schotten op de grens tussen de buren, voorzien in privacy. De buitenruimte is onderhoudsvriendelijk. Wilt u meer groen, dan richt u het geheel eenvoudig naar eigen smaak in met bijvoorbeeld potplanten. Eronder zijn de parkeerplaatsen gesitueerd. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats, gelegen direct bij de achterdeur.

Algemene gegevens
- Type woning: stadswoning
- Met berging
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 2021
- Parkeerruimte: eigen parkeerplek

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening:
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Intergas, 2021)
- Vloerverwarming: cv-ketel (Intergas, 2021)
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone