Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Molenstraat 91, 5014 NC Tilburg

€275,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 172 m²
Liveable area 87.1 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

MOLENSTRAAT 91 TILBURG

Nabij het centrum van Tilburg ligt deze ruime eengezinswoning. De woning is gelegen in de buurt Loven-Besterd. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt. Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station, op loopafstand bevindt zich een supermarkt en één van de oudste parken v... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1905
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 09 January 2024
 • Location

Features

Offer
Reference number 00860
Asking price €275,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 09 January 2024
Last updated 02 February 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 172 m²
Floor Surface 87.1 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 10.81 m²
Content 323 m³
Surface area other inner rooms 4.1 m²
External surface area storage rooms 13.7 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a busy street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit NXT
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg N 15634
Area 172 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

MOLENSTRAAT 91 TILBURG

Nabij het centrum van Tilburg ligt deze ruime eengezinswoning. De woning is gelegen in de buurt Loven-Besterd. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt. Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station, op loopafstand bevindt zich een supermarkt en één van de oudste parken van Tilburg, het Wilhelminapark. De twee mooiste musea van Tilburg, het Textielmuseum en Museum De Pont bevinden zich bijna om de hoek. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden. Kortom een Topplek!

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via het bovenlicht en het venster in de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen. Je vindt hier de meterkast, de toegang tot de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping. De "houtlook" laminaatvloer loopt vanuit de entree mooi door naar de woonkamer.

Woonkamer: De living is ruim van opzet. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel en een royale zithoek. Aan de achterzijde zou je het raam eventueel nog kunnen verlagen tot aan de grond, zo zou je de tuin nog meer bij de woonkamer kunnen betrekken. Via de woonkamer heb je ook toegang tot de bergkast onder de trap naar de eerste verdieping. Voor wat extra veiligheid in de nacht, of als je wat langer niet thuis bent, is de voorzijde van de woonkamer voorzien van een rolluik.

Keuken: Aan de achterzijde van de living bevindt zich de royale keuken. Je hebt er de beschikking over een 4-pits gastoestel met oven en RVS afzuigkap en een koelkast met vriezer. In deze keuken bereid je, in een handomdraai, allerlei lekkere gerechten voor je hele familie en al je vrienden.

Bijkeuken: Achter de keuken vind je de ruime bijkeuken. Ideaal als bergruimte en de wasmachine en droger zouden hier ook geplaatst kunnen worden. Vanuit de bijkeuken bereik je via een luik, de zolder boven de keuken, bijkeuken en badkamer. Tevens bevindt zich in de bijkeuken de achterdeur naar de tuin.

Badkamer: De bijkeuken geeft ook toegang tot de badkamer en het aparte toilet. Deze zijn beiden volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een designradiator.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en een overloop. De "master bedroom" bevindt zich aan de achterzijde, over de gehele breedte van de woning en beschikt over 2 inbouwkasten. Aan de voorzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. Alle slaapkamers zijn netjes afgewerkt met een "houtlook" laminaatvloer.

Second floor

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder. Ideaal voor het opbergen van je spullen en de welbekende koffers en kerstspullen. Deze zolder is bereikbaar via de vaste kast in de masterbedroom.

Garden

De diepe achtertuin (24 meter!) ligt op het noorden maar heeft meer dan voldoende zon. Door het ontbreken van directe achterburen beschikt de tuin over lekker veel privacy. Achter in de tuin vind je de berging, ideaal voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fietsen.

Details

- Bouwjaar 1905;
- Perceeloppervlak 172 m2;
- Woonoppervlak 87 m2;
- Inhoud 323 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Diepe achtertuin;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone