Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Van de Coulsterstraat 21, 5021 BK Tilburg

€310,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 120 m²
Liveable area 89 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

VAN DE COULSTERSTRAAT 21 TILBURG

Deze gezellige sfeervolle woning ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Jaxx en de Harboury. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je bij goed weer de bek... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1936
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 15 June 2021
  Offered since 15 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00437
Asking price €310,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 15 June 2021
Last updated 06 July 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1936
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 120 m²
Effective area 89 m²
Living area 22.75 m²
Kitchen area 5.75 m²
Content 333 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
Surface area external storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Bathroom facilities Shower, Sink, Walkin shower
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg R 5790
Area 36 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Tilburg R 5302
Area 84 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

VAN DE COULSTERSTRAAT 21 TILBURG

Deze gezellige sfeervolle woning ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Jaxx en de Harboury. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je bij goed weer de bekende IJscoman Vitorio tegenkomt waar je kunt genieten van zijn prachtige verhalen en het overheerlijke ijs ! En heb je even geen zin in drukte.......dan loop je ook zo naar het mooie natuurgebied Moerenburg wat aan de andere kant van de Piushaven ligt. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het recent gebouwde AaBe Fabrieksterrein op loopafstand. Voor onderwijs hoef je niet ver weg want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse lagere scholen en middelbare scholen. En wil je de stad uit (wij kunnen ons dat niet voorstellen).......geen probleem, via "De Ringbaan Oost" en "De Ringbaan Zuid" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Kortom een TOP plek !

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: In de gang bevindt zicht de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer. De houten vloer loopt vanuit de gang mooi door naar de woonkamer en de daar achtergelegen keuken.

Woonkamer: De woonkamer, met grote openslaande tuindeur aan de achterzijde naar de binnenplaats, is royaal en lekker licht. Er is voldoende ruimte voor een gezellige eettafel en een ruime zithoek. Onder de trap naar de eerste verdieping vind je een ruime opbergkast die mooi is afgesloten met een deur.

Keuken: Achter de woonkamer is een uitbouw gerealiseerd waarin zich de volledige gemoderniseerde keuken bevindt, deze is van alle gemakken voorzien. Een 4 pits gastoestel, strakke RVS afzuigkap, spoelbak, koelkast, oven en een vaatwasser. Hier tover je in een handomdraai de lekkerste gerechten tevoorschijn.

Badkamer: Via het halletje achter de keuken bereik je de badkamer en de binnenplaats, hier bevindt zich ook het aparte toilet. Beiden zijn ook volledig gemoderniseerd. De badkamer is net als het toilet betegeld met strakke witte wandtegels en grijze vloertegels. Je kunt er heerlijk douchen in de ruime inloopdouche en er is een brede, moderne, dubbele wastafel met houten ondermeubel.
Achter de badkamer bevindt zich nog een extra wasruimte deze bereik je buitenom via de binnenplaats.

First floor

Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de 2 slaapkamers op deze verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich een grote slaapkamer die beschikt over een inbouwkast onder de trap naar de zolder. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ook groot genoeg om als "masterbedroom" te gebruiken. De gehele verdieping is netjes afgewerkt met een lichte grijze gietvloer.

Second floor

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping van de woning. Hier bevindt zich de zeer sfeervolle "masterbedroom" in een ruime hoge kamer die is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze dakkapel heb je deels zicht op de gezellige Piushaven, hoe gaaf is dat ? De kamer heeft extra sfeer vanwege de spantenconstructie die vrij in de ruimte staat. Ook hier is alles weer netjes afgewerkt met een mooie licht grijze gietvloer.

Garden

Binnenplaats:
De binnenplaats is onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van grote betonnen bestrating. Via de berging (9,00 m2) achter in de tuin, kun je met je fiets makkelijk achterom.

Details

- Bouwjaar 1936
- Perceeloppervlak 120 m2
- Woonoppervlak 95 m2
- Inhoud 333 m3
- NEN 2580 meetrapport*
- Gemoderniseerde keuken;
- Gemoderniseerde badkamer en toilet;
- In rustige woonwijk gelegen.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone