Object detail

For sale: Bergweg 14a, 3904 HN Veenendaal

€260,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 73 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Op zoek naar een mooie starterswoning en is klussen geen probleem? Sla dan nu uw slag! Dit appartement biedt u een lichte woonkamer, ruime keuken, twee slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Vanuit de keuken bereikt u een groot, zonnig dakterras, gesitueerd op het zuidoosten met fraai uitzicht op de groene omgeving! Op de ruime vliering en in de inbouwkasten kunt u veel spullen kwijt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 1957
    Offered since 03 August 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 06905
Asking price €260,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 03 August 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 73 m²
Content 309 m³
Surface area other inner rooms 1 m²
Surface area external, linked storage rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Boiler
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Has a balcony Yes
Has fibre optical cable Yes

Description

Op zoek naar een mooie starterswoning en is klussen geen probleem? Sla dan nu uw slag! Dit appartement biedt u een lichte woonkamer, ruime keuken, twee slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Vanuit de keuken bereikt u een groot, zonnig dakterras, gesitueerd op het zuidoosten met fraai uitzicht op de groene omgeving! Op de ruime vliering en in de inbouwkasten kunt u veel spullen kwijt. Deze kluswoning biedt volop mogelijkheden. U kunt de keuken eenvoudig bij de woonkamer betrekken (zie restyle foto).

Ook de benedenwoning van dit pand, P.H. van Rijnstraat 68, staat te koop! Misschien wilt u (of wil iemand uit uw omgeving) ook deze kluswoning kopen. De mogelijkheden zijn oneindig!

De woning bevindt zich aan de zuidelijke rand van Veenendaal, in een mooie, groene buurt. Wenselijke voorzieningen, zoals supermarkten, gezondheidscentra, sportfaciliteiten, eetgelegenheden en Station Veenendaal, van waaruit u richting Utrecht en Rhenen reist, bevinden zich op loopafstand. Veenendaal centrum is gelegen op ca. 5 minuten fietsen van De woning. Uitvalswegen en de snelweg A12, richting Ede, Arnhem en Utrecht liggen vlakbij.

Indeling van de woning
De voordeur geeft toegang tot een hal met daarin een inbouwkast en houten trap richting de overloop van het appartement. Deze overloop geeft toegang tot een separaat toilet, badkamer, woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u twee slaapkamers. De keuken staat in verbinding met een ruim dakterras.

Woonkamer
De lichte woonkamer is voorzien van een fraaie vloer en breed raam dat uitkijkt op het dakterras en de groene omgeving. Twee deuren geven toegang tot de slaapkamers.

Keuken
In de ruime, lichte keuken bevinden zich een breed raam en glazen deur richting het dakterras. De keuken is voorzien van een spoelbak. Naast de keuken bevindt zich een vrijstaande oven met gaskookplaat en daarboven een afzuigkap. In de keuken bevinden zich ook een inbouwkast en de cv-installatie. Er is plek voor het plaatsen van een keukentafel. U kunt de keuken eenvoudig bij de woonkamer betrekken (zie optionele foto).

Slaapkamers + badkamer
Beide, lichte slaapkamers bevinden zich naast de woonkamer en zijn voorzien van een raampartij. De volledig betegelde badkamer is ingericht met een regendouche, wastafel en een raam.

Vliering
De woning beschikt over een opbergvliering van ca. 35 m².

Dakterras
Het ruime dakterras van ca. 20 m² is gelegen op het zonnige zuidoosten. Dit lange dakterras is bereikbaar vanuit de keuken en voorzien van houten vlonders, terrastegels en een stalen balustrade.

Let op! De restyle foto's (zowel van binnen en buiten) en optionele plattegronden zijn slechts een uitnodiging om over te gaan tot koop. Houdt hierbij wel rekening dat u als koper zelf alle kosten voor de verbouwing voor uw eigen rekening moet nemen.

Algemene gegevens
- Type woning: appartement
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Bouwjaar: 1957
- Parkeerruimte: openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: huur ketel
- Verwarmvoorziening: huur ketel
- Dubbel glas: volledig
- Glasvezel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone