Object detail

For sale: Slimstraat 82, 5071 EM Udenhout

€650,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 993 m²
Liveable area 382.9 m²
Acceptance By consultation

Note

General

SLIMSTRAAT 82 UDENHOUT

Dit royale vrijstaande en multifunctionele pand met dubbele garage, is gelegen in het centrum van Udenhout. Met zijn charmante karakter en authentieke details ademt het pand een warme sfeer uit. En met een perceeloppervlakte van maar liefst 993 m2 heb je hier alle ruimte om jouw wensen werkelijkheid te laten worden.
Udenhout is een gastvrij bourgondisch dorp, heeft e... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1950
    Offered since 28 July 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 00787
Asking price €650,000
Acceptance By consultation
Offered since 28 July 2023
Last updated 20 September 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Surfaces and content
Plot size 993 m²
Floor Surface 382.9 m²
Living area 110 m²
Kitchen area 23.91 m²
Content 1,479 m³
Surface area other inner rooms 15.9 m²
External surface area storage rooms 60 m²
External surface area 36.5 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 8 (of which 6 bedrooms)
Number of bathrooms 5 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Udenhout F 6145
Area 993 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

SLIMSTRAAT 82 UDENHOUT

Dit royale vrijstaande en multifunctionele pand met dubbele garage, is gelegen in het centrum van Udenhout. Met zijn charmante karakter en authentieke details ademt het pand een warme sfeer uit. En met een perceeloppervlakte van maar liefst 993 m2 heb je hier alle ruimte om jouw wensen werkelijkheid te laten worden.
Udenhout is een gastvrij bourgondisch dorp, heeft een bloeiend en veelzijdig club- en verenigingsleven en de ligging is gunstig en centraal ten opzichte van de grote steden Tilburg, ’s Hertogenbosch en Breda. Wil je een wandeling of fietstocht door de natuur dan vind je het Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen, ten noorden of de Oisterwijkse Bossen en Vennen ten zuiden van Udenhout, kortom een ideale plek.

De mogelijkheden van deze woning zijn werkelijk eindeloos. Stel je voor: je kunt hier je eigen Bed & Breakfast creëren op de begane grond en tegelijkertijd de eerste verdieping benutten als jouw eigen comfortabele woning. Of wil je liever samen met een groot gezin wonen en tevens ruimte bieden voor mantelzorg of familie? Ook dat behoort hier tot de mogelijkheden. En waarom zou je niet zelf de woning betrekken terwijl je een deel ervan verhuurt? De keuze is aan jou! Kortom, hier vind je dé uitdaging waar je naar op zoek bent. Dit bijzondere pand biedt een wereld aan mogelijkheden en wacht op jouw creatieve touch. Wacht niet langer en laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan. Neem contact met ons op en ontdek wat dit pand voor jou kan betekenen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de eigen oprit aan de zijkant van de woning, bereik je de voordeur. In de hal vind je een gastentoilet, een ruime bijkeuken/wasruimte en de toegang tot de zeer royale leefruimte aan de achterzijde van de woning.

Leefruimte: De leefruimte aan de achterzijde is onderverdeeld in een woonkamer, een eetgedeelte, een kantoor/werkkamer en een royaal keukengedeelte. Door de grote openslaande tuindeuren in de zij- en achtergevel valt een zee van licht de ruimte binnen. Deze multifunctionele ruimte is nog geheel naar eigen inzicht in te richten.

Slaapkamers/Badkamers: Aan de voorzijde bevinden zich 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De "masterbedroom" beschikt naast de eigen badkamer over een eigen kleedruimte. De drie overige slaapkamers zijn vanaf de voorzijde van het pand via een aparte ingang bereikbaar. Ideaal in te richten dus als gastenverblijf.

Kelder: De woning beschikt eveneens over een kelder, bereikbaar via de entree.

First floor

Via de eigen entree op de begane grond bereik je de bovenwoning op de eerste verdieping. De vaste trap leidt naar de overloop die toegang geeft tot de woonkamer met keuken, het toilet. de badkamer, de twee slaapkamers en de de twee bergingen. De grote ramen en de brede dakkapel zorgen voor een volwaardige bovenwoning met veel lichtinval. De badkamer heeft de beschikking over een douche en een wastafel met wandmeubel. De gehele verdieping is netjes afgewerkt met een "houtlook" laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde bereik je het ruime dakterras.

Garden

Zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning is betegeld met vierkante stoeptegels en sierbestrating. Aan de voorzijde bevindt zich een groot terras (10 meter breed) met daarvoor 5 parkeerplaatsen op eigen terrein. Via de brede poort aan ze zijkant bereik je de achterzijde van de woning. Daar bevindt zich een dubbele garage met berging, voorzien van twee kanteldeuren en een smeerput.

Details

- Bouwjaar 1950;
- Perceeloppervlak 993 m2;
- Woonoppervlak 425 m2;
- Dubbele garage 60 m2;
- Inhoud 1479 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Buiten schilderwerk recent gedaan (2019/2020);
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
(dubbele garage achterzijde / 5 parkeerplaatsen voorzijde);
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Brochure(s) and other documents

ZonZone