Object detail

New for sale

For sale: Schipluidenlaan 55, 5035 KC Tilburg

€420,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 230 m²
Liveable area 160.3 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

SCHIPLUIDENLAAN 55 TILBURG (REESHOF)

Aan de rand van de Reeshof, in een groene, kindvriendelijke buurt, ligt deze ruime, strak vormgegeven woning.
De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Er is een zeer uitgebreid aanbod aan zowel basis- als middelbare scholen, veel sport en ontspanningsmogelijkheden en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bi... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 2001
  Status New for sale
  Offered since 07 October 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00474
Asking price €420,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 07 October 2021
Last updated 13 October 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Rooftype Flat
Isolations Anchor free cavity wall, Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 230 m²
Effective area 160.3 m²
Living area 34.04 m²
Kitchen area 5.17 m²
Content 535 m³
Surface area external storage rooms 34 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near public transport, On a quiet street, Residential area, Sheltered location
Garden
Type Back yard
Orientation West
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 3
Water heating District heating
Heating Air conditioning, District heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Double sink, Steamcabin, Toilet, Walkin shower
Parking Garage with carport
Has AC Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a jacuzzi Yes
Has a steam cabin Yes
Cadastral informations
Tilburg AG 6516
Area 230 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

SCHIPLUIDENLAAN 55 TILBURG (REESHOF)

Aan de rand van de Reeshof, in een groene, kindvriendelijke buurt, ligt deze ruime, strak vormgegeven woning.
De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Er is een zeer uitgebreid aanbod aan zowel basis- als middelbare scholen, veel sport en ontspanningsmogelijkheden en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels op het Buurmalsenplein, Heyhoef en Dalempromenade.
Via de Dalemdreef bereik je snel de Burgemeester Letschertweg, hierdoor is de ontsluiting naar de snelwegen perfect en ben je met de auto zo richting zowel Breda, Den Bosch als Eindhoven.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: De ruime en lichte entree van de woning weerspiegelt perfect de strekking van deze woning: namelijk ruimte, licht en sfeer. De hal is voorzien van een schitterende parketvloer in visgraat patroon. Verder biedt de hal toegang tot de meterkast, de trappenkast en een toiletruimte met een zwevend toilet.

Woonkamer: Vanuit de hal kom je, via de chique glazen deur in de ruime en lichte woonkamer. De gehele woonkamer is voorzien van dezelfde, schitterende visgraat parketvloer zoals in de hal, wat zorgt voor een eenheid op de gehele begane grond. Door de extreem grote raampartij aan de tuinzijde komt er veel daglicht de woonkamer in. Dit, in combinatie met de grote oppervlakte en de prachtige vloer, zorgt voor een ruimtelijke en aangename sfeer. Via een grote schuifpui heb je toegang tot de tuin waardoor de tuin als het ware geruisloos over lijkt te gaan in de tuin. De nieuwe airco zorgt het hele jaar door voor een aangename temperatuur.

Keuken: De hoek van de woonkamer is gereserveerd voor een ruime keuken in hoekopstelling, afgewerkt met een granietenblad en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, extra grote oven, koel-vriescombinatie. Het plafond en de wanden zijn hier afgewerkt met strak stucwerk.

First floor

Via een vaste trap bereik je de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot de vaste trap naar de tweede verdieping en één deur naar de slaapkamer met de badkamer en-suite. Hiermee wordt direct duidelijk dat het hier om een uniek ingedeelde en zeer ruime verdieping gaat. Eén wand in deze ruime slaapkamer is volledig voorzien van een inbouwkast, waardoor er nooit een ruimtegebrek is. Naast ruimte voor een riant bed is er ook nog voldoende ruimte om een zitje te plaatsen. Via de slaapkamer is er toegang tot de luxe en-suite badkamer met duo whirpool hoekligbad, douche- en stoomcabine, wastafelmeubel met dubbele wasbak, tv-aansluiting, vloerverwarming en toilet. De nieuwe airco zorgt ervoor dat de temperatuur op deze slaapkamer, zelfs in de warme zomers, heerlijk is. Het is mogelijk deze verdieping terug te brengen in de oorspronkelijke indeling: namelijk een aparte badkamer en twee slaapkamers. Deze verdieping beschikt ook over elektrische rolluiken.

Second floor

Via een vast trap is de tweede verdieping van deze woning te bereiken. De overloop geeft toegang tot de badkamer met aansluiting voor de wasmachine, wastafel en inloopdouche. Daarnaast is er een aparte toilet op deze verdieping en zijn er maar liefst drie slaapkamers ! Alle slaapkamers beschikken over een ruime oppervlakte en tv-aansluiting. Het platte dak is in 2019 vervangen.

Garden

De ruimt tuin, gelegen op het westen, van 9 x 9 meter is helemaal bestraat met in beton gegoten tegels. Hierdoor hoef je je nooit meer te bekommeren om het onkruid. De luxe overkapping met inbouwspots en de jacuzzi laten deze tuin aanvoelen als een oase van rust. Vanuit de tuin is er toegang tot de carport en (met een aparte poort) toegang tot de dubbele garage. Deze stenen garage is voorzien van elektrische deuren en een wateraansluiting.

Details

- Bouwjaar 2001;
- Perceeloppervlak 230 m2;
- Woonoppervlak 190 m2;
- Inhoud 604 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Lagere school en middelbare school zeer dichtbij;
- Winkelcentrum Dalem en diverse uitvalswegen in directe nabijheid.
- Plat dak volledig vernieuwd in 2019
- Schilderwerk gedaan in 2018

Wil je deze mooie instap klare woning bezichtigen ?
Dat begrijpen wij heel goed ! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone