Object detail

For sale: Ruynemanstraat 70, 5012 JH Tilburg

€300,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 152 m²
Liveable area 130.1 m²
Acceptance By consultation

Note

General

RUYNEMANSTRAAT 70 TILBURG

Deze ruime woning met 4 slaapkamers ligt in De Quirijnstok, een rustige wijk in Tilburg-Noord, met veel groen en brede lanen. De woning ligt uitermate gunstig ten aanzien van scholen, uitvalswegen, sportcentrum "Drieburcht" en het vernieuwde winkelcentrum "Wagnerplein" waar je terecht kunt voor een compleet winkelaanbod. Voor een wandeling of picknick kun je terecht... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1973
    Offered since 22 August 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 00617
Asking price €300,000
Acceptance By consultation
Offered since 22 August 2022
Last updated 22 September 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 152 m²
Effective area 130.1 m²
Living area 34.21 m²
Kitchen area 8.13 m²
Content 453 m³
Surface area external storage rooms 13.2 m²
Surface area external, linked storage rooms 0.9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Year of manufacture 2006
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg S 4603
Area 152 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

RUYNEMANSTRAAT 70 TILBURG

Deze ruime woning met 4 slaapkamers ligt in De Quirijnstok, een rustige wijk in Tilburg-Noord, met veel groen en brede lanen. De woning ligt uitermate gunstig ten aanzien van scholen, uitvalswegen, sportcentrum "Drieburcht" en het vernieuwde winkelcentrum "Wagnerplein" waar je terecht kunt voor een compleet winkelaanbod. Voor een wandeling of picknick kun je terecht in het "Quirijnstokpark", wat makkelijk te voet bereikbaar is. Op de fiets ben je zo in het stadscentrum maar ook in het groene buitengebied ten noorden van Tilburg, bekend van De Loonse- en Drunense duinen.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de ramen in en naast de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen. De entree geeft toegang tot de woonkamer en het toilet. Je vindt er ook de trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder de trapkast.

Woonkamer: De living vangt door de grote raampartijen lekker veel daglicht. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel en een royale zithoek. Aan de achterzijde zou je het raam eventueel nog kunnen verlagen tot aan de grond, zo zou je de tuin nog meer bij de woonkamer kunnen betrekken. De living is voorzien van een karaktervolle parketvloer, dit zorgt voor een warme uitstraling.

Keuken: De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze keuken beschikt over een vaatwasser en een 4 pits gasfornuis met daaronder een oven. In deze keuken bereid je, in een handomdraai, allerlei lekkere gerechten voor je hele familie en al je vrienden.

First floor

Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de 4 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben twee vaste inbouwkasten. De "master bedroom" beschikt over een wastafel. Er bevindt zich op deze verdieping ook en badkamer, deze is betegeld met witte wandtegels en voorzien van een ruime douche, een wastafel met ondermeubel en een toilet. Je vindt hier ook de aansluiting voor de wasmachine.

Second floor

Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping van de woning. Deze ruime verdieping is uitermate geschikt voor het opbergen van allerlei spullen zoals de welbekende koffers en kerstartikelen. Door het plaatsen van een dakkapel is hier gemakkelijk een 5e slaapkamer of extra werkkamer te realiseren.

Garden

De diepe achtertuin ligt op het zuiden. Je kunt er dus vrijwel de gehele dag genieten van de zon. Je vindt er een heerlijk terras en een ruime berging. Ideaal voor het opbergen van al je tuinspullen en het parkeren van je fiets. Via deze berging kunt je ook gemakkelijk met je fiets achterom.

Details

- Bouwjaar 1973;
- Perceeloppervlak 152 m2;
- Woonoppervlak 130 m2;
- Inhoud 453 m3;
- Energielabel D;
- NEN 2580 meetrapport*;
- 4 slaapkamers;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone