Object detail

For sale: Kruidenlaan 100, 5044 CP Tilburg

€269,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 116 m²
Liveable area 89.5 m²
Acceptance By consultation

Note

General

KRUIDENLAAN 100 TILBURG

Deze fraaie tussenwoning met tuin op het zuiden is gelegen in de buurt Kruidenbuurt Oost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt. Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum Paletplein en dicht bij het Wandelbos. Daarn... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1963
    Offered since 06 September 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 00636
Asking price €269,500
Acceptance By consultation
Offered since 06 September 2022
Last updated 22 September 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Surfaces and content
Plot size 116 m²
Effective area 89.5 m²
Living area 23.8 m²
Kitchen area 7.65 m²
Content 309 m³
Surface area external storage rooms 7.4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg AD 2675
Area 116 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

KRUIDENLAAN 100 TILBURG

Deze fraaie tussenwoning met tuin op het zuiden is gelegen in de buurt Kruidenbuurt Oost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt. Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum Paletplein en dicht bij het Wandelbos. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de vensters in de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen. Hier vind je het toilet, de trapkast met lekker veel bergruimte en de trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer: Bij binnenkomst valt meteen op hoe ruim deze living is. Door de grote raampartijen valt ook hier lekker veel daglicht naar binnen. Er is meer dan voldoende ruimte voor een royale zithoek en een grote eettafel. Het grote raam in de achtergevel, zorgt voor een gezellig contact met de achtertuin. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt een "houtlook" laminaat.

Keuken: De moderne strakke keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien. Er is een grote inductiekookplaat met RVS afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast met vriezer en een combi/oven op ooghoogte.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een bergkast en de badkamer. De "masterbedroom" bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft ruimte genoeg voor het plaatsen van een grote garderobekast. Op de vloer ligt een "houtlook" laminaat dat mooi doorloopt naar de overloop en de andere slaapkamers aan de voor- en achterzijde van de woning. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is volledig betegeld. Er is een ruime douche en een wastafel met ondermeubel.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier vind je nog een ruime kamer met heel veel bergruimte. De Velux dakramen zorgen ervoor dat deze verdieping nog ruimtelijker aanvoelt. Ideaal in te richten als een extra slaapkamer.

Garden

De achtertuin van deze woning is nog geheel naar eigen smaak in te richten. De basis is gelegd met stoeptegels en strakke beton en houten schuttingen. De tuin ligt op het zuiden en biedt dus een overvloed aan zonuren. Achter in de tuin staat een ruime berging voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fiets. Naast de berging bevindt zich een poort waardoor je makkelijk achterom kunt.

Details

- Bouwjaar 1963;
- Perceeloppervlak 116 m2;
- Woonoppervlak 90 m2;
- Inhoud 309 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Energielabel D;
- 4 slaapkamers;
- Ruime zolder;
- Aan de achterzijde voorzien van rolluiken;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij goed!

Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone