Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Oudenboschstraat 37, 5045 SX Tilburg

€287,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 167 m²
Liveable area 141 m²

Note

General

OUDENBOSCHTRAAT 37 TILBURG

Nieuw in ons zeer ruime aanbod met leuke woningen is deze instapklare uitgebouwde woning in de gezellige wijk Dongewijk in de Reeshof (Tilburg). Een zeer ruime tussenwoning (woonoppervlak ruim 140 m2 !!) met o.a. een vrijstaande ruime berging van ruim 15 m2 groot, 4 enorm ruime slaapkamers, een strakke moderne lichte keuken......... ! Door het lessenaarsdak zijn voor... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1995
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 04 February 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00097
Asking price €287,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 04 February 2019
Last updated 19 February 2019
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1995
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 167 m²
Effective area 141 m²
Content 478 m³
Surface area external storage rooms 14.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate A
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

OUDENBOSCHTRAAT 37 TILBURG

Nieuw in ons zeer ruime aanbod met leuke woningen is deze instapklare uitgebouwde woning in de gezellige wijk Dongewijk in de Reeshof (Tilburg). Een zeer ruime tussenwoning (woonoppervlak ruim 140 m2 !!) met o.a. een vrijstaande ruime berging van ruim 15 m2 groot, 4 enorm ruime slaapkamers, een strakke moderne lichte keuken......... ! Door het lessenaarsdak zijn vooral de slaapkamers op de tweede verdieping super sfeervol !! Lees snel verder wat deze heerlijke woning je allemaal nog meer te bieden heeft........

BEGANE GROND:

Entree / toiletruimte:
Je komt deze sfeervolle woning binnen via de gezellige hal waar genoeg ruimte is voor een ruime garderobe. In de hal bevindt zich tevens de gebruikelijke meterkast maar niet de toiletruimte......deze is namelijk geplaatst in de hoek tegen de hal en is toegankelijk vanuit de woonkamer...(zie de plattegrond).

Woonkamer:
De woonkamer is heerlijk licht en ruim en is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd. En door de toepassing van lichtcubes heerlijk sfeervol licht ! Aan de voorzijde is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek rondom de televisie. Lekker met zijn allen op de bank.......wie is de Mol kijken ?

Keuken/eetkamer:
De strakke en licht uitgevoerde keuken (2012) ligt aan de achterzijde van de woning en bevindt zich in de uitbouw en is in een hoekopstelling geplaatst. Het mooie van deze keuken is dat je in alle rust en privacy kan koken maar nog wel contact hebt met de woonkamer, en je dus niets hoeft te missen van alle leuke gesprekken !

Uiteraard is deze moderne keuken voorzien van alle vereiste apparatuur zoals:
- een vaatwasser;
- een koelkast;
- een inductie kookplaat met afzuigkap;
- een spoelbak;
- een combimagnetron

Je kan in deze keuken in alle rust je kookkunsten uitproberen ! Verder is er aansluitend tussen de keuken en de woonkamer plaats voor een ruime tafel voor 6 personen ! Wie schuift hier vanavond lekker aan tafel aan ?

EERSTE VERDIEPING:
Via de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer (ruim 21 m2) ligt over de volledige breedte aan de voorzijde van de woning. Deze is maar liefst 5,10 meter breed ! Door de twee grote ramen aan de voorzijde is dit een heerlijk lichte slaapkamer en heb je een mooi uitzicht op de brede straat ! Aan de achterzijde op noord bevindt zich nog een ruime slaapkamer van bijna 10 m2. Vanuit deze slaapkamer heb je een mooi uitzicht op de fraai aangelegde tuin.........WOW !

De badkamer is vrij recent (2012) vernieuwd en er is door de badkamer mijnheer of mevrouw goed over nagedacht want deze ruimte beschikt zowel over een bad, een douche een toilet en voila een wastafel en voelt ruim !! Chapeau !!

ZOLDERVERDIEPING:
Op de zolderverdieping bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers........! De eerste slaapkamer ligt over de volledige voorzijde van de woning. En is bijna 20 m2 groot en beschikt over een grote opbergkast (zie plattegrond). Aan de achterzijde bevind zich een tweede zeer ruime slaapkamer (bijna 15 m2 groot) waar je helemaal happy wordt.....want door het lessenaarsdak is deze kamer aan één zijde enorm hoog waardoor je hier een heel gezellige kinderkamer kan creëeren met een hoogslaper.....dat wordt loten wie hier mag gaan slapen !!!!

Op de voorzolder bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

TUIN:
De tuin is strak en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Voorin de tuin tegen de achterzijde van de woning is een ruim terras aangelegd. Achterin de tuin tegen de stenen berging aan is een tweede terras gecreëerd onder een gezellige veranda waar je vanaf het vroege voorjaar tot in de late zomer heerlijk kan genieten van de zon !! Dat is pas thuiskomen ! Het mooie van deze tuin is bovendien dat je hier in absolute privacy kan genieten, want de achterburen liggen lekker ver weg !

Achterin de tuin bevindt zich over de volledige breedte ook de zeer ruime stenen berging van ruim 15 m2 groot en dus enorm veel bergruimte. Je kan hier met gemak alle tuin en fietsspulletjes opbergen en door de extra brede poort aan de achterzijde kan je hier ook een motor in kwijt (check de plattegronden)! Altijd een opgeruimde tuin dus ! Achterin de tuin is verder ook een eigen achterom.

WOONOMGEVING:
De woning ligt in Dongewijk met op loopafstand diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen bij de Dalempromenade maar ook winkelcentrum de Heyhoef ligt in de buurt. Ook op het gebied van gezondheid ligt er in de buurt een gezondheidscentrum. Wat scholen betreft bevinden zich diverse Basisscholen in de buurt maar ook een school in het voortgezet onderwijs ligt vlakbij. Verder liggen in de buurt diverse sportfaciliteiten en een zwembad. Voor ontspanning en voor een heerlijke wandeling ligt in de directe omgeving het Reeshofpark met een speeltuin en een kinderboerderij. Via de Burgemeester Letschertweg ben je in een mum van tijd de wijk uit. Wil je een keer de auto thuislaten en lekker met de trein, ook dat is geen probleem, het NS Station ligt ook vlakbij.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1995.
- Energielabel A.
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar*.
- Ruime stenen berging van ruim 15 m2 groot!
- Fraai aangelegde tuin op noord van maar liefst .. meter diep !!
- Gehele woning voorzien van rolluiken behalve de benedenverdieping.
- Zonwering over volledige breedte op de begane grond aan de achterzijde
- 2012: uitbouw aan achterzijde (voorzien van lichtcubes).
- 2012: nieuwe keuken voorzien van alle apparatuur en voorzien van vloerverwarming
- 2012: nieuwe badkamer
- 2012: nieuwe laminaatvloer op de eerste en tweede verdieping

Wil je deze mooi op en top instapklare woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195
M: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===============================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

ZonZone