Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Leijparkweg 71, 5022 AB Tilburg

€495,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 320 m²
Liveable area 121.7 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

LEIJPARKWEG 71 TILBURG

Gelegen aan de rand van Tilburg ligt deze ruime hoekwoning met garage en prachtige tuin.

De woning is op korte afstand gelegen van 1 van de mooiste parken van Tilburg, Het Leijpark. Dit park is ideaal om te fietsen, wandelen, hardlopen of gewoon om te relaxen met wat vrienden. Neem hapjes en drankjes mee en strijk neer op een picknick-kleed. De buurt heeft naar verh... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1954
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 23 September 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00475
Asking price €495,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 23 September 2021
Last updated 20 October 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1954
Surfaces and content
Plot size 320 m²
Effective area 121.7 m²
Living area 32.81 m²
Kitchen area 12.15 m²
Content 443 m³
Surface area external storage rooms 26.6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Tilburg Y 608
Area 320 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

LEIJPARKWEG 71 TILBURG

Gelegen aan de rand van Tilburg ligt deze ruime hoekwoning met garage en prachtige tuin.

De woning is op korte afstand gelegen van 1 van de mooiste parken van Tilburg, Het Leijpark. Dit park is ideaal om te fietsen, wandelen, hardlopen of gewoon om te relaxen met wat vrienden. Neem hapjes en drankjes mee en strijk neer op een picknick-kleed. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: De hal van deze woning is lekker ruim van opzet. Er valt veel daglicht naar binnen en door de lichte muren oogt het geheel nog ruimtelijker. Via de hal bereik je de keuken, de woonkamer, de eerste verdieping en ook het toilet bevindt zich hier.

Woonkamer: De royale living biedt genoeg ruimte voor een ruime zithoek en een grote eettafel. De robuuste tegelvloer loopt mooi door naar de keuken en de entree. De ramen in de zijgevel en de grote schuifpui naar het terras zorgen ook in deze ruimte voor lekker veel licht. De strakke schouw met moderne haard in de woonkamer is recent vernieuwd en past helemaal bij de sfeer van deze woning. Hoe lekker moet het zijn, om op koude winteravonden, naast deze warmtebron op de bank te ploffen en te genieten van een romantische film.

Keuken: De strakke greeploze keuken kan zo in een woonmagazine en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Je hebt er de beschikking over een vaatwasser, koelkast met vriezer, combi/oven en in het aanrechtblad is een Bora kookplaat geíntegreerd met kookveldafzuiging. Hier tover je binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Deze beschikt over 2 slaapkamers, een wasruimte en een badkamer. De beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt en de "houtlook" laminaatvloer loopt mooi door vanuit de slaapkamers naar de overloop. Vanuit de overloop heb je ook toegang tot de wasruimte en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld, Je vindt en een ruime inloopdouche, een extra brede wastafel met ondermeubel en een toilet.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping van deze woning. Hier bevindt zich naast de voorzolder nog een volledige slaapkamer. Door de grote dakkapel is hier een volwaardige slaapkamer ontstaan. Ook hier loopt de "houtlook" laminaatvloer mooi door over de gehele verdieping.

Garden

Rondom het huis bevindt zich de tuin. De grote achtertuin biedt veel privacy en ligt op het noordwesten. Hier kun je dus heerlijk lang genieten van de avondzon. Tijdens een regenbuitje kun je gewoon verder genieten onder de overkapping en achter het glas van de veranda. De betonnen tegels en de sierbestrating zorgen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Je vindt hier ook de grote garage/berging met daarnaast de poort waardoor je makkelijk achterom kunt.

Details

- Bouwjaar 1954;
- Perceeloppervlak 320 m2;
- Woonoppervlak 122 m2;
- Inhoud 443 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Schuifpui in de achtergevel wordt nog volledig vernieuwd;
- Prachtige tuin rondom de woning;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone