Object detail

New for sale

For sale: Magnoliaerf 20, 5038 KP Tilburg

€345,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 105 m²
Liveable area 129.5 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

MAGNOLIAERF 20 TILBURG

Deze sfeervolle woning is gelegen in de Bomenbuurt in Tilburg en op loopafstand van het nu al "wereldberoemde" Spoorpark in dit stadspark vind je voorzieningen voor recreatie, sport en cultuur. Het is aangelegd in een verwaarloosd voormalig spoor- en industriegebied en is gerealiseerd door een burgerinitiatief.
Via de Beukenstraat en de Watertorenstraat ben je in enk... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1996
  Status Available
  Offered since 18 November 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00351
Asking price €345,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 18 November 2020
Last updated 25 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Surfaces and content
Plot size 105 m²
Effective area 129.5 m²
Living area 54.61 m²
Kitchen area 6.83 m²
Content 451 m³
Surface area external storage rooms 5.7 m²
Surface area external, linked storage rooms 10.3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Double sink, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink, Walkin shower
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg P 7403
Area 105 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

MAGNOLIAERF 20 TILBURG

Deze sfeervolle woning is gelegen in de Bomenbuurt in Tilburg en op loopafstand van het nu al "wereldberoemde" Spoorpark in dit stadspark vind je voorzieningen voor recreatie, sport en cultuur. Het is aangelegd in een verwaarloosd voormalig spoor- en industriegebied en is gerealiseerd door een burgerinitiatief.
Via de Beukenstraat en de Watertorenstraat ben je in enkele minuten in het gezellige dwaalgebied en de binnenstad van Tilburg met haar vele winkeltjes en restaurantjes. Moet je voor je werk met het openbaar vervoer naar een andere stad…..geen probleem want ook het centraal station ligt op slechts enkele minuten afstand. Diverse onderwijsinstellingen en ook de Universiteit van Tilburg liggen dichtbij.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij "de grote" Albert Heijn XL. Wil je met de auto de stad uit? Geen probleem want diverse doorgaande wegen zoals de Bredaseweg, de Hart van Brabantlaan en de Ringbaan West brengen je snel op de A58 in de richting Eindhoven, Breda of den Bosch of op de weg van Tilburg naar Waalwijk (N261).

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: De compacte entree is lekker licht door het venster in de voordeur. Je vindt hier de meterkast , het toilet en de toegang naar de living.

Woonkamer: De woonkamer bevindt zich rondom de glazen hal met de trap naar de eerste verdieping. Hierdoor ontstaan er twee aparte gedeeltes, een eetkamer aan de achterzijde van de woning en de keuken aan de voorzijde. De raampartij in de achtergevel strekt zich uit tot aan de eerste verdieping en zorgt voor aangenaam veel daglicht. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in.

Keuken: De keuken is opgesteld in een U-vorm en beschikt over een kookplaat, vaatwasser, grote oven, ijskast en RVS afzuigkap. Hier tover je binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn. Door het grote raam boven het aanrecht valt lekker veel daglicht naar binnen.

First floor

Via de glazen hal bereik je de eerste verdieping. Hier vind je een slaapkamer, een badkamer, een aparte toilet en aan de achterzijde vind je heerlijke lichte de TV-kamer met vide. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is ruimte genoeg voor een grote kastenwand en een royaal tweepersoonsbed. De badkamer is netjes afgewerkt met witte wandtegels en beschikt over een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel met ondermeubel. Je krijgt dus nooit ruzie over het tanden poetsen want dit kun je samen doen.

Second floor

Als kers op de taart vind je op de tweede verdieping naast de ruime overloop nog 2 slaapkamers en een TWEEDE badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een verdiepingshoge raampartij en grenst aan het dakterras (10,30m2) op het zuiden, dit is een fantastisch mooie plek om te genieten van de avondzon. Ook aan de voorzijde van de woning heeft deze verdieping een ruime slaapkamer. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt, de vloer loopt mooi door naar de overloop. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche, een wastafel en je vindt er ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Garden

De ruime stadstuin ligt op het zuiden en heeft dus lekker veel zonuren. Ook tijdens een regenbuitje kun je heerlijk buiten zitten onder de ruime overkapping aan de achterzijde van de woning. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van mooie strakke grijze bestrating. Achter in de tuin vind je de berging, ideaal voor het opslaan van al je tuinspullen en het parkeren van je fiets.

Details

- Bouwjaar 1996;
- Perceeloppervlak 105 m2;
- Woonoppervlak 129 m2;
- Inhoud 451 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Dakterras op het zuiden;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze karakteristieke woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone