Object detail

For sale: Bergweg 52, 3904 HP Veenendaal

€435,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 347 m²
Liveable area 118 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze ruime hoekwoning beschikt over vier slaapkamers en een riante, L-vormige doorzonwoonkamer. Hierdoor is de lichtinval er prettig. De keuken is eveneens ruim en geeft toegang tot de tuin. Met meerdere vaste kasten, een grote voorzolder en stenen schuur, beschikt de woning ook over volop bergruimte. De oprit en diepe achter- en voortuin maken het plaatje compleet: dit is een ideaal familiehui... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1955
    Offered since 19 August 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 07158
Asking price €435,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 19 August 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1955
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 347 m²
Effective area 118 m²
Content 457 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Nefit Economy VR
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Shower, Sink
Has a balcony Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Veenendaal B 9239
Area 313 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Veenendaal B 8198
Area 34 m²

Description

Deze ruime hoekwoning beschikt over vier slaapkamers en een riante, L-vormige doorzonwoonkamer. Hierdoor is de lichtinval er prettig. De keuken is eveneens ruim en geeft toegang tot de tuin. Met meerdere vaste kasten, een grote voorzolder en stenen schuur, beschikt de woning ook over volop bergruimte. De oprit en diepe achter- en voortuin maken het plaatje compleet: dit is een ideaal familiehuis.

De woning is gelegen aan een rustige en ruim opgezette straat in het zuiden van Veenendaal. Op loopafstand bevindt zich het bos. Ook scholen en het winkelcentrum met supermarkt bevinden zich nabij. Het treinstation en het gezellige centrum van Veenendaal bevinden zich op fietsafstand. De rondweg-west is eenvoudig te bereiken. Hierdoor rijdt u vlot richting Rhenen, Elst en de A12.

Indeling van de woning

Woonkamer
De hal geeft toegang tot de toiletruimte met fontein en raam, de trapopgang en de woonkamer. Dit is een L-vormig doorzonvertrek met ramen aan beide zijden. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd. Via een riante raampartij kijkt u uit op de voortuin en de rustige straat. Gelegen op het zuidoosten, is de lichtinval prettig. Hier ontspant u met het hele gezin. In het midden van het vertrek bevindt zich de schouw. Aan de achterzijde van de woning is de eethoek gesitueerd. Er is ruimte voor zeker een 6-persoonstafel. Tafelen en kletsen doet u met uitzicht op de tuin. Een deur geeft toegang tot de keuken.

Keuken
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Een groot raam ziet uit op de achtertuin, ernaast bevindt zich de deur naar de tuin. De inrichting bestaat uit een keukenmeubel in hoekopstelling. Deze verkeert in een nette staat, maar is enigszins gedateerd. De achterwand is betegeld. U vindt er onder andere een riant aanrechtblad, kookplaat, afzuigkap, oven en gootsteen. Ook bevindt zich hier de witgoedaansluiting.

Slaapkamers + badkamer
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de vierde slaapkamer is op de tweede verdieping gesitueerd. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Een groot raam ziet uit op de straat. U vindt er een handige inbouwkast. Er is ruimte voor een aanvullend opbergmeubel. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ook deze is voorzien van een inbouwkast. Hier heeft u uitzicht op de achtertuin. De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning. Een deur met raam geeft toegang tot het riante dakterras. De vierde slaapkamer bereikt u via de riante voorzolder met dakraam. Ook bevindt zich hier de cv-installatie. De slaapkamer bevindt zich knus onder de punt van het dak. Ook deze is voorzien van een dakraam in het schuine plafond.

De badkamer is geheel betegeld. Een raam zorgt voor daglicht en ventilatie. U vindt er een inloopdouche en wastafel.

Tuin
De voortuin is diep waardoor er een prettige afstand is tussen de stoep en de woning. De inrichting bestaat uit een gazon met border, omzoomd door een heg. Op de oprit parkeert u handig de auto. Ook bevindt zich hier de poort naar de achtertuin.

De achtertuin is eveneens diep en gelegen op het noordoosten. Grenzend aan de woning is een fijn terras gesitueerd. Hier kunt u buiten eten of gewoon genieten van de zon en het groen. Ook bevindt zich hier, aan de keuken vast gebouwd, de stenen berging met raam. De rest van de inrichting bestaat uit divers beplante borders met twee paadjes naar achteren. Het geheel wordt omzoomd door schuttingen en muur die privacy bieden.

Het riante dakterras bestrijkt het gehele oppervlak van de keuken. Er is ruimte voor een fijn zitje. Met potplanten richt u het geheel eventueel naar eigen smaak in.

Algemene gegevens
- Type woning: hoekwoning
- Met aangebouwde berging
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 1955
- Parkeerruimte: 2 plekken op eigen terrein

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel Nefit Economy VR
- Verwarmvoorziening: cv-ketel Nefit Economy VR / open haard
- Mechanische ventilatie: niet aanwezig
- Isolatie: geen
- Dubbel glas: grotendeels
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone