Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Megenstraat 107, 5045 KE Tilburg

€250,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 200 m²
Liveable area 143 m²

Note

General

MEGENSTRAAT 107 TILBURG
Wanneer je op zoek bent naar een ruime gezinswoning kijk dan niet verder want deze woning is een waar ruimte wonder. Als hoekwoning is deze woning ten opzichte van de tussenwoningen in hetzelfde blok zelfs 1 meter breder qua opzet....!! WOW !! Laten we u snel meenemen in onze tekstuele rondleiding ! En wees gewaarschuwd want de architect heeft een zeer leuk detail in deze... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1996
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 11 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 00079
Asking price €250,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 11 November 2018
Last updated 11 January 2019
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 200 m²
Effective area 143 m²
Content 430 m³
Surface area external storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Parking Carport
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

MEGENSTRAAT 107 TILBURG
Wanneer je op zoek bent naar een ruime gezinswoning kijk dan niet verder want deze woning is een waar ruimte wonder. Als hoekwoning is deze woning ten opzichte van de tussenwoningen in hetzelfde blok zelfs 1 meter breder qua opzet....!! WOW !! Laten we u snel meenemen in onze tekstuele rondleiding ! En wees gewaarschuwd want de architect heeft een zeer leuk detail in deze woning verwerkt.........wat deze woning erggggg bijzonder en speels maakt !

BEGANE GROND:
Aan de voorzijde van de woning ligt een ruime oprit met een modern vormgegeven carport waar je lekker droog je auto kan stallen. Naast de carport ligt tevens de berging, en omdat dit de hoekwoning is, is ook deze berging groter dan die van de tussenwoningen....voldoende ruimte voor de fietsen dus !

Hal:
Via een ruim opgezette en lichte hal betreden we deze ruime en speelse woning. In de hal is ruimte voor een grote garderobe. Hier bevinden zich tevens de welbekende meterkast (stadsverwarming), toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Keuken:
Vanuit de hal kom je uit in de keuken. En daar zie je meteen wat deze woning zo bijzonder maakt ! De architect heeft namelijk tussen de slaapkamers op de eerste verdieping een vide gecreëerd waardoor je in de keuken een heerlijke lichte ruimte ervaart. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is in een hoekopstelling geplaatst. Vanuit de keuken heb je vrij zicht op de woonkamer. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur waarvan sommige vrij recent in 2017 zijn vernieuwd, zoals de vaatwasser en de koelkast. In de keuken is voldoende ruimte voor een riante tafel waar je met het hele gezin aan kunt eten. En door de voorgelegen berging en carport zit je er helemaal uit het zicht en prive. Wat een heerlijke plek is dit ! In de keuken ligt een lichte tegelvloer.

Woonkamer:
De woonkamer is heerlijk ruim en is helemaal op de tuin georiënteerd. Rondom de open haard (hout gestookt) kan je een gezellige zithoek creëeren en zit je deels uit het zicht van de keuken. Om het nog sfeervoller te maken ligt er een mooie houiten grenen vloer. Vanuit de huiskamer is er een goed zicht op de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
Via de trapopgang kom je uit op de ruime overloop met toegang naar twee evengrote zeer ruime slaapkamers (3,60 x 5,1 meter) van 18,4m2 !!! Tevens is er op de overloop toegang naar het toilet en een ruimte voor de wasmachine en droger). Vanuit de slaapkamers heb je door de vide zicht op de keuken en de woonkamer wat de slaapkamers heerlijk licht maakt. Wat een ruimte !!!

TWEEDE VERDIEPING:
Via de trapopgang kom je uit op de ruime overloop met toegang naar wederom twee evengrote zeer ruime slaapkamers (3,60 x 5,1 meter) van 18,4m2 !!! Tevens is er op de overloop toegang naar de ruime badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Deze verdieping is wat ruimer dan de eerste verdieping omdat hier geen vide is.

TUIN:
In de op het zuiden gelegen tuin kun je in de zomer optimaal genieten van de zon zonder dat je last hebt van achterburen want die hebt je in deze zeer gunstig gelegen hoekwoning absoluut niet. De tuin heeft via een poort aan de zijkant een aparte achterom.

WOONOMGEVING:
Deze ruime hoekwoning is gelegen het mooi en ruim opgezette Tuindorp Kievit. Tuindorp Kievit is een jonge kindvriendelijke wijk in de Reeshof met alle faciliteiten in de nabijheid. Wat te denken van enkele basisscholen (Zoals "De Meander", De Sporckt" en "Bibit") en een kinderopvang op loopafstand...? Voor de wat oudere kinderen bevinden zich ook enkele middelbare scholen op fietsafstand. Naast de vele scholen zijn er veel sportfaciliteiten in de wijk te vinden: voetbal, tennis, zwembad en fitness. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u ook niet ver weg, want op korte afstand bevinden zich enkele winkelcentra waaronder winkelcentrum de Heijhoef.

En als je de wijk uit wil, via de Bijsterveldenlaan ben je in een mum van tijd de wijk uit. Wil je een keer de auto thuislaten en lekker met de trein, ook dat is geen probleem, het NS Station ligt ook vlakbij.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1996.
- Perceeloppervlak 200m2.
- 4 royale slaapkamers (zie plattegrond).
- Zeer gunstig gelegen achtertuin zonder directe achterburen.
- Eigen oprit met carport en ruime berging.
- 14 zonnepanelen op dak (2013) met een jaaropbrengst van 3.000 Megawatt.
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.
- Aanvaarding in onderling overleg.

Wil je deze mooi instapklare woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195
M: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===============================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

ZonZone