Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Nijkerkstraat 15, 5045 MC Tilburg

€485,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 480 m²
Liveable area 166 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

NIJKERKSTRAAT 15 TILBURG

Deze super stijlvolle en zeer ruime woning is gelegen aan een rustige, autoluwe straat met veel groen in de Reeshof.
Wat ligging betreft kan het eigenlijk niet beter.......binnen loopafstand van de woning bevinden zich namelijk alle belangrijke faciliteiten. Wat te denken van enkele basisscholen (Zoals "De Meander", De Sporckt" en "Bibit") en een kinderopvang op loop... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, villa, detached house
  Construction period 1996
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 20 June 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00138
Asking price €485,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 20 June 2019
Last updated 18 October 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 480 m²
Effective area 166 m²
Content 533 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation West
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Heating District heating
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

NIJKERKSTRAAT 15 TILBURG

Deze super stijlvolle en zeer ruime woning is gelegen aan een rustige, autoluwe straat met veel groen in de Reeshof.
Wat ligging betreft kan het eigenlijk niet beter.......binnen loopafstand van de woning bevinden zich namelijk alle belangrijke faciliteiten. Wat te denken van enkele basisscholen (Zoals "De Meander", De Sporckt" en "Bibit") en een kinderopvang op loopafstand...? Voor de wat oudere kinderen bevinden zich ook enkele middelbare scholen op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Albert Heijn, sportaccomodaties, een gezondheidscentrum met een huisarts, tandarts en een fysiotherapeut vind je allemaal in de nabije omgeving van deze woning.
Ook het openbaar vervoer ligt op loopafstand. Wil je s'ochtends met de auto snel uit de wijk....? Geen probleem ! De woning is namelijk erg gunstig gelegen ten opzichte van de verschillende uitvalswegen ! WOW !

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: De hal van deze woning is lekker ruim van opzet. Het zijraam zorgt voor extra licht en een prettige binnenkomst. In de hal bevinden zich ook de meterkast en het toilet. Deze is volledig gerenoveerd met op de zijwand een strakke witte tegel en op de achterwand en de vloer een robuuste zwarte tegel.

Woonkamer: De originele leistenen vloer loopt van de hal door in de woonkamer. Ook de woonkamer is helemaal gerenoveerd. Alle wanden zijn strak getrokken en voorzien van een nieuwe frisse kleur, die perfect past bij de vloer. De vensterbanken zijn vernieuwd en voorzien van een zwarte hardstenen uitstraling.

Keuken: De grootste verrassing van deze woning is de keuken.....die is er NIET !!! PERFECT !!!! Nu kun je geheel naar eigen inzicht en smaak een keuken (laten) plaatsen. Zin in een grote Amerikaanse koelkast? Een kookeiland? Een bargedeelte? Bovenkasten of juist niet? ALLES in deze keuken is nog mogelijk !!! Hoe tof is dat !!!

First floor

Doordat de eerste verdieping van deze woning en uitbouw heeft boven de voordeur is deze woonlaag zelfs nog groter dan beneden. En dat merk je meteen als je de trap op loopt. De zeer ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers een aparte toilet en twee !!! badkamers. Ook op deze verdieping is alles volledig gerenoveerd.
De donkere laminaatvloer geeft de verdieping een chique uitstraling. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer met eigen badkamer. In deze kamer is het extra lekker wakker worden ´s ochtends met de eerste zonnestralen van die dag op je gezicht. De badkamer die bij deze kamer hoort is volledig vernieuwd en voorzien van strakke witte wanden en een mooie zwarte tegelvloer. Na een dag hard werken kom je hier heerlijk tot rust in je eigen ligbad. Tegenover het bad bevindt zich een grote wastafel met 2 kranen, nooit ruzie bij het handen wassen, dat kun je immers samen tegelijk doen. Tenslotte is deze badkamer nog voorzien van een douche en daarmee helemaal compleet. In het midden van deze eerste verdieping bevindt zich nog een tweede badkamer met een douche. De `bewoners`van de twee overige slaapkamers kunnen hier dus gebruik van maken. Die twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en zijn ook lekker ruim van opzet. Voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een linnenkast op beide kamers.

Second floor

Met een vaste trap bereik je de tweede verdieping van deze woning. Hier bevindt zich nog een verrassing....een extra grote ruimte, te gebruiken als vierde !!! slaapkamer of kantoorruimte of....vul het zelf maar in. Omdat ook deze verdieping is voorzien van een plat dak, heb je nergens schuine kanten. Dit is dus met zo'n 20 m2 een volwaardige ruimte waar je overal kunt staan. En van hieruit is er ook toegang tot een eventueel dakterras.

Details

WOONOMGEVING:
Deze ruime gezinswoning is gelegen in het mooie en ruim opgezette Tuindorp Kievit. Tuindorp Kievit is een jonge kindvriendelijke wijk in de Reeshof met alle faciliteiten in de nabijheid. Naast de vele scholen zijn er veel sportfaciliteiten in de wijk te vinden, zoals: voetbal, tennis, een zwembad en fitness. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver weg, want op korte afstand bevinden zich enkele winkelcentra waaronder winkelcentrum de Heijhoef.

En als je de wijk uit wilt, via de Bijsterveldenlaan ben je in een mum van tijd de wijk uit. Wil je een keer de auto thuislaten en lekker met de trein, ook dat is geen probleem, het NS Station ligt ook vlakbij.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1996
- Perceeloppervlak 480 m2
- Woonoppervlak 166 m2
- Inhoud 533 m3
- NEN 2580 meetrapport*
- Energielabel
- 3 royale slaapkamers (zie plattegrond).
- Keuken naar eigen smaak in te richten.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooie op en top woning bezichtigen ? Dat begrijpen wij heel goed ! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===================================================================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone