Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Nieuwstraat 262, 5025 GC Tilburg

€250,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 92.6 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

NIEUWSTRAAT 75 TILBURG

Dit appartement (maisonette) ligt nabij het centrum in de wijk Korvel. Een gezelige wijk met alle voorzieningen. Wat te denken van een kinderopvang en basisschool op loopafstand van de woning ! Maar dat is nog niet alles want ook de winkelvoorzieningen liggen werkelijk om de hoek. Via de Korvelseweg ben je in een mum van tijd in het centrum van Tilburg met zijn vele wi... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, maisonette, apartment
  Construction period 1981
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 01 July 2021
  Offered since 01 July 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00449
Asking price €250,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 01 July 2021
Last updated 24 July 2021
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1981
Surfaces and content
Effective area 92.6 m²
Living area 44.32 m²
Kitchen area 5.98 m²
Content 320 m³
Surface area external, linked storage rooms 17.6 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Features
Bathroom facilities Bath, Sink
Cadastral informations
Tilburg Q 5692
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

NIEUWSTRAAT 75 TILBURG

Dit appartement (maisonette) ligt nabij het centrum in de wijk Korvel. Een gezelige wijk met alle voorzieningen. Wat te denken van een kinderopvang en basisschool op loopafstand van de woning ! Maar dat is nog niet alles want ook de winkelvoorzieningen liggen werkelijk om de hoek. Via de Korvelseweg ben je in een mum van tijd in het centrum van Tilburg met zijn vele winkels en gezellige restaurants. Maar ook onderwijs, sport en recreatie bevindt zich op korte afstand van de woning in het recreatie- en onderwijsgebied Stappegoor (hier bevindt zich overigens ook een zeer grote Jumbo). Ga je liever met de trein naar je werk ? Ook dat is geen probleem. Het Centraal Station ligt op fietsafstand. En wil je de stad uit….? Ook dat is geen probleem, via de Ringbaan Zuid zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Kortom een TOP plek !

Ground floor

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via de Nieuwstraat toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen en de toegang naar de trap.

Entree appartement:
Via de trap kom je op de binnenplaats op de eerste verdieping die toegang geeft tot de voordeur van dit appartement.
Eénmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot de living met keuken en het toilet.

Woonkamer: Door de grote raampartij komt lekker veel licht de woonkamer binnen. Hier is ruimte genoeg voor een royale zithoek. Tegen de lange muur van de living vind je de moderne haard die het zitgedeelte van de woonkamer meteen een cosy uitstraling geeft. Hoe lekker moet het zijn, om op koude winteravonden, naast deze warmtebron op de bank te ploffen en te genieten van een romantische film. De lichte wanden en plafonds zijn strak afgewerkt en vormen een mooi contrast met de warme houtlook vloer die mooi doorloopt naar de keuken en de eetkamer.

Keuken: De moderne, witte, greeploze keuken is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een 5 pits gastoestel met RVS afzuigkap, een vaatwasser en in de kastenwand een oven en de koelkast. Hier tover je binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn.

Eetkamer: En die gerechten kun je meteen uitserveren aan je gasten die al zitten te borrelen aan de grote eettafel in de eetkamer naast de living.

First floor

Via de vaste trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping. Hier vind je 2 slaapkamers, en een badkamer. De grootste slaapkamer geeft toegang tot TWEE aparte dakterrassen. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een "houtlook" vloer die mooi doorloopt naar de overloop. De badkamer is strak betegeld met witte wandtegels en donkere vloertegels. Je komt er heerlijk tot rust in het ligbad na een drukke dag. Verder beschikt je er over een wastafel met ondermeubel en een douche in het ligbad.

Details

- Bouwjaar 1981;
- Woonoppervlak 93 m2;
- Inhoud 320 m3;
- Servicekosten VVE € ,= per maand;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je dit mooie appartement vlakbij het centrum van Tilburg bezichtigen?
Dat snappen we!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone