Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Missionarisstraat 27, 5038 PG Tilburg

€260,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 112 m²
Liveable area 88.4 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

MISSIONARISSTRAAT 27 TILBURG

Deze sfeervolle woning is gelegen in de Bomenbuurt in Tilburg. Via de Missionarisstraat ben je in enkele minuten in het gezellige dwaalgebied en de binnenstad van Tilburg met haar vele winkeltjes en restaurantjes. Moet je voor je werk met het openbaar vervoer naar een andere stad…..geen probleem want ook het centraal station ligt op slechts enkele minuten afstand... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1905
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 26 August 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00451
Asking price €260,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 26 August 2021
Last updated 25 September 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Surfaces and content
Plot size 112 m²
Effective area 88.4 m²
Living area 26.17 m²
Kitchen area 9.02 m²
Content 354 m³
Surface area other inner rooms 10.7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Bathroom facilities Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg P 2417
Area 112 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

MISSIONARISSTRAAT 27 TILBURG

Deze sfeervolle woning is gelegen in de Bomenbuurt in Tilburg. Via de Missionarisstraat ben je in enkele minuten in het gezellige dwaalgebied en de binnenstad van Tilburg met haar vele winkeltjes en restaurantjes. Moet je voor je werk met het openbaar vervoer naar een andere stad…..geen probleem want ook het centraal station ligt op slechts enkele minuten afstand. Diverse onderwijsinstellingen en ook de Universiteit van Tilburg liggen dichtbij.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij "de grote" Albert Heijn XL. Wil je met de auto de stad uit? Geen probleem want diverse doorgaande wegen zoals de Bredaseweg, de Hart van Brabantlaan en de Ringbaan West brengen je snel op de A58 in de richting Eindhoven, Breda of den Bosch of op de weg van Tilburg naar Waalwijk (N261).

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Door de vensters in- en boven de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen. Je vindt hier de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer. De lichte tegelvloer loopt mooi door naar de woonkamer en de keuken.

Woonkamer: Door de uitbouw aan de achterzijde van de woning is de living lekker ruim geworden. Er is voldoende ruimte voor een eettafel en een sfeervolle zithoek. De openslaande deuren in de achtergevel zorgen voor een gezellig contact met de binnenplaats. Je vindt hier ook nog de toegang tot de berging onder de trap naar de eerste verdieping.

Keuken: In de aanbouw voorbij de woonkamer, bevindt zich de keuken. Deze strakke keuken is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een vaatwasser, een 4-pits gasfornuis met oven, een RVS afzuigkap en een koelkast. Het grote raam zorgt dat er lekker veel daglicht naar binnen valt.

Badkamer: Achter de keuken bevindt zich een hal met toegang tot de badkamer, de binnenplaats en het aparte toilet. De badkamer is volledig gemoderniseerd en voorzien van een ruime inloopdouche, een brede wastafel met onder- en bovenmeubel en een design radiator.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier vind je aan de voorzijde van de woning 2 slaapkamers en aan de achterzijde bevindt zich nog een slaapkamer. Twee van deze slaapkamers hebben een vaste inbouwkast. De eerste verdieping beschikt ook over een aparte toilet met wastafel.

Second floor

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder voor de welbekende koffers en kerstspulletjes.........

Garden

De binnenplaats is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Via de poort achterin de binnenplaats kun je makkelijk achterom. De ruime berging is ideaal voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fietsen.

Details

- Bouwjaar 1905;
- Perceeloppervlak 88 m2;
- Woonoppervlak 112 m2;
- Inhoud 354 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze karakteristieke woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone