Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Beatrixstraat 23C, 3901 DC Veenendaal

€395,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 174 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

In hartje centrum van Veenendaal, aan een autoluwe straat vindt u een recent gerealiseerd en kleinschalig appartementencomplex. Het originele pand is gebouwd in ca. 1910 en in 2022 is dit pand met veel liefde en smaak omgebouwd tot een kleinschalig appartementencomplex.

Op de begane grond en eerste verdieping van dit complex staat deze compleet nieuwe maisonnette woning met eigen terras/tui... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, maisonette, apartment
  Construction period 2022
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 28 November 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 07524
Asking price €395,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 28 November 2023
Last updated 13 February 2024
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2022
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full, HR glazing, Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 174 m²
Content 624 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2022
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Parking lot
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes

Description

In hartje centrum van Veenendaal, aan een autoluwe straat vindt u een recent gerealiseerd en kleinschalig appartementencomplex. Het originele pand is gebouwd in ca. 1910 en in 2022 is dit pand met veel liefde en smaak omgebouwd tot een kleinschalig appartementencomplex.

Op de begane grond en eerste verdieping van dit complex staat deze compleet nieuwe maisonnette woning met eigen terras/tuin, eigen parkeerplek en gemeenschappelijke berging te koop. Karakteristiek, dat is wat dit pand uitstraalt. Van binnen is het ‘klassiek-modern’, met een subtiele knipoog naar de jaren ‘10/’20. Een prachtige afwerking, subtiel gebruik van kleur, hoge plafonds en een uitstekende materiaalkeuze. De perfecte combinatie voor deze woning; waardoor hier wonen genieten is, elke dag opnieuw!

Via de zijkant betreed u de sfeervolle hal met originele panelen. Op de begane grond vindt u de impostante woonkamer, ruimte voor een moderne open woonkeuken, toiletruimte en de nodige bergruimte. Er is nog geen keuken aanwezig wat u als koper de mogelijkheid geeft u eigen droomkeuken te realiseren. Op de verdieping vindt u een stijlvolle badkamer, grote slaapkamer en de nodige bergruimte. Er is voldoende ruimte aanwezig voor het creëren van een eventuele tweede slaapkamer of werkkamer.

Info
Dit appartement is uiterst gunstig gelegen, ten opzichte van de voorzieningen. In enkele minuten bevindt u zich in hartje Veenendaal. Waar het centrum u diverse supermarkten, winkels, restaurants en openbaar vervoermogelijkheden biedt. De N233 ligt tevens op slechts 5 minuten afstand, waardoor de omliggende steden makkelijk bereikbaar zijn. De woning beschikt over het beste van twee werelden namelijk een rustige ligging nabij het levendige centrum van Veenendaal.

Indeling van de woning

Woonkamer
Via de oprit bereikt u de dubbel openslaande voordeur en betreedt de woning in de living. Hier wordt u direct getrakteerd op een hoog plafond, veel ruimte en de stijlvolle afwerking. Halverwege stuit u op een mooie toevoeging; een halletje, bestaande uit een prachtig houtwerk, met vensters met raamroeden en een grote schuifdeur die in de grond is verzonken. Ook vanuit hier kunt u het appartement betreden.

Keuken
Aan de achterzijde is plaats voor een keuken. Het balkenplafond komt goed tot zijn recht in het binnenvallende licht. De keuken is nog niet geplaatst; een heerlijk voordeel, omdat u nu zelf een keuken naar smaak kunt plaatsen. Misschien een prachtig kookeiland met een ontbijtbar en een kastenwand met oven en espressomachine? Hoog tijd voor die droomkeuken. Daarnaast is er volop ruimte voor een eetgedeelte met een grote tafel voor u en uw gasten.

Links achterin vindt u de moderne toiletruimte met fontein, en rechts de deur richting de gemeenschappelijke fietsenstalling/berging en de eigen privé tuin/terras.

Slaapkamers + badkamer
De trapopgang brengt u naar de royale slaapkamer. Dit is romantiek ten top; de hoge nok, lichte wanden, de geëxposeerde balken en binten, in combinatie met de industriële glazen gevelwand en de rijke lichtinval, creëren samen een sfeervolle kamer. Hier kan eventueel een tweede kamer gecreëerd worden.

Aangrenzend treft u de badkamer en een grote wasruimte, alwaar u de witgoedaansluitingen en de cv-ketel opstelling vindt. De moderne badkamer is gedeeltelijk betegeld en uitgerust met een inloop regendouche, een wastafelmeubel, een designradiator, geïntegreerde kranen en een hangend toilet.

Buiten
Bij het appartement behoort een gemeenschappelijke bergruimte, waar u ook uw fietsen kunt stallen. Ook is er een eigen prive tuin/terras gelegen op het westen zodat u over een eigen buitenruimte beschikt.

Verwachtte servicekosten ca. € 100,- / € 150,-.

Algemene gegevens
- Type woning: Maisonnette woning
- Bouwjaar: 2022
- Verbouwjaar: 2022
- Aantal kamers: 2
- Aantal slaapkamers: 1 (mogelijkheid voor een tweede slaapkamer)
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: 1 eigen parkeerplaats
- Aanwezig: eigen tuin + gemeenschappelijke berging
- Ligging tuin: westen
- Tuin bereik: via pad aan de zijkant van het complex

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel, Nefit, bouwjaar 2022
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel, Nefit, bouwjaar 2022
- Vloerverwarming: aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: volledig gerioleerd
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout en staal

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone