Object detail

For sale: Kwaadeindstraat 33, 5041 JJ Tilburg

€350,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 92 m²
Liveable area 84 m²
Acceptance By consultation

Note

General

KWAADEINDSTRAAT 33 TILBURG

Nabij het centrum van Tilburg ligt deze fraaie eengezinswoning aan de Kwaadeindstraat 33.
De woning is gelegen in de buurt Hasselt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt.
Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station, Winkelcentrum De Rooi Pannen bevindt zich vla... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1905
    Offered since 03 August 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 00626
Asking price €350,000
Acceptance By consultation
Offered since 03 August 2022
Last updated 23 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Surfaces and content
Plot size 92 m²
Floor Surface 84 m²
Living area 25.7 m²
Kitchen area 9.39 m²
Content 303 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas
Year of manufacture 2021
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Cadastral informations
Tilburg O 5208
Area 92 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

KWAADEINDSTRAAT 33 TILBURG

Nabij het centrum van Tilburg ligt deze fraaie eengezinswoning aan de Kwaadeindstraat 33.
De woning is gelegen in de buurt Hasselt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt.
Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station, Winkelcentrum De Rooi Pannen bevindt zich vlakbij en de twee mooiste musea van Tilburg, het Textielmuseum en Museum De Pont bevinden zich bijna om de hoek. En via de Ringbaan-West zit je zo op de uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven en Breda. Kortom een TOP plek!

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Door het venster in de voordeur en het bovenlicht valt lekker veel daglicht de entree binnen. Hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en via de stalen glazen deur heb je toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd is een ruime living ontstaan. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een royale zithoek en een grote eettafel. De living is voorzien van een karaktervolle warme houtlook PVC vloer, deze is gelegd in visgraatmotief. De woonkamer beschikt ook over een bergkast onder de trap naar de eerste verdieping.

Keuken: Achter de woonkamer in de uitbouw bevindt zich de keuken. Deze is in 2021 geheel vernieuwd. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een spoelbak, een vaatwasser en een koelkast met vriezer. Maar de echte blikvanger is het grote RVS gasfornuis met brede oven. Ook is er voldoende ruimte om, zoals de huidige bewoner nu gedaan hebben, een extra kast of bijvoorbeeld een werkblad te plaatsen. Door het raam boven het aanrecht en de lichtkoepel in het plafond valt lekker veel daglicht de keuken binnen. De grote vierkante tegels lopen vanuit de keuken mooi door naar de badkamer en het toilet. Je vindt er ook de toegang tot de achtertuin.

Naast de keuken bevinden zich het aparte toilet en de badkamer. Ook de badkamer is in 2021 volledig vernieuwd. De badkamer is dus helemaal up-to-date en beschikt over een ruime inloopdouche een wastafel met ondermeubel en een design radiator.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een technische ruimte. De "master bedroom" bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een garderobekast. De tweede slaapkamer vind je aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn strak afgewerkt en net als de overloop voorzien van een "houtlook" laminaatvloer. In de berging/technische ruimte bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Second floor

De woning beschikt ook nog over een ruime zolder voor de welbekende koffers en kerstspulletjes. Deze is bereikbaar via een Vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping.

Garden

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating. De tuin ligt op het Noord Westen, je hebt er dus tot laat in de avond de zon te pakken. Via de houten poort kun je gemakkelijk met je fiets achterom.

Details

- Bouwjaar 1905;
- Perceeloppervlak 92 m2;
- Woonoppervlak 84 m2;
- Inhoud 303 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Keuken vernieuwd in 2021;
- Badkamer vernieuwd in 2021;
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone