Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Blekerij 1C, 3901 WH Veenendaal

€239,500
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 69 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Op een steenworp afstand van het centrum van Veenendaal vindt u aan de achterzijde van appartementencomplex d’Ouwe Backerij deze maisonnettewoning met zonnige patio/terras en houten berging. De woning is gelegen op de hoek van het complex. Onder het complex heeft u de beschikking over een aan het huisnummer toegewezen parkeerplaats.

De maisonnette woning is er licht en ruim opgezet. Bij bin... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, maisonette, apartment
  Construction period 2006
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 05 April 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 07315
Asking price €239,500
Service costs €186.33
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 05 April 2023
Last updated 12 May 2023
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Floor Surface 69 m²
Content 236 m³
Surface area other inner rooms 2.5 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Patio
Orientation East
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2006
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Walkin shower, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Parking Underground garage
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Veenendaal D 9862
Range Condominium
Ownership Full ownership
Veenendaal D 9862
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Op een steenworp afstand van het centrum van Veenendaal vindt u aan de achterzijde van appartementencomplex d’Ouwe Backerij deze maisonnettewoning met zonnige patio/terras en houten berging. De woning is gelegen op de hoek van het complex. Onder het complex heeft u de beschikking over een aan het huisnummer toegewezen parkeerplaats.

De maisonnette woning is er licht en ruim opgezet. Bij binnenkomst treft u al snel de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en bar. Vanuit de keuken is de woonkamer met zit- en eetgedeelte bereikbaar. Grenzend aan de woonkamer is de fijne buitenruimte met houten bergkast gesitueerd. Voor het slapen gaat u een verdieping omhoog. Hier treft u een grote slaapkamer met kast, keurige badkamer en een berging.

De woning ligt nabij alle belangrijke voorzieningen. Zo liggen medische faciliteiten, supermarkten, horecagelegenheden en ook theater Lampegiet allen op fiets- of loopafstand. Voor de actieve nieuwe bewoner(s) liggen iets verder, maar nog steeds dichtbij, sportpark Spitsbergen, de Veenendaalse surfvijver, het zwembad, de bowlingbaan en de voetbalvereniging. Aan sportfaciliteiten is in de omgeving van de Blekerij 1 C dan ook geen gebrek.

Veenendaal verlaten doet u het snelst via de A12 of N233. De oprit naar de A12 ligt op iets meer dan 5 minuten rijden en via deze snelweg reist u naar Ede, Arnhem en Utrecht. De N233 brengt u in 20 minuten naar de A15. Vanaf hier zijn Tiel, Gorinchem en de grens met Duitsland bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Uw voordeur ligt ongeveer een meter boven het straatniveau en u bereikt deze voordeur via de hellingbaan met balustrade. U komt daarna binnen in de hal met aan uw rechterzijde de meterkast. Het eerste deel van de hal is voorzien van een droogloopmat. Het tweede deel van de hal heeft een lichte kleur hout.

In de hal ziet u recht voor u een deur en deze brengt u naar de toiletruimte. Voordat u deze deur opent, is rechts van u nog de garderobe. Op de vloer en tot ongeveer de helft van de wand van de toiletruimte zijn lichte tegels aangebracht. Op de vloer is de voeg grijs en aan de wand zijn de voegen lichtgekleurd. Het staand toilet heeft een los waterreservoir en in de ruimte is ook een fontein aanwezig.

Vanuit de hal stapt u direct de keuken binnen. Door het ontbreken van een deur of wand oogt dit ruimtelijk. In de keuken is een keukeneiland geplaatst met hierin de wasbak met een moderne kraan en daaromheen een werkblad met veel werkruimte en een bar. Door de dubbele ramen aan de voorzijde van de woning is er voldoende daglicht in de keuken. Tegen de zijwand zijn twee hoge keukenkasten geplaatst en daar tussenin bevindt zich een inductiekookplaat met daarboven een design afzuigkap inclusief verlichting door middel van twee spotjes. De afzuigkap is licht van kleur. Hij valt daardoor niet zozeer op in deze moderne keuken. In een van de hoge kasten is de combi-oven weggewerkt. In de andere bevindt zich de koelkast. Alle fronten van de keukenkasten zijn greeploos en ook dit oogt rustig. De keuken beschikt over een vaatwasser op werkhoogte.

De keuken is door middel van een deur gescheiden van de woonkamer. Stapt u de woonkamer binnen, dan ziet u links van u eerst een gordijn waarachter u de trap naar de eerste verdieping kunt nemen. De deur naast het gordijn betreft de trapkast. In de woonkamer is in het smallere deel ruimte voor een eettafel met vier stoelen en in het breedste deel van de kamer kunt u een ruime zithoek kwijt. U heeft in de zithoek niet alleen veel daglicht door de raampartij aan de achterzijde van de woning, want er zit ook een geblindeerd raam in de zijgevel van de hoekwoning. Via de deur in de woonkamer kunt u de patio/het terras bereiken. Hier treft u een berging en een heerlijke zonnige buitenruimte.

De vloer in de hal is doorgetrokken in alle verblijfsruimten van de gehele woning, ook die op de eerste verdieping. Alleen in de sanitaire ruimten zijn tegels aangebracht.

1e verdieping:
De eerste verdieping is voor wat betreft de oppervlakte ongeveer de helft van de benedenverdieping. De andere helft hoort bij de woning van de buren.

Eenmaal bovenaan de trap aangekomen ziet u twee deuren. Achter de deur tegenover u bevindt zich een berging met de cv-installatie. De deur naar rechts gaat naar uw slaapkamer. U heeft twee ramen in de slaapkamer. Een daarvan kan open en in de andere zit een ventilatierooster.

De nis in de slaapkamer is door de huidige eigenaar ingericht als open hangkast met enkele legplanken. De deur tussen de ramen en deze nis gaat naar de badkamer.

In deze badkamer is ruimte voor uw wasmachine en droger. Verder is de inloopdouche in de hoek geplaatst en voorzien van glazen wanden. Van het daglicht dat door het raam in de badkamer naar binnen stroomt, kunt u ook in de douche genieten. Hierdoor hoeft er niet altijd verlichting aan. De tegels op de vloer en aan de wand zijn dezelfde twee soorten tegels als die in de toiletruimte op de benedenverdieping. Verder zijn de vierkante meters efficiënt ingedeeld door naast de was- en drooginstallatie een losse kast te plaatsen. De twee lades direct onder de wastafel zijn zwart. Boven de wastafel hangt een grote spiegel en daarboven is aan de wand een lichtpunt aangebracht.

Buiten:
Aan de voorzijde van de woning heeft u behalve de hellingbaan naar uw voordeur nog openbare parkeerplekken.

Aan de achterzijde stapt u vanuit de woonkamer uw patio/terras op. Direct buitengekomen heeft u eerst nog een compacte buitenberging.

Uw buitenruimte is echter niet beperkt tot het deel terras dat direct aan uw woonkamer ligt. U kunt namelijk nog een stukje de hoek om. Zo is raambewassing van het raam in de zijgevel geen probleem en heeft u nog wat extra ruimte om spullen te stallen. Om van dit deel van de buitenruimte gebruik te kunnen maken, moet u vijf treden af. Dit laatste deel is overigens niet van een stenen muur voorzien, maar heeft wel een houten schutting tussen gemetselde kolommen.

Details

Algemene gegevens
- Type woning: maisonnette woning
- Bouwjaar: 2006
- Aantal kamers: 2
- Aantal slaapkamers: 1
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: 1 eigen plek in de parkeergarage en in de directe omgeving.
- Aanwezig: terras/balkon, houten bergkast en parkeerplaats
- Ligging terras/balkon: oosten

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Intergas, bouwjaar 2006
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Intergas, bouwjaar 2006
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone