Object detail

For sale: Gelders Benedeneind 4, 3907 KW Veenendaal

€1,350,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,130 m²
Liveable area 251 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze verrassende en vrijstaande woning ligt heerlijk aan het water en is lekker ruimtelijk en licht. De ruim opgezette vertrekken zijn voorzien van kamerhoog glas waardoor het vrije uitzicht goed tot zijn recht komt. De woonkamer is zeer riant en biedt plaats aan meerdere zithoeken. De woonkeuken is eveneens royaal en biedt plaats aan een moderne keuken en grote eettafel, maar ook aan een extra... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 2008
    Offered since 30 June 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 06876
Asking price €1,350,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 30 June 2021
Last updated 05 October 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2008
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,130 m²
Effective area 251 m²
Content 1,026 m³
Surface area other inner rooms 16 m²
Surface area external, linked storage rooms 31 m²
Mapping
Number of floors 1 (and one basement)
Number of rooms 7 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location At waterside, Country side, On a quiet street, Open position, Outside village, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Bosch HRC 30
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating, Floor heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Bathroom 1 Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Double sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Indoor
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes

Description

Deze verrassende en vrijstaande woning ligt heerlijk aan het water en is lekker ruimtelijk en licht. De ruim opgezette vertrekken zijn voorzien van kamerhoog glas waardoor het vrije uitzicht goed tot zijn recht komt. De woonkamer is zeer riant en biedt plaats aan meerdere zithoeken. De woonkeuken is eveneens royaal en biedt plaats aan een moderne keuken en grote eettafel, maar ook aan een extra zithoek. Beide vertrekken geven toegang tot een heerlijk buitenterras. Vijf van de 6 slaapkamers bevinden zich in het souterrain zodat u altijd aangenaam koel slaapt. Met een schuifpui geven ze allen toegang tot een gedeelde patio. Met een inpandige garage, kantoor, twee moderne badkamers en een heerlijke tuin met vlonder, is dit een woning om voor te vallen.

De woning is prachtig gelegen aan het water van de Grift (tegenwoordig het valleikanaal). Direct daartegenover bevindt zich het natuurgebied de blauwe hel: een uniek uitzicht. De woning bevindt zich in een rustige omgeving, nabij de nieuwbouwwijk Veenendaal Oost, aan de rand van Veenendaal. Op fietsafstand bevinden zich ook supermarkten en andere winkels. De ligging nabij uitvalswegen is gunstig. Binnen enkele autominuten bereikt u de N233, waarmee ook bijvoorbeeld de A12 vlot bereikbaar is.

Indeling van de woning

Woonkamer
U betreedt de woning via de ruime hal met garderobe. Deze geeft toegang tot meerdere vertrekken, waaronder de woonkamer. Dit prachtige en riante vertrek bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Opvallend zijn de grote, kamerhoge raampartijen. Twee mooie, dubbele openslaande deuren geven toegang tot de buitenruimte. Deze vindt u door de gehele woning terug. Met zoveel glas is de lichtinval erg aangenaam. De vloer is voorzien van fraaie stenen. De woonkamer biedt plaats aan meerdere zithoeken. U heeft er een prachtig en vrij uitzicht op de tuin en het water. De mooie gashaard biedt een sfeervolle aanblik.

Woonkeuken
Dit is een zeer riante ruimte die net als de woonkamer is voorzien van prachtige dubbele deuren en kamerhoog glas rondom. De inrichting bestaat verder uit een modern en strak keukenmeubel met apparatenwand, een grote eettafel en zelfs een extra zitgedeelte. Met zoveel licht en werkruimte, nodigt dit vertrek uit tot samen koken, tafelen en ontspannen met elkaar.

Kantoor en bijkeuken
Dit tuingerichte en riante vertrek bevindt zich op de begane grond. Een deur geeft toegang tot de buitenruimte. Uiteraard kunt u hier ook een slaapkamer realiseren. U vindt er toegang tot de bijkeuken, die ook vanuit de hal te bereiken is. Deze is uitgerust met een vaste kastenwand en een gootsteen. Via de bijkeuken, betreedt u de inpandige garage die geheel geïsoleerd is en momenteel is ingericht als tweede kantoor. Ook vindt u hier de cv-installatie van het merk Bosch HRC 30, uit 2009.

Slaapkamers + badkamer
Alle vijf de slaapkamers en de twee badkamers bevinden zich in het heerlijk koele souterrain. De masterbedroom is ruim en beschikt over een en suite badkamer. Het vertrek is uitgerust met een handige vaste kastenwand en een schuifpui naar een gedeelde patio. De moderne en suite badkamer is geheel betegeld. U vindt er een inloopdouche en een wastafel in meubel. Twee andere slaapkamers zijn eveneens voorzien van een schuifpui die uitkomt op dezelfde patio. Zo loopt u makkelijk van de ene ruimte, naar de andere. Het zijn beide lichte en ruime kamers. De overige twee slaapkamers zijn voorzien van een schuifpui die uitkomt bij een eigen patio, aan de achterzijde van de woning. Hierdoor beschikken ze ook over volop daglicht.
De tweede badkamer is geheel betegeld. U vindt er een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel.

Verder is vermeldenswaardig dat deze verrassende woning beschikt over maar liefst 30 zonnepanelen, vloerverwarming en isolatieglas. Kortom, een woning die op de toekomst is voorbereid.

Tuin
De woning is voorzien van tuin rondom. Zowel aan de voor- als de achterzijde, is een heerlijk terras gerealiseerd. Aan de voorzijde bevindt zich bovendien de oprit die naar de garage en de voordeur leidt. Het bestraatte terras is bereikbaar via de keuken. Het overdekte terras aan de achterzijde is bereikbaar via de woonkamer. Het ligt iets verhoogd ten opzichte van de tuin. De buitenruimte is met enkele traptreden bereikbaar. Door de overkapping zit u er ook met minder weer aangenaam beschut. U heeft er een prachtig uitzicht op het aangrenzende water. Hier is ook een leuke aanlegsteiger gerealiseerd zodat u makkelijk met een bootje aan kunt meren. Geheel in lijn met de strakke architectuur van de woning, bestaat de rest van de buitenruimte uit een strak aangelegd gazon. De tuin is verder voorzien van een automatische sproei-installatie en een robotmaaier. Een heg rondom zorgt voor privacy.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaand
- Met berging
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 6
- Bouwjaar: 2008
- Parkeerruimte: op eigen terrein

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Bosch HRC 30,2009), elektrische boiler eigendom
- Verwarmvoorziening: cv-ketel (Bosch HRC 30,2009)
- Vloerverwarming: geheel
- Mechanische ventilatie: badkamers, keuken, toilet
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel, internet, tv-kabel
- Kozijnen: hout
- 30 zonnepanelen

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone