Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Koestraat 129-01, 5014 EC Tilburg

€325,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 74.3 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

KOESTRAAT 129-01 TILBURG

Als je echt iets bijzonders zoekt en wil wonen in een pand met veel historie, ben je bij dit appartementencomplex aan het juiste adres. Het karakteristieke pand is onderverdeerld in 11 appartementen, waarvan wij er nu 1 te koop hebben! Het betreft een maisonnette, dus een appartement met twee verdiepingen, een eigen buitenruimte, eigen parkeerplaats en opbergschuur!... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, maisonette, apartment
  Construction period 2010
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 07 October 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 00658
Asking price €325,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 07 October 2022
Last updated 19 November 2022
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2010
Surfaces and content
Floor Surface 74.3 m²
Living area 24.99 m²
Kitchen area 14.49 m²
Content 299 m³
Surface area other inner rooms 2.2 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Heating Collective heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Tilburg N 16069
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

KOESTRAAT 129-01 TILBURG

Als je echt iets bijzonders zoekt en wil wonen in een pand met veel historie, ben je bij dit appartementencomplex aan het juiste adres. Het karakteristieke pand is onderverdeerld in 11 appartementen, waarvan wij er nu 1 te koop hebben! Het betreft een maisonnette, dus een appartement met twee verdiepingen, een eigen buitenruimte, eigen parkeerplaats en opbergschuur! Het pand ligt nabij het gezellige stadscentrum, en op loopafstand van het Besterdplein en het NSplein. Op de fiets ben je binnen een paar minuten in de Spoorzone, achter het Centraal Station, met zijn nu al "wereldberoemde" LocHal en leuke restaurants zoals, De Houtloods, De Wagon en Raw.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de algemene ingang van het pand heb je toegang tot de hal waar je de voordeur van het appartement vindt. Je komt binnen op de begane grond waar zich de living met open keuken bevindt. Bij de entree zit ook de meterkast.

Woonkamer: De living is ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor een royale zithoek en een eethoek. De gehele woning is voorzien van een licht grijze laminaat vloer. Aan twee kanten van de ruimte vind je lichtstraten in het plafond waardoor je lekker veel daglicht binnen krijgt. De woonkamer geeft toegang tot een van de slaapkamers of werkkamer, de deur naar buiten waar zich de berging bevindt en de open trap naar de eerste verdieping.

Keuken: Aan de voorzijde van het appartement ligt de keuken. Hier is een strakke moderne keuken gerealiseerd. Deze u-vormige keuken voldoet werkelijk aan alles wat op je wensenlijstje staat. Je vind er een vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en een inductiekookplaat met RVS afzuigkap. Kortom hier kun je de lekkerste gerechten bereiden.

Slaap/werkkamer: Aan de achterkant van het appartement vind je nog een slaapkamer met badkamer en-suite. Via deze kamer heb je ook nog toegang tot het aparte toilet en de deur naar de buitenruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en aansluiting voor de wasmachine.

First floor

EERSTE VERDIEPING

Middels een vaste trap betreed je een tweede slaapkamer ook met een badkamer en-suite. De sfeervolle ruimte is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. De kamer heeft twee dakramen, wat zorgt voor voldoende daglicht in de ruimte en ventilatie op warmere dagen. De badkamer heeft een douche, wastafel met meubel en een toilet.

Garden

BUITENRUIMTE

Het appartement heeft ook een eigen buiten ruimte die je kunt bereiken via de extra kamer op de begane grond. Je kunt er in de zomer heerlijk een maaltijd nuttigen aan het gezellig bistro setje.

Details

- Bouwjaar 2010;
- Woonoppervlakte 74 m2
- Inhoud 299 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- 2 slaapkamers en 2 badkamers;
- gesitueerd in een karakteristiek pand;
- met eigen buitenruimte;
- winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je dit ruime en speelse appartement bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone