Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bergweg 14, 3904 HN Veenendaal

€349,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 177 m²
Liveable area 151 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Op een prachtige locatie, op loopafstand van de bosrand, vindt u deze heerlijke vrijstaande gezinswoning met vier ruime slaapkamers. De woning is heerlijk licht en met een woonoppervlakte van ca. 151 m2 bijzonder ruim. E.e.a. moet worden gerenoveerd, waarbij de nieuwe bewoners de kans hebben het geheel volledig naar eigen smaak en voorkeuren in af te werken. Misschien heeft u graag een open keu... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1932
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 01 October 2020
  Offered since 01 October 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 06699
Asking price €349,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 01 October 2020
Last updated 18 January 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1932
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Cavity wall, Secondary glazing
Surfaces and content
Plot size 177 m²
Effective area 151 m²
Content 510 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Side yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha Tzerra M
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Description

Op een prachtige locatie, op loopafstand van de bosrand, vindt u deze heerlijke vrijstaande gezinswoning met vier ruime slaapkamers. De woning is heerlijk licht en met een woonoppervlakte van ca. 151 m2 bijzonder ruim. E.e.a. moet worden gerenoveerd, waarbij de nieuwe bewoners de kans hebben het geheel volledig naar eigen smaak en voorkeuren in af te werken. Misschien heeft u graag een open keuken, een schuifpui naar de tuin, een extra slaapkamer of een sfeervolle werkhoek onder de houten balken op de zolder? Laat uw fantasie de vrije loop en vertrouw op de ruimte van dit geweldige pand. Rondom de woning ligt een fijne strook grond, met meer dan voldoende ruimte voor een heerlijk terras in zon of schaduw.

Info
De bergweg, gelegen aan de zuidzijde van Veenendaal, is een ruim opgezette en groene straat met vel sfeer. U woont op loopafstand van de uitgestrekte Utrechtse Heuvelrug, waar wandel- en fietstochten van vele uren in het verschiet liggen. Ook voorzieningen zijn dichtbij. Op loopafstand vindt u winkels en supermarkten, scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. NS-station Veenendaal is gemakkelijk lopend of per fiets te bereiken, evenals het gezellige centrum. Via de A12 rijdt u snel naar steden als Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch.

Indeling van de woning

Woonkamer
De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en beschikt over grote raampartijen aan twee zijden, zodat de ruimte heerlijk licht is en een vrij gevoel geeft. De indeling maakt het mogelijk een aparte zit- en eethoek in te richten en in de trapkast kunt u allerhande zaken kwijt. Vanuit de living heeft u toegang tot de tuin evenals de keuken.

Keuken
Aan de voorzijde bevindt zich de keuken. Deze is momenteel separaat, maar kan door het wegbreken van een tussenwand eenvoudig bij de woonkamer worden betrokken. U vindt er een L-vormig keukenblok met lades en kasten in landelijke stijl, er is geen apparatuur aanwezig. Tussendeuren geven toegang tot de entreehal en een portaal met trapopgang naar de eerste verdieping.

Slaapkamers + badkamer
Op de eerste en tweede verdieping vindt u vier ruime slaapkamers. De beide kamers op de eerste verdieping zijn voorzien van grote inbouwkasten en raampartijen voor een flinke hoeveelheid licht, een kamer is uitgerust met een eigen wastafel. Op de tweede verdieping zijn de kamers voorzien van respectievelijk een dakraam en een dakkapel. Het grootste vertrek kan gemakkelijk worden gesplitst om een extra slaapkamer te realiseren, en ook de voorzolder biedt voldoende plaats voor een slaap- of werkkamer. Op de eerste verdieping vindt u twee badkamers; een met toilet, fontein en douche en een met wastafel, douche en witgoedaansluitingen. Alle sanitair moet worden gerenoveerd.

Tuin
De woning wordt omlijst door een tuin aan oost- en zuidzijde. Er is voldoende ruimte voor een heerlijk zitje in zon- of schaduw en door de omringende beplanting heeft u weinig hinder van inkijk vanaf de straat.

Algemene gegevens
- Type woning: eengezinswoning, half vrijstaand
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 1932
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha Tzerra M cv-ketel (2018)
- Verwarmvoorziening: Remeha Tzerra M cv-ketel (2018)
- Isolatie: spouwmuur, voorzien van voorzetramen
- Dubbel glas: gedeeltelijk
- Centrale antenne: tv kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone