Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bartholomeus van der Helststraat 23, 3904 XT Veenendaal

€399,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 220 m²
Liveable area 144 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Wie zoekt naar een strak afgewerkte gezinswoning met vele mogelijkheden, doet er goed aan een bezichtiging te plannen in deze bijzonder ruime eindwoning met vier slaapkamers. De woning is instapklaar met o.a. strak afgewerkte wanden, nette vloeren, een comfortabele keuken en modern sanitair. De ligging op de hoek heeft een aan de woning gekoppelde garage mogelijk gemaakt, die bij de living is b... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 2001
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 29 October 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06970
Asking price €399,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 29 October 2021
Last updated 24 November 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 220 m²
Effective area 144 m²
Content 516 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Front yard
Garden 3 - Orientation West
Garden 3 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Daalderop combifort 32/80 plus
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Walkin shower
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Veenendaal B 8431
Area 220 m²
Ownership Full ownership

Description

Wie zoekt naar een strak afgewerkte gezinswoning met vele mogelijkheden, doet er goed aan een bezichtiging te plannen in deze bijzonder ruime eindwoning met vier slaapkamers. De woning is instapklaar met o.a. strak afgewerkte wanden, nette vloeren, een comfortabele keuken en modern sanitair. De ligging op de hoek heeft een aan de woning gekoppelde garage mogelijk gemaakt, die bij de living is betrokken en momenteel dient als eetkamer. Ook een speel- of werkkamer behoort tot de mogelijkheden. De ruime zolderetage is voorzien van dakkapellen aan weerszijden, zodat gemakkelijk een extra (slaap)vertrek kan worden gerealiseerd. De woning heeft een riante en onderhoudsarme achtertuin op het oosten. Door de ligging van de woning heeft de woning heeft de achtertuin de gehele dag zon. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het aanleggen van een parkeergelegenheid op eigen grond naast de woning.

De woning is gesitueerd in de wijk Franse Gat, op korte afstand van het Prattenburgse bos en daarmee in feite de gehele Utrechtse Heuvelrug; goed voor uren buitenplezier. Ook winkels, kinderopvang, basis- en middelbare scholen zijn uitstekend lopend bereikbaar, net als NS-station Veenendaal Centrum. Het centrum Veenendaal is op 5 minuten fietssafstand, hier vindt u o.a. een theater, een ruim aanbod aan winkels en legio horecavoorzieningen. Via de nabijgelegen A12 en N233 rijdt u in korte tijd naar steden als Arnhem, Utrecht en ’s-Hertogenbosch.

Indeling van de woning

Woonkamer
De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht door grote raampartijen aan voor- en achterzijde. Een strakke en donkere grindvloer geeft een luxe uitstraling en is een neutrale basis voor vrijwel elk interieur. Dubbele openslaande deuren maken dat de tuin in een handomdraai bij de leefruimte kan worden betrokken. Naast de ruime zitkamer bevindt zich een tweede open ruimte, gerealiseerd in wat voorheen de garage was. Dit vertrek ligt enige centimeters lager dan de zitkamer, waardoor de ruimtes op natuurlijke wijze van elkaar worden gescheiden hoewel ze direct verbonden zijn. Een eetkamer behoort tot de mogelijkheden, evenals een speelhoek of studeerruimte. Via een grote raampartij kijkt u uit op de voortuin en via het raam in de zijgevel valt extra daglicht binnen. In de ruime hal bevindt zicht het geheel betegelde toilet, de meterkast en de gesloten trapopgang.

Keuken
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en kijkt via een grote raampartij uit op de rustige straat. U vindt er een U-vormig keukenmeubel met inbouwapparatuur als een vierpits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Daarnaast is er voldoende bergruimte voor voorraad en servies.

Slaapkamers + badkamer
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een met mooie vinylvloer de andere slaapkamers en het halletje zijn voorzien van lamininaat, goed afgewerkte wanden, een radiator, grote raampartijen en een bovenlicht. De zolderetage is volledig open en kan perfect dienen als hoofdslaapkamer, maar biedt ook meer dan voldoende ruimte om te worden gesplitst tot twee kamers. Dakkappellen aan weerszijden maken dat enkel een wand hoeft worden geplaatst. U vindt hier tevens de cv-installatie en witgoedaansluitingen.

De onlangs gemoderniseerde badkamer is voorzien van een toilet, badkamermeubel met lades, dubbele wastafel, spiegels en stopcontacten en een Mortex (betonciré) inloopdouche met hand- en regendouche en glazen wand.

Tuin
Doordat het een eindwoning betreft heeft u niet alleen beschikking over een voor- en achtertuin, maar ook over een strook grond naast de woning. Dit maakt de achtertuin op het oosten extra breed en heerlijk ruim. Door de ligging van de woning heeft de achtertuin de gehele dag zon. Een groot sierterras maakt dat de buitenruimte weinig onderhoud vergt, terwijl in de borders alle ruimte is voor beplanting. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de aan de woning gekoppelde berging.

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Met berging en twee dakkapellen
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Bouwjaar: 2001
- Parkeerruimte: openbaar parkerenn

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-ketel (Daalderop combifort 32/80 plus
- Verwarmvoorziening :cv-ketel ( Daalderop combifort 32/80 plus)
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: volledig
- Dubbel glas: geheel
- Internet, tv-kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Extra

ZonZone