Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Ridderstraat 36, 5021 DV Tilburg

€194,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 111 m²
Liveable area 87 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

RIDDERSTRAAT 36 TILBURG (PIUSHAVEN):

Wonen in de bruisende Piushaven....? Wie wil dat nu niet....? Dan moet je beslist eens naar deze heerlijke sfeervolle woning met 3 slaapkamers komen kijken ! Deze woning ligt namelijk tussen de populaire Leenherenstraat en Hertoghstraat in en op loopafstand van de Piushaven en het geheel vernieuwde Aabee winkelcentrum met een zeer compleet winkelaanbod voor... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1941
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 04 March 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00107
Asking price €194,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 04 March 2019
Last updated 15 March 2019
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1941
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 111 m²
Effective area 87 m²
Content 295 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

RIDDERSTRAAT 36 TILBURG (PIUSHAVEN):

Wonen in de bruisende Piushaven....? Wie wil dat nu niet....? Dan moet je beslist eens naar deze heerlijke sfeervolle woning met 3 slaapkamers komen kijken ! Deze woning ligt namelijk tussen de populaire Leenherenstraat en Hertoghstraat in en op loopafstand van de Piushaven en het geheel vernieuwde Aabee winkelcentrum met een zeer compleet winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen !

Lees snel verder wat deze heerlijke woning je allemaal te bieden heeft........en zorg dat je er dit keer wel op tijd bij bent !

BEGANE GROND:

Entree / toiletruimte:
In de straat valt de woning al direct op door de frivool pastelgroene kleur van de voordeur.....daar wordt je toch helemaal blij van ! Via deze vrolijke voordeur kom je deze sfeervolle woning dan binnen in de gezellige hal waar genoeg ruimte is voor een ruime garderobe. Op de vloer ligt een mooie moderne licht grijze laminaatvloer welke tot in de huiskamer overloopt zodat alles één mooi geheel vormt ! De wanden in de hal zijn fris en licht gestuct ! Achterin de hal ligt de meterkast met daarin tevens een enorme opbergkast, altijd handig en altijd een opgeruimde hal !

Woonkamer:
De woonkamer is sfeervol en heerlijk licht. Vooral de mooie licht geschilderde balken aan het plafond zorgen voor de sfeer die zo kenmerkend is voor woningen uit de jaren dertig-veertig ! Wow ! De woonkamer staat in open verbinding met de keuken welke in de uitbouw links achter de woning is gelegen. Er is zowel voor als achterin de woonkamer ruimte voor een gezellige zithoek. De huidige eigenaren hebben de zithoek achterin de woning en voorin de woonkamer de eethoek !

Vanuit de woonkamer heb je door de open verbinding met de keuken een mooi uitzicht op de keuken......

Keuken:
De in rood uitgevoerde keuken ligt aan de achterzijde van de woning en bevindt zich in de uitbouw en is in een rechte opstelling geplaatst. Het mooie van deze keuken is dat je in alle rust en privacy kan koken maar nog wel contact hebt met de woonkamer, en je dus niets hoeft te missen van alle leuke gesprekken ! In de keuken zelf is er onder het raam een hoge tafel waar je in de ochtend heerlijk van je ontbijtje kan genieten ! Het raam in de keuken is op zuid georiënteerd, dus bij goed weer altijd een lekker zonnetje in de keuken !

Uiteraard is deze keuken voorzien van alle vereiste apparatuur zoals:
- een vaatwasser;
- een koelkast;
- een gaskookplaat met afzuigkap;
- een spoelbak;
- een combimagnetron

Je kan in deze keuken in alle rust je kookkunsten uitproberen ! Eet je vanavond mee ?

Badkamer/toilet:
Direct achter de keuken ligt de geheel gerenoveerde badkamer met inloopdouche een moderne wastafelcombinatie en een zwevend toilet. De vloer en de achterzijde van het toilet is betegeld met een mooie donkergrijze tegel en de wanden zijn tot aan het plafond voorzien van een mooie strakke witte wandtegel. Helemaal top gedaan !

EERSTE VERDIEPING:
Via de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers Eén slaapkamer ligt over de volledige breedte aan de voorzijde van de woning. Deze is maar liefst .. meter breed ! Door de twee grote ramen aan de voorzijde is dit een heerlijk lichte slaapkamer en heb je een mooi uitzicht op de gezellige Ridderstraat ! Aan de achterzijde op oost bevindt zich nog een ruime slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer heb je een goed uitzicht op de tuin ! Al deze slaapkamers hebben nog die mooie authentieke paneeldeuren.....! Nostalgie !

ZOLDERVERDIEPING:
Op de zolderverdieping bevindt zich één zeer ruime slaapkamer waar je helemaal happy wordt.....dat wordt loten wie hier mag gaan slapen !!!!

TUIN:
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achterin de tuin bevindt zich links achter de ruime stenen berging. Je kan hier met gemak alle tuin en fietsspulletjes opbergen. Altijd een opgeruimde tuin dus ! Achterin de tuin is verder ook een eigen achterom.

WOONOMGEVING:
Deze gezellige sfeervolle woning ligt in het populaire Piushavengebied tussen de Leenherenstraat en de Hertoghstraat. Je loopt vanuit de woning rechtsom zo naar de Piushaven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Bij Vermeer en Harboury welke de Piushaven zo geliefd bij een ieder maken. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je bij goed weer de bekende IJscoman Vitorio tegenkomt waar je kan genieten van zijn prachtige verhalen en het overheerlijke ijs ! En heb je even geen zin in drukte.......dan loop je ook zo naar het mooie natuurgebied Moerenburg wat aan de andere kant van de Piushaven ligt.

Voor de dagelijkse boodschappen ligt het recent gebouwde AaBee terrein op loopafstand. Vlakbij de woning bevind zich ook een heerlijke speelplek voor de allerkleinsten. Maar ook voor onderwijs hoef je niet ver weg want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse lagere scholen en middelbare scholen. En wil je de stad uit (wij kunnen ons dat niet voorstellen).......geen probleem, via "De Ringbaan Oost" en "De Ringbaan Zuid" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Kortom een TOP plek !

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1941.
- Energielabel ..
- 3 slaapkamers.
- Gemoderniseerde badkamer.
- Zolderruimte verbouwd tot zeer ruime slaapkamer !
- Ruime vrijstaande stenen berging.
- Privaat gelegen tuin op het Oosten !
- Gehele woning voorzien van rolluiken.
- 2018: nieuwe tuinpoort.
- 2016: CV Ketel.
- 2013: buitenschilderwerk.
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar*.

Wil je deze gezellige woning in het populaire Piushavengebied bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195
M: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===============================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

ZonZone