Object detail

For sale: Buddinghof 67, 3907 JD Veenendaal

€399,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 130 m²
Liveable area 117 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze mooie woning is opvallend ruim en comfortabel. De woning ligt in een kindvriendelijke, groene wijk, is geheel aardgas vrij en gelegen nabij de A12, A30 en A15.

De vloerverwarming en – koeling zorgen voor een binnenklimaat dat altijd aangenaam is. De tuingerichte woonkamer is uitgerust met openslaande tuindeuren. Zet u deze met mooi weer open, dan worden binnen en buiten een vloeiend geh... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2010
    Offered since 19 August 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 07159
Asking price €399,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 19 August 2022
Last updated 20 September 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2010
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 130 m²
Effective area 117 m²
Content 452 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
Surface area external storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Veenendaal K 6035
Area 130 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Deze mooie woning is opvallend ruim en comfortabel. De woning ligt in een kindvriendelijke, groene wijk, is geheel aardgas vrij en gelegen nabij de A12, A30 en A15.

De vloerverwarming en – koeling zorgen voor een binnenklimaat dat altijd aangenaam is. De tuingerichte woonkamer is uitgerust met openslaande tuindeuren. Zet u deze met mooi weer open, dan worden binnen en buiten een vloeiend geheel. Met 4 slaapkamers, een moderne open keuken en eigentijdse badkamer, biedt de woning comfort aan het hele gezin. In de eerste ochtendzon drinkt u koffie in de voortuin. De achtertuin, op het westen, is van de middag tot de avond heerlijk zonnig. De ligging nabij voorzieningen en uitvalswegen maakt het plaatje compleet: dit is een ideale familiewoning.

Verder is vermeldenswaardig dat deze jonge woning voorzien is van dubbel glas en energielabel A draagt. De warm water aanvoer gebeurt door middel van stadsverwarming. Kortom, een energiezuinige woning, goed voor het milieu en uw portemonnee.

De woning ligt aan een ruim opgezette straat. De kinderrijke en gezellige buurt is uitgerust met meerdere speeltuintjes en veel groen. Op loopafstand vindt u supermarkten, gezondheidsfaciliteiten, scholen en sportvoorzieningen. Ook recreatiegebied Groene Grens bevindt zich nabij. Voor het gezellige centrum van Veenendaal of het treinstation springt u even op de fiets. De ligging nabij uitvalsweg Rondweg Oost is ideaal zodat u binnen 5 minuten op de A12 rijdt.

Woonkamer
U betreedt de woning via de hal met garderobe. Deze geeft toegang tot de betegelde toiletruimte met fontein, de trapopgang en de woonkamer. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De vloer is voorzien van een nette pvc vloer die zich over het gehele oppervlak uitstrijkt. Deze is uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming en -koeling. Omdat de woning bovendien volledig geïsoleerd is, is het binnenklimaat perfect te reguleren. De tuingerichte woonkamer biedt ruimte aan een riante zithoek. Het kamerhoge glas en de openslaande tuindeuren zorgen voor een optimaal contact met buiten. Gelegen op het westen is de lichtinval tot de avond heerlijk zonnig. Halverwege het vertrek vindt u de eetkamertafel. Hier is ook de handige trapkast gesitueerd.

Keuken
De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Raampartijen zien uit op de groene straat. Zonder bebouwing aan de overzijde, heeft u er een vrij uitzicht. De moderne keuken stamt uit 2011 en bestaat uit een keukenmeubel en daarin vindt u allerhande inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven en inductiekookplaat.

Slaapkamers + badkamer
Drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, deze zijn voorzien van een nette pvc vloer. De vierde slaapkamer is op de tweede verdieping gelegen. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het ruime vertrek is uitgerust met twee raampartijen. U vindt er voldoende ruimte voor aanvullend meubilair. De tweede slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning. Ook deze is uitgerust met twee ramen. De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De vierde slaapkamer bereikt u via de ruime voorzolder die opvallend veel opbergruimte biedt. De slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De raampartij zorgt voor veel daglicht. Het vertrek is voorzien van een nette laminaatvloer.

De eigentijdse badkamer is geheel betegeld. Een raam voorziet in daglicht en ventilatie. U vindt er een inloopdouche, toilet en wastafel. Het kit en voegwerk is zeer recent, in 2022, vernieuwd.

De woning is uitgevoerd met een vliering met stahoogte. Dit biedt allerhande gebruiksmogelijkheden.

Tuin
De voortuin bevindt zich op het oosten en is in 2017 aangelegd. Met een border en ruimte voor een zitje, geniet u er in de ochtendzon van uw kopje koffie. Aangezien er tegenover geen bebouwing is, zit u er heerlijk vrij.

De achtertuin bereikt u via de woonkamer. Gelegen op het westen heeft u er veel zon in de middag en de avond. Omdat de tuin grotendeels bestraat is, heeft u er weinig onderhoud aan. Ook is hierdoor op meerdere plekken een zitje mogelijk. Er is een zonnescherm aanwezig. Achter in de tuin bevinden zich de handige schuur en het achterom zodat de woning ook goed bereikbaar is vanaf de achterzijde. Het geheel wordt omzoomd door schuttingen die privacy bieden.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Met berging
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 2010
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: stadsverwarming
- Verwarmvoorziening: stadsverwarming
- Mechanische ventilatie: ja
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone