Object detail

Sold

Sold: Wemeldingestraat 14, 5036 AW Tilburg

€359,750
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Plot size 132 m²
Liveable area 174 m²

Note

General

WEMELDINGESTRAAT 14 TILBURG

Voor de zoveelste keer uitgeloot voor een nieuwbouwproject......? Niet getreurd want deze woning is recent in 2016 opgeleverd en is in het gehele project nu als eerste op de markt. Bijkomend voordeel t.o.v. een nieuwbouwproject is bovendien dat je er niet heel lang op hoeft te wachten. De woning is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van:
- Een strak in wit uitgevo... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
  Construction period 2016
  Status Sold
  Offered since 25 September 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 00063
Asking price €359,750
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 25 September 2018
Last updated 09 November 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Construction period 2016
Roof materials Plastic
Rooftype Flat
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 132 m²
Effective area 174 m²
Content 665 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Surface area external storage rooms 5 m²
Surface area external, linked storage rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Unobstructed view
Near railway station
Near school
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Partial Floor heating
Heat recovery system
Parking Indoor
Has a shower Yes
Has cable TV Yes
Has fibre Optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

WEMELDINGESTRAAT 14 TILBURG

Voor de zoveelste keer uitgeloot voor een nieuwbouwproject......? Niet getreurd want deze woning is recent in 2016 opgeleverd en is in het gehele project nu als eerste op de markt. Bijkomend voordeel t.o.v. een nieuwbouwproject is bovendien dat je er niet heel lang op hoeft te wachten. De woning is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van:
- Een strak in wit uitgevoerde hoogglans woonkeuken met kookeiland;
- 3 ruime slaapkamers;
- Een zeer luxe afgewerkte badkamer
- Op de derde verdieping de mogelijkheid tot het creëren van een 4e en zelfs een 5e slaapkamer;
- Een inpandige garage;
- Een privaat gelegen tuin op het zuiden.

Is uw interesse al gewekt ......?

BEGANE GROND
Via de voordeur kom je in de hal waar zich de meterkast en de luxe afgewerkte toilet bevind. Daarnaast bevinden zich hier de toegang tot de woonkeuken en de inpandige garage.

Woonkeuken:
De strak afgewerkte woonkeuken in wit hoogglans met kookeiland ligt aan de achterzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien. Het kookeiland is afgewekt met een granieten werkblad en is voorzien van een grote inductiekookplaat, een vaatwasser, spoelbak met Boretti kraan en Quooker. Boven de inductiekookplaat bevindt zich in een verlaagd plafond de afzuigkap met daarin enkele spotjes waardoor het kookeiland in de avond mooi kan worden uitgelicht. Achter het kookeiland bevinden zich de inbouwapparatuur van het Topmerk Siemens (Koelkast, HeteluchtOven met Magnetronfunctie en warmhoudlade voor de borden) met daaromheen heel veel opbergruimte. Ook onder het kookeiland zelf zijn diverse grote opberglades. Aan de andere kant van het kookeiland is een gelegenheid voor drie personen om aan het kookeiland te eten. Wil je dat niet....... niet getreurd want in de woonkeuken is ook plek voor een zeer grote tafel waar je met een groot gezelschap heerlijk kan dineren. Via een schuifpui heb je vanuit de woonkeuken toegang tot op het zuiden gelegen tuin.

De begane grond (behalve de garage) is voorzien van een strizovloer en is voorzien van vloerverwarming. Alle wanden zijn afgewerkt met glad stucwerk.

Origineel hadden deze woningen in de keuken een vide maar deze is in deze woning al bij de bouw dicht gemaakt waardoor op de eerste verdieping een enorme woonkamer is gecreëerd.

Garage:
Aan de voorzijde van de begane grond bevind zich de inpandige garage welke beschikt over een sectionaal deur. Deze ruimte is eventueel aan te passen naar een werk- of praktijkruimte.

Toilet:
De toiletruimte is zeer luxe afgewerkt en is voorzien van een vrij hangend toilet met fontijntje en is geheel tot het plafond betegeld met een strakke donkergrijze tegel. Detail: boven het toilet zijn twee nisjes gecreëerd waar je bijvoorbeeld een leuk kunstwerkje kan plaatsen.

1e VERDIEPING
Doordat de vide in deze woning is vwervallen is op de eerste verdieping een enorme woonkamer gecreëerd. Een heerlijke lichte verdieping met een prachtig vrij uitzicht naar achteren. Ook deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en een strizovloer. Ook hier zijn de wanden afgewerkt met glad stucwerk.

2e VERDIEPING
Op de 2e verdieping bevinden zich alle slaapkamers en de zeer luxe afgewerkte badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt ovwer een zgn. bloemenraam en is met een oppervlakte van 14 m2 de ruimste slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning liggen de twee andere slaapkamers en zijn respectievelijk 9,2 m2 en 13,8 m2 groot. Ook deze gehele verdieping is voorzien van een strizovloer en vloerverwarming. Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is zeer luxe afgewerkt. De badkamer is evenals de toiletruimte op de begane grond in haar geheel betegeld met dezelfde mooie donkergrijze tegel. Verder is de badkamer voorzien van een zeer ruime inloopdouce met ingebouwde thermostaatkraan. Daarnaast is er een vrijhangend toilet van Villeroy & Boch een mooi wastafelmeubel met daarop twee separate wastafels.

3e VERDIEPING
De 3e verdieping is op dit ogenblik nog één open ruimte en biedt de mogelijkheid deze vrij in te delen. Met gemak kunnen hier bijvoorbeeld twee extra slaapkamers gecreëerd worden met daarnaast een aparte wasruimte, want de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden zich hier evenals de WTW (Warmte terugwin installatie).

TUIN:
De onderhoudsvriendelijk met sierbestrating afgewerkte tuin is op het zuiden gelegen. Rechts achterin de tuin bevindt zich een houten vrijstaande berging voorzien van electra voor het stallen van de fietsen en tuinspullen. Doordat er geen directe achterburen zijn, biedt de tuin erg veel privacy. Direct aan het de achterzijde van de woning is een serre (20 m2) aangebouwd waarin je al in het vroege voorjaar of het najaar kan genieten van het zonnetje.....

BIJZONDERHEDEN:
- Luxe instapklare ruime woning.
- Recent gebouwde en opgeleverde woning (2016).
- Luxe woonkeuken uitgevoerd in wit hoogglans.
- In rustige woonwijk gelegen.
- Tuin op zuiden met geen directe achterburen.
- Eigen inpandige garage.
- Voldoende parkeergelegenheid.
- NS Station en openbaar vervoer op loopafstand.
- Lagere school en middelbare school zeer dichtbij.
- Overdekt winkelcentrum de Heyhoef en diverse uitvalswegen in directe nabijheid.

ZonZone