Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Klaverstraat 60, 5025 MD Tilburg

€225,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 105 m²
Liveable area 82.8 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

KLAVERSTRAAT 60 TILBURG

Deze heerlijke karakteristieke tussewoning ligt in de gewilde Tilburgse Wijk Sint Anna. In deze wijk vind je veel vooroorlogse woningen. Het stadscentrum van Tilburg is op loopafstand evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Het Kromhoutpark en Stadpark Oude Dijk liggen beide op een steenworp afstand. Via d... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1905
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 19 August 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00308
Asking price €225,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 19 August 2020
Last updated 11 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 105 m²
Effective area 82.8 m²
Living area 30.24 m²
Kitchen area 12.64 m²
Content 346 m³
Surface area other inner rooms 7.4 m²
Surface area external, linked storage rooms 22.9 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Open area
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath
Sink
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Description

KLAVERSTRAAT 60 TILBURG

Deze heerlijke karakteristieke tussewoning ligt in de gewilde Tilburgse Wijk Sint Anna. In deze wijk vind je veel vooroorlogse woningen. Het stadscentrum van Tilburg is op loopafstand evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Het Kromhoutpark en Stadpark Oude Dijk liggen beide op een steenworp afstand. Via de Ringbaan-West bereik je binnen enkele minuten de autosnelwegen richting Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en de omliggende dorpen.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de karakteristieke voordeur met bovenlicht, betreed je de gang met lambrisering. Hier vind je de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: Door de uitbouw aan de achterzijde van de woning is de living lekker ruim geworden. Er is voldoende ruimte voor een eettafel en een zithoek. De woonkamer is netjes afgewerkt met een mooie ´houtlook`laminaatvloer.

Keuken: In de aanbouw voorbij de woonkamer, bevindt zich de keuken. De lichtkoepel zorgt dat er lekker veel daglicht naar binnen valt. De essentiële keukenvoorzieningen zijn aanwezig zoals een kooktoestel met oven, een afzuigkap, een spoelbak en een ijskast. Aan de achterzijde heb je uitzicht op de binnenplaats. Dat raam zou je eventueel kunnen verlagen tot aan de grond, zodat je hier de mogelijkheid krijgt om de tuin in te lopen.

Badkamer: Achter de keuken bevinden zich de badkamer en het aparte toilet. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. In de hal bevindt zich de achterdeur en het toilet.

First floor

Via de vaste trap bereik je de overloop op de eerste verdieping hier heb je toegang tot de 2 slaapkamers. De glazen wanden geven de overloop een extra ruimtelijk effect. Aan de voorzijde bevindt zich de grootste slaapkamer deze beschikt over een ruime inbouwkast en een extra hoog plafond met een ruime vide. De achterste slaapkamer beschikt over een wastafel en geeft toegang tot het dakterras. De gehele verdieping is mooi afgewerkt met een lichte visgraatvloer.

Balcony

Op het ruime dakterras (23 m2) aan de achterzijde boven op de uitbouw, kun je de hele dag lekker van de zon genieten. Met wat aankleding in de vorm van plantenbakken met bijvoorbeeld bamboestruiken erin, creëer je hier nog eens extra privacy.

Garden

De binnenplaats is onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van bestrating. Via de poort aan de zijkant van de woning, kun je de binnenplaats makkelijk met de fiets bereiken. In de ruime berging vind je de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Details

- Bouwjaar 1905;
- Perceeloppervlak 105 m2;
- Woonoppervlak 83 m2;
- Inhoud 346 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Gedeeltelijk voorzien van rolluiken;
- Ruim dakkterras 23m2;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze karakteristieke woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone