Object detail

Sold

Sold: Lambert de Wijsstraat 37, 5046 LG Tilburg

€264,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 97 m²
Liveable area 139 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

LAMBERT DE WIJSSTRAAT 37 TILBURG

Ruimtewonders als deze woning zijn met een vergrootglas te zoeken. Want wees nou eerlijk hoe vaak tref je een woning met 5 slaapkamers....en 2 badkamers.....? Ja u leest het goed 5 slaapkamers en 2 badkamers.....! En dat allemaal in de gezellige wijk Goirke - Hasselt met veel mooie 18e eeuwse panden, gebouwd in de tijd dat Tilburg nog een bloeiende textielindust... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 2002
  Status Sold
  Offered since 14 February 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00098
Price €264,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 14 February 2019
Last updated 16 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2002
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 97 m²
Effective area 139 m²
Content 460 m³
Surface area external storage rooms 10 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Heat recovery system
Partial Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower
Sink
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

LAMBERT DE WIJSSTRAAT 37 TILBURG

Ruimtewonders als deze woning zijn met een vergrootglas te zoeken. Want wees nou eerlijk hoe vaak tref je een woning met 5 slaapkamers....en 2 badkamers.....? Ja u leest het goed 5 slaapkamers en 2 badkamers.....! En dat allemaal in de gezellige wijk Goirke - Hasselt met veel mooie 18e eeuwse panden, gebouwd in de tijd dat Tilburg nog een bloeiende textielindustrie had. Maar met deze in 2002 gebouwde moderne woning hoeft u niet bang te zijn voor een kluswoning want je werkhandschoenen kan je hier gerust thuis laten. Je hoeft hier alleen de deur open te doen en je kan meteen gaan inrichten......Nieuwsgierig,,,,,,,? Dat snappen we, lees snel verder wat deze ruime woning allemaal te bieden heeft....!

BEGANE GROND:

Entree:
Door de raampartij in en naast de deur is de sfeervolle entree heerlijk licht en door de licht geschilderde houten trapopgang naar de eerste verdieping ervaar je een ruimtelijk gevoel ! Er is plaats voor een garderobe voor de jassen en shawls. Op de vloer ligt een mooie lichtgrijze keramische vloer welke doorloopt over de gehele begane grond. En wat helamaal top is, is dat deze verwarmt wordt middels vloerverwarming.....!!! Lekker warme voetjes !!!

Woonkamer:
Via de entree kom je in de lichte, sfeervolle en ruime woonkamer. Wat is dit een heerlijke ruimte. Aan de straatzijde is ruimte voor een royale zithoek met TV opstelling. Achterin de woonkamer is aansluitend aan de open keuken plaats voor een grote eettafel waar je met een groot gezellschap kan genieten van een heerlijk diner.......en om het nog completer te maken......via de schuifpui kom je vanuit de woonkamer in de tuin en haal je de tuin als het ware van buiten naar binnen. Hier kun je heerlijk onder de veranda zitten....WOW !

Keuken:
De strakke moderne keuken ligt aan de tuinzijde van de woning en is geplaatst in een hoekopstelling en is semi open. Vanuit de voorzijde van de woning zie je de keuken dus niet, maar vanuit de eetkamer achterin de woonkamer heb je wel een mooi uitzicht op de keuken. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde luxe inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat, een combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser. Zoals hiervoor al aangegeven bevindt zich tussen de open keuken en de woonkamer bevindt zich de eetkamer welke aan de parallel aan de openslaande tuindeuren aan de tuinzijde ligt. Wat zal het hier in de zomermaanden en het voor- en najaar heerlijk vertoeven zijn hier !

EERSTE VERDIEPING:
We hadden het u al verklapt......... deze woning is namelijk een werkelijk ruimte wonder ! Want op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer......!

Aan de voorzijde liggen twee slaapkamers waarvan de kleinste ruim 7 m2 groot is (2,46 m x 3 m) en de grootste ruim 10 m2 (3 m x 4,63 m).
Aan de achterzijde ligt de ruime en lichte "masterbedroom" van bijna 14 m2 (3 m x 4,6 m) waar aan een kant van de kamer een grote inbouwkast is gecreëerd. Aan opbergruimte geen gebrek en altijd een opgeruimde slaapkamer !

Eveneens aan de achterzijde ligt de eerste badkamer met toilet, bad en wastafel. Op de vloer ligt een mooie zwarte strakke vloer en de wanden zijn tot aan het plafond betegeld met een mooie lichte strakke wandtegel. Het geheel oogt lekker fris en modern.

TWEEDE VERDIEPING:
En met de ruimte houdt het maar niet op want via de trap kom je op de zeer ruime overloop van de tweede verdieping met twee slaapkamers en de tweede badkamer !! De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en is ruim 12 m2 groot (3 m x 4,15 m). De kleinere ligt aan de voorzijde en is toch nog bijna 10 m2 groot (3,12 m x 3 m), maar dat wil niet zeggen dat dit de mindere kamer is want er zit een hele sfeervolle hoekraampartij in met uitzicht op je eigen dakterras van waaruit je via de overloop kan komen........hier kun je heerlijk in de late middag en vroege avond nog genieten van de zon en bovenal het mooie uitzicht wat je van hieruit hebt ! Bij gezinnen met meerdere kinderen zal dat een stevige discussie opleveren over wie er op deze heerlijke slaapkamer mag gaan slapen ! Ik zou maar vast argumenten gaan verzinnen :-) !

TUIN:
De tuin ligt zeer gunstig op zuid waardoor je gegarandeerd veel van de zon kan genieten en omdat je geen directe achterburen hebt, biedt deze enorm veel privacy. De tuin is verder onderhoudsvriendelijk aangelegd met mooie sierbestrating. Direct aan het huis is een mooie houten veranda aangebouwd. Voor de fietsen en het tuinmeubilair staat links vast aan de woning een houten berging (5m x 2m). Altijd een opgeruimde tuin. Hier is het vast en zeker genieten, wat een paradijsje ! Via een poort kom je op een afgesloten parkeerterrein waar je een eigen parkeerplek hebt voor de auto.

WOONOMGEVING:
Dit ruimtewonder ligt in de gezellige wijk Goirke - Hasselt. Een wijk met veel mooie 18e eeuwse panden, gebouwd in de tijd dat Tilburg nog een bloeiende textielindustrie had en die ligt tussen de Ringbaan-West, de Ringbaan Noord, de Goirkestraat en de Hasseltstraat. Voor de dagelijkse boodschappen is de AH XL aan de Jan Heijnsstraat op fietsafstand maar ook de recent verbouwde Jumbo aan het Jullianaplein is dicht bij. In de straat ligt wat verderop een fijn groen plein met speeltoestellen waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Ook voor onderwijs hoef je niet ver weg want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse lagere scholen en middelbare scholen. Voor een hapje eten of wat uitgebreider winkelen ligt ook de bruisende Tilburgse binnenstad op loop- en fietsafstand. En wil je de stad uit.......geen probleem, via de "Goirkestraat" en de "Ringbaan-Noord" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Ook het centraal station is op korte afstand van deze heerlijke woning, kortom een TOP plek !

BIJZONDERHEDEN:
- Energielabel A
- WTW installatie
- aantoonbare lage energierekening !
- vloerverwarming op begane grond
- 5 slaapkamers !
- 2 badkamers !
- Groot dakterras aan voorzijde toegankelijk vanuit slaapkamer
- 2014: CV ketel Remeha Calenta
- 2018: binnen en buiten schilderwerk
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar*

Wil je deze mooi instapklare woning bezichtigen ? Dat snappen we ! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195
M: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===============================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

ZonZone