Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Mosselhoekplein 30, 5045 LG Tilburg

€310,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 125 m²
Liveable area 109 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

MOSSELHOEKPLEIN 30 TILBURG

Aan het groene Mosselhoekplein in de Reeshof ligt deze heerlijke, goed afgewerkte woning. De centrale ligging in de Reeshof zorgt dat nagenoeg alle faciliteiten in de buurt zijn, zoals winkelcentrum de Heyhoef en winkelcentrum Dalem, het NS-station Tilburg Reeshof en diverse sportverenigingen. Daarnaast zijn er voor kinderen diverse basisscholen (de Bibit, de Sporc... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1997
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 01 July 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 00605
Asking price €310,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 01 July 2022
Last updated 26 July 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 125 m²
Effective area 109 m²
Living area 31.11 m²
Kitchen area 9.15 m²
Content 377 m³
Surface area external storage rooms 7.4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg AG 3924
Area 125 m²
Range Condominium

Description

MOSSELHOEKPLEIN 30 TILBURG

Aan het groene Mosselhoekplein in de Reeshof ligt deze heerlijke, goed afgewerkte woning. De centrale ligging in de Reeshof zorgt dat nagenoeg alle faciliteiten in de buurt zijn, zoals winkelcentrum de Heyhoef en winkelcentrum Dalem, het NS-station Tilburg Reeshof en diverse sportverenigingen. Daarnaast zijn er voor kinderen diverse basisscholen (de Bibit, de Sporckt en de Meander) en twee middelbare scholen (Beatrix College en Reeshof College) op fietsafstand. Deze jonge wijk kenmerkt zich door het vele groen, de ruime opzet en het feit dat de wijk helemaal gasvrij is. Mocht je de Reeshof uit willen, dan liggen ook diverse uitvalswegen op korte afstand (A58 richting Breda en Eindhoven). Het vrije uitzicht aan de voorkant en de grote afstand tot de achterburen geven een heerlijk vrij gevoel. De combinatie tussen de faciliteiten van een stad en de rust en ruimte van een dorp maken dit tot een zeer populaire wijk! Al met al is dit dus een TOP-plek die aan alles voldoet!

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de leuke voortuin bereik je de ruime hal. Deze biedt toegang tot de meterkast en de woonkamer, waar de mooie laminaatvloer doorloopt.

Woonkamer: Wat direct opvalt is de enorme hoeveelheid licht die binnenkomt in de woning. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde die doorlopen tot de grond is dit met recht een licht huis te noemen. Aan de achterkant van de woning is ruimte voor een royale zithoek. De woonkamer beschikt, net als de keuken over een nette laminaatvloer.

Keuken: De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is uitgerust met een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vries combinatie en combi-oven. Hier tover je in een handomdraai de lekkerste gerechten tevoorschijn. Door het grote raam aan de voorkant kijk je heerlijk weg over het mooie groene Mosselhoekplein.

Vanuit de woonkamer kan ook de eerste verdieping bereikt worden. In het voorportaal van de trap bevindt zich de toiletruimte met zwevend toilet.

First floor

Vanuit de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is met 22 m2 zeer groot te noemen. Naast een ruim tweepersoonsbed is hier voldoende ruimte voor een kastenwand. Doordat er nog vanuit 2 deuren toegang is tot deze slaapkamer is het mogelijk om hier een extra kamer te creëren (zoals dit van origine het geval was). Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze beschikt over behang op de muren en een mooie laminaatvloer die over de gehele verdieping doorloopt Ook de badkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt met een ruim ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet over alles wat je nodig hebt.

Second floor

Via de overloop is met een vaste trap de tweede verdieping te bereiken. Deze enorme ruimte is nu in gebruik als sportkamer, maar hier kan bijvoorbeeld ook makkelijk een extra slaapkamer of werkkamer gerealiseerd worden. De zolder beschikt ook over de aansluiting voor de wasmachine. De zijkanten zijn afgewerkt met knieschotten wat veel extra bergruimte creëert.

Garden

De achtertuin is een perfect combinatie tussen groen en bestrating. Daarnaast is er een fijn grasveld te vinden. Zowel vooraan als achteraan in de tuin is meer dan voldoende ruimte om een zithoek te creëren. Zeker aan de achterkant kun je hier dus tot laat genieten van de zon tijdens een heerlijke barbecue. Daarnaast is hier toegang tot de stenen berging en kan de brandgang bereikt worden.

Details

- Bouwjaar 1997;
- Perceeloppervlak 125m2;
- Woonoppervlak 109m2;
- Inhoud 377 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- 3 slaapkamers;
- Ruime zolder;
- Prachtige ligging aan het Mosselhoekplein;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooi instapklare woning bezichtigen?
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone